Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Pudracım kolay gelsin :)

Nasılsın? Evleneli 1 yıl olmuş, zaman ne çabuk geçiyor :) Allah bir ömür mutlu etsin.

Şimdi sorularımı sıralıyorum sana :) Benim hamilelikte 30 kilo almamdan dolayı karın kaslarım ve üzerindeki deri yumuşak, gariban yumuşak hamura benziyor. Bir de basenlerde biraz sorunum var. Kiloya gelince 3 kilo versem yeterli. Bu Jillian bana fayda eder mi? Karın kaslarımın sıkılaşması gerekiyor şiddetle, ne tavsiye edersin?

Burada olan diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim. :KK16:

Herkes hedefine ulaşsın en kısa zamanda :KK55:

Merhaba Ekim :KK16: çok sevindim seni gördüğüme nasılsın?:KK19:
evet 1 yıl oldu ve bu bir yılda ben verdiklerimi geri aldım :KK9: Jillian ,callaneticsten sonra şok etkisi yaptı bende. öneririm...
Alıştırma olarak bende shread'dan başla.. 3 seviye var. her seviye 10'ar gün aralıksız yapılıyor.
Sonra direkt göbeğe yönelik 6week six pack var.. :KK31:onu yaparsın..

sadece shread ile benim belim 6 cm gitti :KK55:

kizlar bendee ust bacak baldirlarimdan cok sikayetciyim 53 kiloyum ama resmen sallaniyorlar.s bu pogram oralari skilastrmak
icn etkili olr mu yardmci olr musunuz ve linkini banada atar misinz acaba

Üst bacaklar için jillian killer buns and thighs var.. o etkiliymiş bayağı.. Ben ripped yapıyorum ripped'de bacakları iyi çalıştırıyor.:KK34:

Merhaba arkadaşlar. Çok geriye gidip okuyamasam da yine bir 5-10 sayfa okumuşumdur. Merak ettim videoları.

Rica etsem linki bana özelden gönderme şansınız var mı?

ben biraz izliyeyim en iyisi 2. leveli canın acıdımı hamlık gidince acımaz diye düşündüm ben ama :26:

Canım acımıyor fakat cok yoruyor tamamlayamiyorum bazı hareketleri falan ve bu daha da terletiyor insanı iyi bir sey tabi :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

X