Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Level 3. 1. güne geçtim, boks hareketinde sona doğru dumbelları bıraktım elimden, yapamadım. Sabah izlerken çok kolay, eğlenceli geliyordu ama çok zormuş. :KK1: Sumo squat düzgün yapamadım. :KK37:

1/8 bittii
ama bende bittim:KK25:

ya arkadaşlar son zamanlarda kas yorgunluğu başladı bende
en ufak bir işi yaparken bile kollarım acıyveriyorr. önceden bütün evi süpürüverirdim şimdi tek bir odayı süpürgeye tutarken kolum kopuyor ya
neden olabilir bi fikriniz var mı
nasıl beslenmeliyim?

Arkadasin da dedigi gibi protein eksikliginden dolayi oluyordur o agrilar..
Yani kirmizi et beyaz et ve yumurta tüketimini arttirmalisin.

Ve bugün 1/5 bitti.

Arkadaslar benim 5 gün ile birlikte 1 günde dinlenme günüm var
yani 6. gün bitmis olarak hesapliyoruz ?

Dün itibari ile 3/1 bitti..
Supermani hiç sevmedim :KK47: Benim göğüsler yerden kalkmıyor o harekette yahu :KK53:

Günaydınlar dün itibariyle 3/7 de bitti.. son 3 günüm :KK23:
bitsin artık 3'ten çok sıkıldım neyse ki çabuk geçiyor:KK1:

bende :KK14: resmen duygularıma tercüman olmuşsun .. hiç sevmedim o hareketi :KK9:

Beli güçlendirmek için çok iyi bir hareketmiş, birde çekirdekleri eziyoruz diyor Jillian, göbek için. Bende önceden yapmaya çalışırdım ama bırakırdım, sevmiyordum. Dün yaptım ama rahatça. Ama 3. level çok zorladı.

Son düzenleme:
Beli güçlendirmek için çok iyi bir hareketmiş, birde çekirdekleri eziyoruz diyor Jillian, göbek için. Bende önceden yapmaya çalışırdım ama bırakırdım, sevmiyordum. Dün yaptım ama rahatça. Ama 3. level çok zorladı.

karın kasları fena oluyor zaten :KK1:

bende popo kalmadı basen göbek pört ya :KK14: sinirim bozuluyor artık :KK53:

ben jillian ile yollarımı ayırdım :KK1:
sıkıldım sanırım artık.. shred i zaten bitirdim.. ripped e başlamıştım ilk levelı yarılamıştım ama bıraktım
eşim ps3 fitness move oyunu almış bana.. onla takılıyorum şimdi
hem daha çok eğleniyom hem sanırım daha fazla yerim çalışıyo çünkü her yanım dökülüyo vücudumun alışık olmasına rağmen :KK1:

ben jillian ile yollarımı ayırdım :KK1:
sıkıldım sanırım artık.. shred i zaten bitirdim.. ripped e başlamıştım ilk levelı yarılamıştım ama bıraktım
eşim ps3 fitness move oyunu almış bana.. onla takılıyorum şimdi
hem daha çok eğleniyom hem sanırım daha fazla yerim çalışıyo çünkü her yanım dökülüyo vücudumun alışık olmasına rağmen :KK1:
:KK9::KK9::KK9: eğlenceliyse süper .:KK8::KK8::KK12:

karın kasları fena oluyor zaten :KK1:

bende popo kalmadı basen göbek pört ya :KK14: sinirim bozuluyor artık :KK53:

Aynen, kalça kasları için squat yapıyorum, çünkü ilk kalçadan kaybediyorum. İstemediğim bölge en sona kalıyor. Göbek duruyor hala. 5 ay yarım squat, lunges, kick back diye bir hareket var onları yapıyorum ama az sayılarda yapıyordum. Şimdi squatın 30 günlük bir programı var onu yapıyorum. 80 squat yaptım dün, bugün dinlenme günü. :KK1:

$30-day-squat-challenge.jpg

Aynen, kalça kasları için squat yapıyorum, çünkü ilk kalçadan kaybediyorum. İstemediğim bölge en sona kalıyor. Göbek duruyor hala. 5 ay yarım squat, lunges, kick back diye bir hareket var onları yapıyorum ama az sayılarda yapıyordum. Şimdi squatın 30 günlük bir programı var onu yapıyorum. 80 squat yaptım dün, bugün dinlenme günü. :KK1:

Eki Görüntüle 1005497

bende yapayım bunu kaç yerde denk gelmiştim :KK31: sağol.:KK54:

Eki Görüntüle 1005497

bunun çıktısını almıştım ben de ama bi türlü başlayamadım
hemen başlayayım şuan büroda :KK9:

ısınmadan yaptım
ama vücut alışık ya benim her akşam spor yapmaktan.. zorlanmadım o nedenle
sayı artınca nolcak ondan tırsıyom :KK9:

Bende tırsıyorum, şu an 80'deyim, alışkın olduğum için dinlenmeden yapıyorum, ama sayı arttıkça çok zorlayacak. 30 gün bitincede sumo squat programı yaparım. Sonrada jump squat, sonrada düzenli daha az sayılarda. :KK1:

Son düzenleme:
X