Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor :KK43:

Jillian'ın içinde kardiyo var ama, Jilliandan önce yürüyüşünü yapabilirsin, hem vücudun ısınmış olur iyice. Ama parktaki aletlerle çalışmayı bırak. Yürüyüşünü bitirip hemen Jillian'a geç, yürüyüşle birlikte daha fazla kilo verirsin, Jillianla da sıkılaşırsın.

3 level ın son sporunu yapmadan önce ölçtüm kendimi ve moralşm bozuldu yok yere :KK14:
02.02.2014 te yani 2/5 te ölçmüşüm kendimi
belden hiç incelme yok aynı
basenden de hiç incelme yok aynı
yan yağ kısmından 2 cm gitmiş sadece

ama ben kendimi neden daha ince hissediyorum ki.. kilo da vermedim öyle çok.. 1 kilo bile vermemişimdir yani
kendimi mi kandırdım acaba çok iyi geldi göbek gitti yanlar gitti vs diyerek :KK14:

level 3 e başladım o cardiolar adamı öldürür valla :KK43:
bir şey sorucam bayanlar, kullandıkları dambıllar kac kilo bilen var mı, bende 2 ve 3 kilo olanlardan var onlarla yapmaya çalışıyorum ama o kadar fazla değildir diye düşünüyorum kullandıkları çünkü çok zorluyor

Merhaba, sanırım ilk mesajım buraya olacak :) Ben de bu spora başlamayı düşünüyorum, hazirana kadar 22 kilonun gitmesi gerekli çok azimliyim bu konuda diyet falan yapıyorum ve günde 1 saat yürüyüş 1 saat parktaki aletlerle çalışıyorum. Şimdi birşey soracağım. Jillian a başladığım zaman bu diğer sporları bırakmalı mıyım acaba? Bırakmazsam bana bir zararı olur mu? Çünkü sadece Jillian ı yapmakla 3 ayda 22 kilo gitmeyecek gibi geliyor :KK43:

merhaba 3 ayda 22 kilo vermek istiyosunuz aslında imkansız değil bende sizin gibi aynı durumdaydım hazirana düğünüm var ve 2 aydır diyet ve jillian ı yapıyorum artı lotus 100 diye bir hap var onu kullandım sanada tavsiye ediyorum..71 kiloydum 10 kilo verdim 6 kg daha vermem gerekiyor hedef 55 kg.. bakalım ama dediğim gibi yemene dikkat edersen verirsin jillianda çok fayda gördüm acayip inceltti..

level 3 e başladım o cardiolar adamı öldürür valla :KK43:
bir şey sorucam bayanlar, kullandıkları dambıllar kac kilo bilen var mı, bende 2 ve 3 kilo olanlardan var onlarla yapmaya çalışıyorum ama o kadar fazla değildir diye düşünüyorum kullandıkları çünkü çok zorluyor

level 3 çok zor Allah yardımcın olsun :) dambıllar 1 kg çok fazla ağırlık çalışma ilk etapta zarar verebilir

arkadaşlar callanetic le jillian michael arasındaki fark ne ikiside aynı kişiye ait değilmi?

Callanetic - Callan Pinckney' e ,
jillian ise Jillian Michaels ' e ait olmakla beraber uygulama şekilleri de farklı..
Jillianda cardio da var ama callaneticde cardio yok diye hatırlıyorum.
Jillan yaklaşık yarım saatlik periyodlardan oluşuyor callan ise 1 saatlik bir süreç

3 level ın son sporunu yapmadan önce ölçtüm kendimi ve moralşm bozuldu yok yere :KK14:
02.02.2014 te yani 2/5 te ölçmüşüm kendimi
belden hiç incelme yok aynı
basenden de hiç incelme yok aynı
yan yağ kısmından 2 cm gitmiş sadece

ama ben kendimi neden daha ince hissediyorum ki.. kilo da vermedim öyle çok.. 1 kilo bile vermemişimdir yani
kendimi mi kandırdım acaba çok iyi geldi göbek gitti yanlar gitti vs diyerek :KK14:

muhtemelen yağ gitmiştir yerine kas olmuştur kasda yağdan ağır olduğu için kilo vermemiş gibidir tartıda.aslında yağ gitmiştir.kiloya takma önemli olan yağın gitmesi.ama bırakma sporu devam et bırakırsan kaslar kendini salıveriyormuş.giyemediğin kıyafetleri giyiyorsan yeter.

1/8 bitmiştir.
Bu hafta sonu inşallah level 2 ye başlayacağım.:KK8:

Zehram sanırım sana yetişmek için hafta sonu 2 seri halde yaparım.Birlikte devam ederiz.:KK34:

Özgecim yağ dokun kasa dönmüştür.Kasta sıkı olduğu için inceldiğini hissetmen normal bence.Elbiselerinde göbek basenler nasıl duruyor harika değil mi?:nazar: O yüzden acı yok spora devam ilersini düşün kas kütlesi fazla olan anne adaylarının doğum sonrası kilolarını daha hızlı veriyormuş.Bu sebeple 1 yıl daha bu şekilde devam edersin sen:KK9:

Biz aslında ölçülerimizi şimdiden yazalım anlayalım ne kadar sıkılaşmışız.İlk kendimi yazayım o halde
Ben 1\3 te ölçmüştüm.

Basen 92
Bel 74
Göğüs 91'dim hafta sonu yine ölçersem yazarım.

motivasyonumu düşürmemeye karar verdim..
shred bitti.. çok bi fark olmasa da
ripped a başlıcam ama p.tesi başlıcam biraz ara vermek istiyorum

ripped da 30 gün sürcek.. o bitsin 1 hafta ara vererek 6 week 6 peck yapçam göbeğim taş gibi olsun :KK53:
zaten mayıs ayına gelmiş olcaz o zaman.. biz de mayıs sonu tatile gidiyoruz.. böylece taş gibi olup kısa şortlar göbeği açık tişörtler giyebilcem :KK53: :KK9:

Tünaydınlar :KK16:
sabahın köründe 2/7 yaptım.

artık bitsin bu spor dayanamıyorum.:KK30: bugün boynumda yanma var zorladım mı ki kendimi :26:

sabah spor yapıp yıkan işe git. sinüzitlerim tıkanmış fena :KK30: dr'dan uyarı aldım :KK14:

Ben geldiiim :) bugun 3/4 yapicam ama kac gundur bi siskinlik var mideme okuz oturmus gibi halbuki cok az yiyorum ama hissediyorum ve bitmesine az kaldi shredin annem iki uc gun ara verdi yeni porgramlar devam edicek 3 cok zorladi onu:KK43: bundan sonra rippedi en sona atmak istiyorum killer buns sonra 6w6p mi yapsam bilemiyorum ya siz ne tavsiye edersinz:KK70: ve bu siskinligi yasayan vami daha once:KK43:

Sadece dambıla mı ihtiyaç olacak.....bir de kaç kiloluk olması gerekiyor

Evet bi de mat yere yaymak icin istersen dambillar da videoda kullanan 1 kiloluk almana gerek yok yani heves edip alip sonra bosa gitmesin biraz alismak icin cogu kisi su siseleri kullandi :KK70: ama jillianin killer buns and thighsda bi lafi var izlerken duymustum belirli bi agarlik yok kendinizi zorlayabildiginiz kadar zorlayin diyo

Jilliancıları buldum :KK52:

Ben 2. gündeyim henüz level 1 deyim ama bugün pes etmek üzereydim ya her yerim ağrıyor bir de ekstra squats programı yürütüyorum çömelip kalkmak bir işkence oturmak da öyle :KK1:

Bu arada 23 yaşındayım 57-58 kilo falanım göbeğim saldı, popoyu da sıkılaştırmak niyetindeyim biraz toparlamam lazım sınırda gibiyim ama çirkin hissediyorum :KK25: Boyum da 1.65

Son düzenleme:
X