- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
Yok yok cardiolarda kesinlikle zorluk yok, zaten yaparken nefes nefese kalmalik bi bölüm degil ama incelme ve kas calistirma yönünden cok etkili. Beni yoran zorlandigim kisim oydu, karin kaslarim en cok bu levelda agridi mesela shredle de kiyasliyinca.
Yarin level 3 bakalim o nasil gecicek:)
Ohoo o zaman sıkıntı yok göbek, bacak, kol istediği kadar acıtsın hiç mühim değil zevkle yaparım artık acı çekmekten zevk oldum
Eriyorlar demek ki ne güzel
wuuhuuuu harika, canim bu azimle o kiz gibi olursun o kesin. O arkadaki bey gibiside pesinden kosa kosa sportmen olur zaten merak etme
Ay umarım zaten böyle görünsem ben böylesini bulurum
aferin sana bütün hareketleri yaptıktan sonra esneme hareketlerini yap istersen senin için daha iyi olur
Öyle yapmaya çalışıyorum süt veriyorsun yeyeye diyenlere inat yemiyorum öyle her önü e geleni yemedim 94 kilo ile Doğuma gittim ve sürekli kan ilaçları kullandım Doğum sonrası bile onlar acayip kilo aldırıyor net yani ana artık şükür normal hayata döndüm bolbol bitki çayları doğal şekerler yiyorum
Velvette maşallah darısı başınıza bizde giyemediklerimizi giymeyi hatta Yen'i 38 bedenler almayı nasip et inşallah hayalin gerçek olur sende bu azim varken olur bence maşallah
Ya aslında hamile ve emziren kadınlara diyetisyen desteği sağlanmalı bence çünkü almaları gereken besinler düzenli olmalı gerekli vitamin ve mineralleri almaları için ki böyle sağlıklı beslendikçe fazla kilo almadan da çıkarlar doğumdan ama bizde hamile kadına her şeyi yedirmek gibi bir huy var ki aslında zararlı bakma sen onlara boşver