JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

aldım canim da aldigim gibi birakiyorum firlatip atıyorum mezurayi cunku hic incelme yok daha once de olmamisti. Bunu surekli yememe bagliyorum kendimi kontrol edemiyorum. Bu yuzden moralimi bozmuyorum ama en azindan spor yapiyorum cabaliyorum. 30 gün sonunda bi daha alicam arada alinca moralim bozuluyor
ben de bundan korkuyorum çünkü yiyorum. :)) ama sikilasma vardır bence yine de di mi

ben ilk hafta yediklerime dikka
ben ilk hafta yediklerime dikkat etmemistim. Ona ragmen farkediyorum birde 1.3 kg gitti.
Senin fazla kilonda olmadigi icin direkt sıkılaşmaya baslarsin.

ben de bundan korkuyorum çünkü yiyorum. :)) ama sikilasma vardır bence yine de di mi

Arkadaslar, fazla kilo olmayınca Jillian pek kilo verdirmiyor.Daha çok sıklaşma olup kas oranı yukseliyor.Gecen sene daha kiloluyken Jillian'la beş kilo vermistim.Ama şimdi otuz günü doldurmama çok az kaldi ve ben yediklerime dikkat etmeme ragmen çok az kilo verdim.Siklasma oldu daha çok. Eh bu da fena bir durum değil:)

Kas oranınızın artması iyi bir şey kızlar

Kas oranı ne kadar fazlaysa o kadar çok kalori ihtiyacı artar insanın vücudunda

Yağ olduğunda üzerine yağ eklenir

Ve yuvarlana yuvarlana gider

Kas kütleniz artınca daha kolay kilo verirsiniz :KK48:

Selam kızlar yazdım yapmadım gibi oldu bebeğim 4 aylığa yaklaşıyor 3 gündür hastanede geçirdik alerji oldu dis çıkarıcak sanırım ağlamalar uykusuzluk gücüm yoktu bugün eşim yardım etti uyudum sağolsun yemeği bulaşıcı halletti dinlendim biraz duş aldım inşallah bu gece vey ayarın başlıyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar yazdım yapmadım gibi oldu bebeğim 4 aylığa yaklaşıyor 3 gündür hastanede geçirdik alerji oldu dis çıkarıcak sanırım ağlamalar uykusuzluk gücüm yoktu bugün eşim yardım etti uyudum sağolsun yemeği bulaşıcı halletti dinlendim biraz duş aldım inşallah bu gece vey ayarın başlıyorum
geçmiş olsun canım. İlk aylar zordur. 6 aydan sonra cook rahatlatıyorsun en azından.ben öyle oldum :))
bolca dinlen sonra başla.

Istedigim vücuda çok yaklaştım diyelim.Gobek evet hic yok ama biraz da yapıyla alakali.En kilolu olduğum dönemde bile pek göbeğim yoktu.Su an tek problemli bölgem ic bacaklar.Onlar da maalesef çok zor eriyor.Onu da eritmenin yolu kilo vermek ancak.Su an dört kilo fazlam var, belki o dört kiloyu verirsem biraz daha iyi hale gelirler.
Callanetics iç bacak egzersizi: bi sandalyenin önünde ayaklarınızı uzatarak oturun ellerinizle yere dayanarak hafif öne eğilin rahat bi pozisyonda olun yani, sandalyenin ayaklarını ayak bileklerinizle kavrayıp ritmik bi şekilde kasın ve gevşetin. Sıkabildiğiniz kadar sıkın. Günde yüz defa yapın.

Callanetics iç bacak egzersizi: bi sandalyenin önünde ayaklarınızı uzatarak oturun ellerinizle yere dayanarak hafif öne eğilin rahat bi pozisyonda olun yani, sandalyenin ayaklarını ayak bileklerinizle kavrayıp ritmik bi şekilde kasın ve gevşetin. Sıkabildiğiniz kadar sıkın. Günde yüz defa yapın.
Çok teşekkür ederim ama bir görsel olsa daha iyi olurdu sanki:)

Yarın misafir gelecek sabah temizlik akşam yemeklerin bi kısmını yaptım. Bugün yapamayacağım çok yoruldum. Yarın sabah ilk iş onu yapmak.

Çok teşekkür ederim ama bir görsel olsa daha iyi olurdu sanki:)
Aslında çok baist bi hareket nette egzersizden bi foto buldum, bahsettiğim hareket şu:
IMG_5106.JPG

Canim cok gecmis olsun.

Bence bugün basla hemen inanki baslayinca devami geliyor hadi bekliyoruz seni :)

4/30 bitti
Yolumuz uzun daha :)))
hala aon kısmı yapamiyorum. Kızlar ya onların dambillari kaç kilo bir yerde 2 diye okudum
aynen canim 2 kilo.
Zorlama kendini yapabildigin kadarini yap

X