Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun o bile iyi bence hatta cok güzel sekkilleniyor insan
Bikmadinmi maşallah sanaBaya canım ya bi ilk halime bakıyorum bi şimdi kapladığım yer inceldi ayrıca vermişim kilo, level 3 iyi geldi:)
Bikmadinmi maşallah sana
Ne güzel ..bende başladım bir tür yapsam istediğim kiloya ulaşırım zaten.Aynadaki halimi kaybetmek istemiyorum
Şimdi seçenekler belli
Ya devam edip daha da fit olacağım veya durup salacağım, hislerin bi' önemi yok yani kararda
Ama şu 1.5luk ların etkisinde haklıymışsın canım, bu level 2 cm inceldi kollarım, zaten ölçmeden de belli oluyordu
Herkes de zayıflamışsın diyor valla
Ben 63 kilo kaç senedir görmemiştim
Bir sonraki tur 5li rakamlara düşerim artık
Aslında izlesene diye bir sitede vardı ama silinmiş sanırım. Hala bulamadıysanız linkleri bırakıyorum. Bence indirin ne olur ne olmaz.ya arkadaşlar ben videolara ulaşamıyorum. nereden bulabilirim?
Burası pek aktif değil ne yazık ki. 30 gün yapmış mıydın, kaç kilo vermiştin?Merhaba bende katılabilir miyim jilian yaptığım halimi gördümde öncesi sonrası yapmıştım epey incelmiştin yeniden başlamak istiyorum. Burasında tetikleyiciyi olacaktır :)
Burası pek aktif değil ne yazık ki. 30 gün yapmış mıydın, kaç kilo vermiştin?
Ben illa tartıda görmeyim istiyorum ama epey incelmişsin sen o zamanYapmıştım evet arada büyük kg farkı yoktu ama fotoğrafta en az 10 kg fark var gibi duruyordu.
Ben illa tartıda görmeyim istiyorum ama epey incelmişsin sen o zaman
Hasta olduğum için iki gün ara vermiştim, ben de devam ediyorum bugünZaten diyet yapıyordum tartıda da vermiştim ama epey incelmiştim bugün başlayacağım tekrar
Ne demek, rica ederim. Ben her gün yapamıyorum ne yazık ki, zaten 30 gün diye kendimi şartladığımda daha zor oluyor. Düzenli ama haftada bir iki mola ile yapmaya çalışıyorumMerhabalar, ben de dun itibariyle 2. gunu tamamladim. Araniza katilirsam belki daha duzenli yaparim
Ayrica Ejderha Dovmeli Kiz linkler icin cok tesekkurler! Onceden izledigim link ucmus, sen link paylasmasan dun yalan olucakti
ben de oyle yapmayi dusunuyorum, haftada 2 gun falan mola vericem muhtemelen. zaten bi yerlerim agridiginda hareketleri de duzgun yapamiyorum, bi anlami kalmiyoNe demek, rica ederim. Ben her gün yapamıyorum ne yazık ki, zaten 30 gün diye kendimi şartladığımda daha zor oluyor. Düzenli ama haftada bir iki mola ile yapmaya çalışıyorum