JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bikmadinmi maşallah sana 👏👏👏👏

Aynadaki halimi kaybetmek istemiyorum
Şimdi seçenekler belli
Ya devam edip daha da fit olacağım veya durup salacağım, hislerin bi' önemi yok yani kararda :KK70:
Ama şu 1.5luk ların etkisinde haklıymışsın canım, bu level 2 cm inceldi kollarım, zaten ölçmeden de belli oluyordu
Herkes de zayıflamışsın diyor valla :KK70:
Ben 63 kilo kaç senedir görmemiştim
Bir sonraki tur 5li rakamlara düşerim artık :rolleyes:

Aynadaki halimi kaybetmek istemiyorum
Şimdi seçenekler belli
Ya devam edip daha da fit olacağım veya durup salacağım, hislerin bi' önemi yok yani kararda :KK70:
Ama şu 1.5luk ların etkisinde haklıymışsın canım, bu level 2 cm inceldi kollarım, zaten ölçmeden de belli oluyordu
Herkes de zayıflamışsın diyor valla :KK70:
Ben 63 kilo kaç senedir görmemiştim
Bir sonraki tur 5li rakamlara düşerim artık :rolleyes:
Ne güzel ..bende başladım bir tür yapsam istediğim kiloya ulaşırım zaten.
Ama bende iki çocuk ,ev iş güç ve haftasonlari anneme gidiyorum çok düzenim bozuluyor
İnsallh bunda bırakmam.
Bende uzun zamandır 70 lerdeydim
Şuan 62 küsur oldum .
Hadi bakalim şartlar esitmis kilodada yarışalım😅
Boyun kaçtı

Ben bugün başladım. Ağırlık ile çalışırken zorlandım biraz. Birkaç sene önce de başlamıştım ancak 10 gün yapıp bırakmıştım. O zamanlar çok fena kan ter içinde kalıyordum. Bu kez çok daha iyiydi. Umarım 30 güne tamamlarım

Ay heveslendim, yarın ben de mi başlasam🤩2.Levelda kaç kilo ağırlık kullanılıyor acaba? Ben 1. Leveldan sonra hiç yapmadım da.🙈

Merhaba bende katılabilir miyim :KK76: jilian yaptığım halimi gördümde öncesi sonrası yapmıştım epey incelmiştin yeniden başlamak istiyorum. Burasında tetikleyiciyi olacaktır :)

merhaba ben de dun basladim 1. level
yaparken iyiydi de sonrasinda bacaklarim felaket kasildi.
bugun nasil.yapicam tekrar bilmiyorum :deli:

Merhabalar, ben de dun itibariyle 2. gunu tamamladim. Araniza katilirsam belki daha duzenli yaparim:KK66:
Ayrica Ejderha Dovmeli Kiz Ejderha Dovmeli Kiz linkler icin cok tesekkurler! Onceden izledigim link ucmus, sen link paylasmasan dun yalan olucakti
Ne demek, rica ederim. Ben her gün yapamıyorum ne yazık ki, zaten 30 gün diye kendimi şartladığımda daha zor oluyor. Düzenli ama haftada bir iki mola ile yapmaya çalışıyorum

Ne demek, rica ederim. Ben her gün yapamıyorum ne yazık ki, zaten 30 gün diye kendimi şartladığımda daha zor oluyor. Düzenli ama haftada bir iki mola ile yapmaya çalışıyorum
ben de oyle yapmayi dusunuyorum, haftada 2 gun falan mola vericem muhtemelen. zaten bi yerlerim agridiginda hareketleri de duzgun yapamiyorum, bi anlami kalmiyo

X