JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bu ara çok geziyorum eve bu saatlerde geliyorum şimdi yemek yedim bir iki saate insallh yaparım🤗

Hanımlar merhaba, ben de bir ara jillian yapan biriydim, ama hiç bir zaman 1. level in sonunu göremiyorum
günlük yaptığımda da tüm hareketleri tamamıyla yapamıyorum, mesela zıplama hareketi onlar 20 kez yapıyorsa ben 10 kez yapıp kalıyorum
bu şekilde de faydasını gören oldu mu aranızda,
yeniden başlasam mı
sıkılaşmak, basenlerimden kurtulmak istiyorum

Hanımlar merhaba, ben de bir ara jillian yapan biriydim, ama hiç bir zaman 1. level in sonunu göremiyorum
günlük yaptığımda da tüm hareketleri tamamıyla yapamıyorum, mesela zıplama hareketi onlar 20 kez yapıyorsa ben 10 kez yapıp kalıyorum
bu şekilde de faydasını gören oldu mu aranızda,
yeniden başlasam mı
sıkılaşmak, basenlerimden kurtulmak istiyorum

Valla değişim düzenli beslenme ile garanti ben o yüzden tercih ediyorum ve sürekli geri dönüp yeniden bir sete başlıyorum
Jillianın dediği gibi insanlar çoğu zaman güçsüz olduğunu, yapamayacağını düşünüyor ama maksat orada zorlamak
"Kusmadığın, bayılmadığın veya ölmediğin sürece devam" :)

29/30
30/30 tamamlandı ve ilk set bitti

Şimdi kendime biraz challenge yapıp youtubedan farklı videolar denemeyi düşünüyorum
Insanity max deneyebilirim canlı çıkar mıyım bilmiyorum ama :KK70:
Cardio yapacağım bir süre
Daha çok yağ yakımına odaklı olacak bakalım yarın da ölçerim :KK45:

Başlangıç - level 1 sonu - level 2 sonu - level 3 sonu şeklinde yazıyorum

Kol: 34- 34 - 33 - 33

Bacak: 60 - 59 -57 - 56 (1 cm)

Bel: 76 - 74 - 73 - 72 (1 cm)

Göğüs: 91 - 90 - 90 - 90

Kalça: 107 - 106 - 103 - 100 (3 cm!)

Göbek: 95 - 93 - 90 - 88 (2 cm!)

Kilo da 0.8 kg vermişim

Bu level da en çok göbek ve kalçadan gitmiş ama zaten aynaya baktıkça sırıtıyordum şapşal şapşal mutlu olup :KK70:

Eveeeeeeet şimdi sıra cardio yapmakta, biraz daha kalori yakmalık şeyler yapacağım Eylüle kadar
Eylülde 1 set daha dönerim Jillian :halay:

X