JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Merhaba arkadaşlar hepinize Günaydın,

Ben de katılmak istiyorum aranıza. Bir seviyeyi 10 gün yapıp diğer seviyeye mi geçiyoruz siz nasıl bir yol izliyorsunuz

Merhaba arkadaşlar hepinize Günaydın,

Ben de katılmak istiyorum aranıza. Bir seviyeyi 10 gün yapıp diğer seviyeye mi geçiyoruz siz nasıl bir yol izliyorsunuz
Evet canım zorlu bir yol videolarını izle sakarlanmazsan yapabilirsin

Kızlar sizce kuzımun doğum gününe kadar yani 21 ocağa kadar 38 beden olurmuyum

Kızlar bugün tekrar başlıyorum. Tahlil sonuçlarına göre doktor bu ay tedavi yapmayacağız dedi, bir ay dinleneceğim ama dk hapı da kullanmayacağım. Ben de sabah kalktım, ölçülerimi aldım. Hormonlar gerçekten iyi şişirmiş, inşallah hemen geri verebilirim, tam yerleşmeden. Bu üç ay bana tam 25cm artış ve 5,5 kilo olarak geri dönmüş... En büyük artış göbek, bel ve kalçada olmuş, kollar filan aynı. Bakalım bu ay ne kadar etkili olacak.

Hadi bismillah :KK49:

Yeni ölçülerim;
Göğüs: 97
Bel: 83
Kalça: 111
Göbek: 100
Bacak Sol: 61
Bacak Sağ: 63
Kol Sol: 29
Kol Sağ: 29
Boyun: 29

Sakatlanma ihtimalim mi var? Annemle yapacağız da :/
Kullandığınız ağırlıklar 1kg veya 500gr olsun, hareketleri yaparken de çok zorlamamaya çalışsın anneniz, Anita var daha hafif versiyonunu yapıyor hareketlerin. Onu takip edin, bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Mesele kendi sınırlarını bilmek, çok zorlamamak aslında. Mesela dizinde rahatsızlığı varsa dizini yoran hareketlerde çok yüklenmesin anneniz, işte yapamadığı yerde olduğu yerde tempolu yürüyüş şeklinde hareket etsin, soğumamış olur. Bu şekilde yapabilirsiniz.

6 Ocak Spor Listesi

1. Ozlm89: Shred 24/30
2. LezzetliCipetpet: Shred 2/30

Dün adımı listeye eklemeyi unutmuşum kızlar, akşama doğru yaptım sporumu. :KK49:

7 Ocak Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 3/30

Bugün de sabah namazından sonra yaptım. Anneme ziyarete gideceğiz, bugün başka fırsat bulamam dedim. Çok üşensem de ilk günden bırakmak olmazdı. :-)

X