Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
angelmask yama yapılan yeri durumu nasıl fotoğraf paylaşabilirmisin yaptırmayı düşünenlere inanılmaz fayda oluyor çünkü
tatlım henüz 3 ay oldu o yüzden görüntü iyi değil 6-7 ay olsun öyle koyayım resmi
tamam canım peki şu anda eskiye göre rahat rahat tişört falan giyebiliyormusun?
msj atamıyorum , mail atabilirim isterseniz.[/QUOT
Merhaba Nurten,
Bu adrese de gönderebilir misin.
ayse1988_1988@hotmail.com
canım banada mesaj atarsan sevinirim:))
canım incecik bir bandaj takıyoruz. Doktor takmamızı söyledi.Güneş görmemesi lazım bir süre kolumuzun.Tişört giyebiliyoruz canım
Yani artık sadece güneşden saklıyorum diyosun:))
Kızlar benim bacağımda jilet izleri vardı.
Cilt doktoru acnelyse ve expigment karışımını kullanmamı istedi.
Bir süre kullandım izler soyuldu... Ama derim yenilendiğinde kahverengi lekeler olduğunu gördüm.
Sanırım Expigment kreminden dolayı oldu çünkü o kremin deri rengini değiştirdiğini duymuştum.
Şimdi size sorum tek başına Acnelyse bu lekeleri soyar mı? Çünkü sanırım Acnelyse deriyi soyan bir etki bırakıyor.
Bir de merak ettiğim şey soyulan derinin altından 0 yepyeni bir deri mi geliyor? Yoksa kahverengi yerler tekrar kahverengi mi gelir?
Jilet izlerinden geçtim, şu kahverengi lekeler ortadan kalksa yeter bana..
canım ben vücut çatlaklarım için acnelyse ve madecassol kullandım . acnelysede vücut kararması yapıyo. tenim çok kızardı ve kullanmayı bıraktım soyulma aşamasında, kaşıyordum bide dayanamayıp. dahada fena oldu , sonunda bıraktım ama vucüdumda 2 ay kahverengilik kaldı
Teşekkür ederim cevabın için...
Peki bu kahverengilik 2 ay sonra geçti değilmi?
İnan ki psikolojim bozuldu keşke hiç kullanmasaydım jilet izine razıydım. Şimdi bacağımın önü kahverengi kocaman leke.
Geçer mi kendiliğinden
beni de Cengİz Bey amelıya etti . Memlunum sonuçtan
beni de Cengİz Bey amelıya etti . Memlunum sonuçtan
yıllar önce onu düşünürken acısına dayanamadığım ve bu acıyı dışarı akıtabileceğimi sandığım için kendime zarar vermeme,bu izlerle yaşamama sebep olan kişinin öldüğü haberini aldım..ince ince sızlıyor sanki kolum...içim bomboş sanki..ya da dopdolu..bıraktıklarıyla neler yaşadıklarımı anlatabilmeme şansım olsaydı anlarmıydı acaba?..................
ne yazık ki jilet izleri kremlerle ,ilaçlarla geçmiyor. Derin soyulduğunda bile o izler belli oluyor . O izlerle yaşamak beni çökertiyordu resmen 4 tane bile olsa.Kolumu her görüşümde yaşadığım pişmanlığı anlatamam Bu ben değilim diyordum . Bu ben değilim !!10 yıl önce bile olsa bu ben olamam