Popüler Konu Jilet izi giderme

angelmask yama yapılan yeri durumu nasıl fotoğraf paylaşabilirmisin yaptırmayı düşünenlere inanılmaz fayda oluyor çünkü

Son düzenleme:
Kızlar benim bacağımda jilet izleri vardı.
Cilt doktoru acnelyse ve expigment karışımını kullanmamı istedi.
Bir süre kullandım izler soyuldu... Ama derim yenilendiğinde kahverengi lekeler olduğunu gördüm.
Sanırım Expigment kreminden dolayı oldu çünkü o kremin deri rengini değiştirdiğini duymuştum.

Şimdi size sorum tek başına Acnelyse bu lekeleri soyar mı? Çünkü sanırım Acnelyse deriyi soyan bir etki bırakıyor.
Bir de merak ettiğim şey soyulan derinin altından 0 yepyeni bir deri mi geliyor? Yoksa kahverengi yerler tekrar kahverengi mi gelir?

Jilet izlerinden geçtim, şu kahverengi lekeler ortadan kalksa yeter bana..:KK50:

Kızlar benim bacağımda jilet izleri vardı.
Cilt doktoru acnelyse ve expigment karışımını kullanmamı istedi.
Bir süre kullandım izler soyuldu... Ama derim yenilendiğinde kahverengi lekeler olduğunu gördüm.
Sanırım Expigment kreminden dolayı oldu çünkü o kremin deri rengini değiştirdiğini duymuştum.

Şimdi size sorum tek başına Acnelyse bu lekeleri soyar mı? Çünkü sanırım Acnelyse deriyi soyan bir etki bırakıyor.
Bir de merak ettiğim şey soyulan derinin altından 0 yepyeni bir deri mi geliyor? Yoksa kahverengi yerler tekrar kahverengi mi gelir?

Jilet izlerinden geçtim, şu kahverengi lekeler ortadan kalksa yeter bana..:KK50:

canım ben vücut çatlaklarım için acnelyse ve madecassol kullandım . acnelysede vücut kararması yapıyo. tenim çok kızardı ve kullanmayı bıraktım soyulma aşamasında, kaşıyordum bide dayanamayıp. dahada fena oldu , sonunda bıraktım ama vucüdumda 2 ay kahverengilik kaldı

canım ben vücut çatlaklarım için acnelyse ve madecassol kullandım . acnelysede vücut kararması yapıyo. tenim çok kızardı ve kullanmayı bıraktım soyulma aşamasında, kaşıyordum bide dayanamayıp. dahada fena oldu , sonunda bıraktım ama vucüdumda 2 ay kahverengilik kaldı

Teşekkür ederim cevabın için...
Peki bu kahverengilik 2 ay sonra geçti değilmi?
İnan ki psikolojim bozuldu keşke hiç kullanmasaydım jilet izine razıydım. Şimdi bacağımın önü kahverengi kocaman leke.
Geçer mi kendiliğinden :KK43:

Teşekkür ederim cevabın için...
Peki bu kahverengilik 2 ay sonra geçti değilmi?
İnan ki psikolojim bozuldu keşke hiç kullanmasaydım jilet izine razıydım. Şimdi bacağımın önü kahverengi kocaman leke.
Geçer mi kendiliğinden :KK43:

geçer inşallah ya geçti tabi şimdi eski rengine dondu tenim ama benim de psikolojim acayip bozulmuştu bende aynen çatlağıma razıydım dedim, şimdi bi daha kullanmaya niyetim yok o görüntü ya geçmezse bi daha diye

yıllar önce onu düşünürken acısına dayanamadığım ve bu acıyı dışarı akıtabileceğimi sandığım için kendime zarar vermeme,bu izlerle yaşamama sebep olan kişinin öldüğü haberini aldım..ince ince sızlıyor sanki kolum...içim bomboş sanki..ya da dopdolu..bıraktıklarıyla neler yaşadıklarımı anlatabilmeme şansım olsaydı anlarmıydı acaba?..................

beni de Cengİz Bey amelıya etti . Memlunum sonuçtan

ayni dertten kizimda da var(kolunda 6-7 adet bicak kesigi). Su an Fraksiyonel lazeri deniyoruz. 2 seans aldik. Tabiiki 4-5 seanstan önce birsey beklemeyin dediler. Zaden % 40 ile 60 arasinda izler yol oluyormus. Yaz aylari kizim icin kabus oluyor. Anne olarak durumuna cok üzülüyorum. Kisa kol giyemiyor sürekli bir stres. Bu dertten kurtukan varsa bizim durumumuzda oanlara isik tutsun. Ben tedavi oup da öncesi ve sonrasi resmini gönderebilenlere simdiden tesekkür ediyorum. mail adesim tgungor73@hotmail.com

beni de Cengİz Bey amelıya etti . Memlunum sonuçtan

ayni dertten kizimda da var(kolunda 6-7 adet bicak kesigi). Su an Fraksiyonel lazeri deniyoruz. 2 seans aldik. Tabiiki 4-5 seanstan önce birsey beklemeyin dediler. Zaden % 40 ile 60 arasinda izler yok oluyormus. Yaz aylari kizim icin kabus oluyor. Anne olarak durumuna cok üzülüyorum. Kisa kol giyemiyor sürekli bir stres. Bu dertten kurtulan varsa bizim durumumuzda olanlara isik tutsun. Ben tedavi olup da öncesi ve sonrasi resmini gönderebilenlere simdiden tesekkür ediyorum. mail adesim tgungor73@hotmail.com

yıllar önce onu düşünürken acısına dayanamadığım ve bu acıyı dışarı akıtabileceğimi sandığım için kendime zarar vermeme,bu izlerle yaşamama sebep olan kişinin öldüğü haberini aldım..ince ince sızlıyor sanki kolum...içim bomboş sanki..ya da dopdolu..bıraktıklarıyla neler yaşadıklarımı anlatabilmeme şansım olsaydı anlarmıydı acaba?..................

Jilet izlerinin insan psikolojisinde yarattigi izleri, dertleri tip bilse bu konu üzerinde yogunlasirdi. Ama Dr.Cengiz Beyden baska bu konuda ciddi tetaviler uygulayan hekim duymadim. Bu derdi ceken bilir ve sayilari o kadar cok ki. Ölümcül degil ama insanin moralini öldürüyor. Birileri duysa da birseyler yapsa. Bir de insani yanlis tetavilerle oyalayip izleri daha da berbat hale getiriyorlar. Herkes tecrübelerini bu sitede paylasiyor. Benim kizim da kontraktubeks ( ilaci yanlis kodlamis olabilirim) kullandi hicbir faydasini görmedi.

ne yazık ki jilet izleri kremlerle ,ilaçlarla geçmiyor. Derin soyulduğunda bile o izler belli oluyor . O izlerle yaşamak beni çökertiyordu resmen 4 tane bile olsa.Kolumu her görüşümde yaşadığım pişmanlığı anlatamam :KK50: Bu ben değilim diyordum . Bu ben değilim !!10 yıl önce bile olsa bu ben olamam :KK43:

ne yazık ki jilet izleri kremlerle ,ilaçlarla geçmiyor. Derin soyulduğunda bile o izler belli oluyor . O izlerle yaşamak beni çökertiyordu resmen 4 tane bile olsa.Kolumu her görüşümde yaşadığım pişmanlığı anlatamam :KK50: Bu ben değilim diyordum . Bu ben değilim !!10 yıl önce bile olsa bu ben olamam :KK43:

Su an izleriniz ne durumda. Kurtuldunuz mu? Bilgi verirseniz sevinirim.

bu dertten alft ve angelmask kurtuldu cengiz açıkel sayesinde darısı bu dertten muzdarip olan herkese allahım bu derdi olan herkesin yar ve yardımcısı olsun bu muberek miraç kandilinde ben eşimede yaptırcam fakat angelmask in izlerini beklemdeyim ondan sonra onların izlerine göre kararımız vercez hayırlısı bakalım

X