Popüler Konu Jilet izi giderme

geçmiş olsun Yağmur Hanım . Umarım kızınızın tedavisi sonuç verir ve kurtulursunuz

canım keşke kış aylarında olsaydın . Yaz sıcagında çekilcek dert değil

Keşke kışın olsaydım ama parayı anca denkleştirdim canım birde tabii çocuk olunca okul sorun oluyor ne yapalım katlanıcaz artık kurtulayım da bir daha da kışı beklemek istemiyorum bu yaz biraz sıkıntılı geçer ama seneye rahat ederim inşallah

Tesekkurler cnm...

Bu arada sargim acildi gayet guzel gozukuodu :) dovme sildirmeden kalan kalintilarimda yok olmus. Simdilik foto koyamicam ama yakinda sizlerle paylasirim..
Bacagimi acmadik daha bakalim haftaya kaldi oda.

geçmiş olsun canım darısı benim başıma :)

Geçmiş olsun Blea kurtulmuşsun Allah kısmet ederse bende haziranda olacağım umarım bende biran önce kurtulurum arkadaşlar

poppy sen de verdin kararını demek, hem sevindim senin için hem de haklı buluyorum anlıyorum,gerçekten en mantıklı yol görünüyor,ama yine de haziran konusunda bi daha düşün bence de.bir an önce kurtulma isteğini çok iyi anlıyorum ama zor olacaktır diye diyorum. ben de yazı atlatır atlatmaz cengiz beyle görüşüp ameliyat için tarihi belirlemeyi düşünüyorum. artık kesin sonuç istiyorum çünkü,çok bıktım yöntem metod bilmem ne aramaktan.havalar da ısındı sinirlerim bozuluyor iyice,of hemen geçse şu yaz..

çok geçmiş olsun blea, ne güzel ya içimizden biri daha artık rahat edecek,bu yaz olmasa da diğer yazlar güzel güzel geçecek,gözün aydın ya,sevindim senin için, dikkat et kendine yaz sıcakları güneş falan iyi korumanı gerektirecek,bu çoğu gitti azı kaldı demek gibi bişey aslında dimi:) neyse,darısı başımıza inşallah

Tesekkurler cnm...

Bu arada sargim acildi gayet guzel gozukuodu :) dovme sildirmeden kalan kalintilarimda yok olmus. Simdilik foto koyamicam ama yakinda sizlerle paylasirim..
Bacagimi acmadik daha bakalim haftaya kaldi oda.

çok geçmiş olsun canım.. senin adına çok sevindim..en doğru kararı vermişsin..cengiz bey gerçekten alanında en iyi doktorlardan biridir..ewet operasyon biraz pahalı ama sonuçta türkiyedeki en iyi birkaç hastaneden biridir...bende 2.5 ay oldu ..herşey yolunda gidiyor..tabi benim daha diğer kolum var..onuda kısmetse kışa yaptırıcam..

Ben önümüzdeki ekim ayında yaptırmayı düşünüyorum .Sorum şu ilk 5 gün evde dinlenin demiş doktor.5 gün sonrasında işe gidebilecek kadar iyi olur muyuz. Benim 5 günden fazla işten izin almam imkansız gibi

selam kızlar bende bu dertten muzdariptim diyim hep kolumda bi bilezikle yada fakir kol giysilerle geziyordum en kötüsü de bunu saklamaya calıstıgımı karsımdaki gordugunde düştügüm durumdu... Sen psikopatmısın sen niye kestin kendini gibi şeyler duymak icimi acıtıyordu bu forumda gorup kurtulmaya karar verdim tek benim sanıyordum birazda icim rahatladı acıkcası...neyse konuya gelim tca yontemini arastırıp yapan biryer buldum gittim bana tcayı veremeyecegini yerimde olsa hiç ugraşmayacagını felan soyledi baska ilaclar verdi bakim anlamında ki bunlar cok uzun vadede tedavi edebilecekti (2-3 yıl gibi ) ve buna benim gercekten vaktim yok bir iş basvurusunda bile bulunamıyorum...verdigi ilaclar icime sinmeyince eve bile gelmeden geri bıraktım dogru hastaneye gittim bana malum bir jel verecegini jelin sadece kabarıklıgını indirebilecegini soyledi tca sana hic uygun degil o asit ve daha kotu sonuclar dogurabilir ilgiyi koluna ceker zaten ben boyle bi sorumluluk alamam dedi aynı hastanede estetik cerrahla gorustum oda bu jelin o kadar eski yaralara (12 yıllık) hicbir etki etmeyecegini soyledi sinirlerim bozuldu resmen bununla yasa dediler! ve yapamazdım...Şu var ki benim tek bir kesigim kalın şişkin ve beyaz digerleri cok ince yok gibi bişey az denilebilir yani ameliyatlık degil kesinlikle... Eve geldim, siz yapamazsanız ben yaparım diyip YANLIŞ ÖRNEK OLMAK İSTEMEM!! keseyi alıp basladım kolumu keselemeye iyice sulandı sonra bi şurup var isim verilmiyor sanırım neyse onu pamuga dokup ustune koydum kurudukca ıslattım kesigin ince yerinden itibaren kendi derimin rengini almaya basladıgını gozlemledim insallah ise yarar suan hala yara gibi ama beyazlık ortadan kalktı tavsiye ederim demiyorum acılı bir yöntem ama benim icin yılların utancının yanında cok hafifti tekrar soylim ornek olmak icin degil kendi deneyimimi anlattım herksse tekrardan gecmis olsun Biiznillah kurtulucaz bu kesiklerden!optum

aslında yaptığın doğru bi yöntem ama bastıra bastıra yapma. keselemeyle ölü tabakayı almış oluyorsun. sürdüğün ilacın emilimini sağlıyor ve kan dolaşımını hareketlendirerek emilimi daha da yükseltiyor. bence cildiyeye gidip hücre yenileyici krem yazdır

canim zaten uzerine surdugum surup hucre yenileyici ozellige sahip dahili de kullanılabiliyor hem.. daha once sigillerde de kullanmıştım gecirdi

canım ben de 5 gün rapor aldım .Alçı çıkıyor sonra rahat rahat gidiyorsun merak etme

Evet canım bende kararımı verdim ameliyat olacağım keşke daha önce olsaydım ama bir türlü şartlar denk gelmedi Yazın hakikatten zor biliyorum ama ben her zaman istanbul'da bulunamıyorum bu sene evet biraz sıkıntılı geçecek ama Allah kısmet ederse seneye rahat edeceğimi düşünüyorum Allah senide kurtarsın inşallah

elif zaten cevaplamış canım ama bende söyleyim ben ilk ben günden sonra alçılar çıkınca çok rahattım hiç kısıtlamadım bile hareketlerimi o yüzden sorun olmayacaktır rahat ol

merhaba arkadaşlar. Girip bir bakayım hem de son durumdan haberdar edeyim sizi dedim . Her şey güzel gidiyor. neredeyse 2 bucuk ay oldu amelıyat olalı. Kremlere ve slikon tabaka kullanmaya devam ediyorum . Şuan için tek sorun koluma taktığım bandaj nedeniyle oluşan amele yanıklarım Şimdiki aklım olsaydı ameliyatımı eylül gibi yaptırırdım . Kışın rahat rahat güneşten korurdum kolumu

cansu merhaba, benim kolumda da izler var, hem de her iki kolumda ve üstte. dövmeyi hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
ben de bir anlık delilikle, bu izlerden kurtulmak istememin verdiği cesaretle gittim ve dövme yaptırdım.
simdi dövmeleri sildiriyorum lazerle ve cektiğim acıları sana anlatamam.
her lazerde 2-3 ayda bir gidiyorum, ağlayarak çıkıyorum resmen.

bunun dışında da sağ kolumun üstüne yaptırmamıstım dövme oradaki izler daha az belirgin diye.
bunun üzerine bi doktora gittim, kremler verdi , keseler yaptım vs. 5-6 aydır o tedaviyi uyguluyorum, izlerim neredeyse gitti diyebilirim.
ve izlerin gittiğini gördükce mutlu oluyorum.
simdi sol kolumdaki dövmeyi tamamen sildirip aynı islemi bu kolumdaki izlere de uygulayacağım.
insalahh hepimiz kurtuluruz bu izlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…