Nurtencim geçmiş olsun . Dövme baya silikleşmiş. Kaçıncı seanstasın şuan?
tsk ederim saol, 2 yada 3 olması lazım. 10 seansta % 100 silinicek dediler.
her seansa 350 tl ödüyorum, 450 tl dövme yaptırdım, 3500 tl ye sildiriyorum,
ben bu akılsız başıma napım düşünün iste.
o yüzden kimse dövme yaptırmasın bu izleri için, silinmesi mümkün bu izlerin, yani en azından silikleşmesi mümkün.
resimler de gördüğünüz üzere.
hepimize geçmis olsun :)
canım dovme dusunen hatta bu sene yaptırmayı planlayan bırı olarak neden onermıyorsun dovmeyı merak ettım yanlıs anlamazsan,yanı gorunen bıyerde oldugu ıcınmı yoksa dovmenın seklı yada estetıgımı hosuna gıtmedı cnm..
görünen bi yerde olduğu icin kesinlikle, aksine seklini çok severek ve begenerek yaptırdım zaten,
ama fazla büyük yaptırmısım ve izlerin üstüne yaptırdığım için daha çok dikkat çekti,
herkes dövmeme bakarken izleri daha çok farketti, daha çok sordular.
daha küçük ve görünmeyen bir yere yaptırmıs olsaydım bu kadar pisman olmazdım zaten bunlar silindikten sonra,
kücük küçük iki tane daha yaptırcam ama fazla görünmeyen bi yere.
ayak bileğimi gibi mesela.
yoksa dövmeyi tavsiye etmiyorum gibi bisi demiyorum, bu izlerin üstüne yaptırmanızı tavsiye etmiyorum.
herkese meraba bende erkek arkadaşım için üye oldum bizde bir buçuk yıldır her çareyi denedik ama bunun çözümü yok heralde, cengiz beyle deri yaması için konuştuk ama o işleminde İstanbul'da yapılması ve 5 gün şehir dışına çıkamama olayı yüzünden erteledik bu işi ankara'da yapan bi yer var mı acaba? arkadaşlar inşallah bu dertten herkes kurtulur
merhaba ceren, ankarada bildiğim kadarıyla bi yer yok, bende cok arastırdım zamanında. ameliyat yerine tedavi görmeye karar verdim.
bi doktora yönlendirdi tanıdıklarım, simdi o izlerim belli belirsiz. verdikleri krem sayesinde, ve her banyoda kese yaptım.
ama uzun bi sürec bu iki günde iki ayda gecmesini beklemeyin sakın.
bir iki yıl sürebiliyo tedavi. en azında % 90 oranında bazalıyo, belli belirsiz kalıyo.
isterseniz doktoruma gitmeyi bilgilerini verebilirim.
merhaba ceren, ankarada bildiğim kadarıyla bi yer yok, bende cok arastırdım zamanında. ameliyat yerine tedavi görmeye karar verdim.
bi doktora yönlendirdi tanıdıklarım, simdi o izlerim belli belirsiz. verdikleri krem sayesinde, ve her banyoda kese yaptım.
ama uzun bi sürec bu iki günde iki ayda gecmesini beklemeyin sakın.
bir iki yıl sürebiliyo tedavi. en azında % 90 oranında bazalıyo, belli belirsiz kalıyo.
isterseniz doktoruma gitmeyi bilgilerini verebilirim.
ankarada nebil bozdoğan var ama o tek iz ameliyatı yapıyor bana fotoları göndermişti
melekperr@hotmail.com mail adresim bana resmini atarsan bende fikrimi söyleyebilirim
merhaba sizde cengiz beye ameliyat olmuşsunuz acaba erkek arkadaşımın resimlerini yollasam bize fikir verebilirmisiniz?cengiz beye çok güveniyoruz ama yaptıran biriyle konuşmak fikir almak insanı daha çok rahatlatıyor
beni de Cengİz Bey amelıya etti . Memlunum sonuçtan
merhaba anladığım kadarıyla herkes memnun kalmış buda bizi her geçen gün dahada bu yönteme sıcak bakmamızı sağlıyor,fakat tek problem bizim ankara'da cengiz beyinde İstanbul'da oluşu ama artık buna da bir çare bulucaz inşallah yama yapılan yer çok şişkin duruyor mu?