Popüler Konu Jilet izi giderme

ya ben bu konunun adına hep denk geliyodum,bi yerleri traş ederken olabilecek olan jilet izi zannediyodum,şimdi bakınca şaşırdım.bu yaz bi kızla tanışmıştım bilekten itibaren kolunun içinde dövmeler vardı,dövmeye dikkatli bakınca jilet izlerini farkettim,yani dövme olmasaydı dikkatimi çekmezdi hiç o izler. asla dövme yaptırmayın öyle bi durum varsa bence :KK31:

Nurtencim dövmeni nerde ve kaça sildiriyorsun?

gopta bir poliklinikte, her seansta 350 tl veriyorum. 3 ayda bir gidiyorum.
isim vermek yasak olduğu için yazmadım :KK43: kliniğin adını.
10 seansta tamamen silineceğini sölediler, ama dövme siyahsa siliniyor tamamen,
sarı yesil kırmızı varsa silinmiyor .
dövmemin önceki ve su anki halini de koyabilirim istersen.

ordaki izler çok daha derin. o yüzden yaptırmıstım dövmeyi.
resimleri yarın yükleyebilirim ancak :KK43:

:KK43: neyse canım . Burda bir arkadaş Cengiz beye amelıyat oldu . Dövme kırıntılarıda gıtmıs istersen irtibata geç . dövmesi varmış onunda . Yama olunca gıtmıs dovme

:KK43: neyse canım . Burda bir arkadaş Cengiz beye amelıyat oldu . Dövme kırıntılarıda gıtmıs istersen irtibata geç . dövmesi varmış onunda . Yama olunca gıtmıs dovme

yok cnm ben ameliyat olmam su tedavilerim bitmeden, izler komple gecsin ondan sonra bakıcam duruma.
ama dövmelerim çıktıktan sonra yine aynı tedaviyi uygulayacağım için gececeğini düsünüyorum.
:)

ben ameliyat oldum canım . Hiç sabrım yoktu . Anlamı değişsin istedim bir an önce

ben amelıyat oldum canım . Beklemeye tahammülüm yoktu:KK43:anlamı değişsin istedim bir an önce

yok cnm ben ameliyat olmam su tedavilerim bitmeden, izler komple gecsin ondan sonra bakıcam duruma.
ama dövmelerim çıktıktan sonra yine aynı tedaviyi uygulayacağım için gececeğini düsünüyorum.
:)

nurtencim keşke benimde kolumdaki izler o kadar ufak olsa ya. iki resim arasındada fark var gerçekten. keseliyomusun peki sen napıyosun kolun 2. resimde biraz soyulmuş gibi çünkü

evet cnm keseliyorum sürekli her banyoda, her aksam da iki krem var onu kullanıyorum.
daha da yapıyorum iyice gidcek izler. ama yazın tatildeki halini göstermeyim hiç içiniz acır valla.
bildiğin kaynar su dökülmüs yanık gibiydi.
su anda süper hali :KK70:
diğer kolumda insallah güzel olcak :)
sizlerde insallah kurtulursunuz.
senin kolundakiler nasıl ki :KK43:

evet malesef yüklemişim gördükçe içim acıyo:KK43:
çok yakından çekmişim ama. 3 tane iz var tek kolda biraz geniş ve derinler yaklaşık 5 senelik sence kese işlemi bendede işe yararmı ve şu kullandıgın kremlerin isimlerini bana verebilirmisin rica etsem.

evet malesef yüklemişim gördükçe içim acıyo:KK43:
çok yakından çekmişim ama. 3 tane iz var tek kolda biraz geniş ve derinler yaklaşık 5 senelik sence kese işlemi bendede işe yararmı ve şu kullandıgın kremlerin isimlerini bana verebilirmisin rica etsem.

benim kolumdakilerde seninkiler kadar derindi özlem, ama seninkiler kadar uzun değildi sanırım.
burdan yazmayım istersen krem adını falan.
mailleselim seninle.
insallah yarar sana da.

koyar mısın canım merak ettim? İzlerin nasıl dövmeli kolundaki?

cnm kolumdaki dövmenin yapıldığı andaki resmi:

bu da iki lazer isleminden sonraki hali :

bu ikinci resimde izler daha da belli oluyor artık renkler attığı için, bakalım tamamen silinince diğer tedaviye baslıcam.

ama herkese tavsiyem sakın ola dövme yaptırmayın sakınnn :KK43: yaptıran biri olarak neler yasadığımı bir ben bir Allah bilir.

X