Popüler Konu Jilet izi giderme

bu arada bir şey daha sormak istiyorum cengiz beyin ameliyat parası bana bayağı yüksek geldi (beşbin)benim kolumda 3 tane derin iz var sizce çok yüksek bir rakam tutarmı ameliyat olan arkadaşlar sizin kolunuzda kaç tane izi vardı ve ne kadar ödediniz cevaplarsanız bir sakıncası yoksa eğer tabi çok sevinirim.

4 iz vardı canım 4 bin tl ödedim

canım bana solemıssın galıba resımlerı gonderebılırmısın dıye ama cengız bey resımlere baktıktan sonra sılmemı soylemıs maılınde. o maılıme cevap verıp nezaket gostermısken benım boyle davranmam yanlıs olur. ıstersen sende maıl at cengız beye derdını anlat. bu arada fıyat banada cok yuksek geldı:KK50:

haklısın papatya etik olarak doğru olmayabilir yinede ilgin için tşk ederim canım :)

4 iz vardı canım 4 bin tl ödedim

nilüfer cevabın için tşk ederim canım.acaba cengiz bey her bir iz için bin liramı alıyor ? benim kolumda 3 tane derin 2 tanede hafif çizik var ? şu işe bak zamanında yaptığım cehaletin bedelini nasılda ağır ödüyorum :KK43: sıcaklar bastırmaya başladı ve ben uzun kollu giymekten çook bunalıyorum.dün dövmeciye gittim bana kolumdaki izlerin tamamen kapanacağını söyledi ama ben pek dövme istemiyorum birde endişelerim çok var ya kapanmazsa dövmeyle çoook kararsızım çoookkk :KK43:

nilüfer cevabın için tşk ederim canım.acaba cengiz bey her bir iz için bin liramı alıyor ? benim kolumda 3 tane derin 2 tanede hafif çizik var ? şu işe bak zamanında yaptığım cehaletin bedelini nasılda ağır ödüyorum :KK43: sıcaklar bastırmaya başladı ve ben uzun kollu giymekten çook bunalıyorum.dün dövmeciye gittim bana kolumdaki izlerin tamamen kapanacağını söyledi ama ben pek dövme istemiyorum birde endişelerim çok var ya kapanmazsa dövmeyle çoook kararsızım çoookkk :KK43:

ahh be canım sakın dövme olayına bulaşma bak :KK43:( burda bir arkadas amelıyat olmak ıcın dovmesını sıldırmek ıcın ugrasıyor. Dövme izleri daha belırgın hale sokuyormus. Her bır ız ıcın bin lıra almıyor canım . Alana gore alıyor sanırım . Melek arkadasımızın izlerı cok mesela ondan da 4 bucuk almıstı. Pazarlık yap ılla ındırım yapar. 4 e kadar düşürür dıye tahmın edıyorum ben .

haklısın nilüfer dövme pek doğru bir fikir değil ama insan çaresizlikten her şeyi düşünüyor :KK43:
sanırım en doğrusu müsait bir zamanda cengiz beyin yanına gidip kendisiyle yüz yüze görüşmek.

evet canım . Ama kolum pürüzsüz olacak diye beklenti içine girme . Kolda yanık izi kalıyor zamanla yok denecek kadar hafifliyor iz. Ama ameliyat olduktan sonra ve bandajların açıldıktan sonra insanlara gönül rahatlığıyla yandı diyebiliyorsun .Bu kendimi kestim demekten daha iyidir bence

Bende yaklasik 15 sene onceki yaptigim hatanin bdelini sizler gibi hem kolumda tasiyor hemde herkesten hatta erkek arkadasimdan bile gizlemeye calisiyordum. İs yerine veya disari cikarken ne giyecegimi dusunmekten kafayi yicektim. Kurtulmak icin Birkac sene once DOVME yaptirdim ama ilgiyi oraya daha cok cekmeye basladi. Yara gizlenmedi aksine dahada kabardi. Bu seferde sildirmek icin tedaviye basladim ki buda 1.000 tl cuvarinda tuttu. Hemde yara izleri dahada buyudu.

Kesin kafama koymustum ameliyat olmak icin birsuru dr' la gorustum. Ama en ii cozumu sunan doktoru cengiz beyi bu siten deneyimlerini yazan kisiler sayesinde buldum. Ameliyat olali iki gun oldu yakinda bandajim acilacak. Biliyorumki iyi gozukmeyecek. Ama ustumdeki o kesik izi baskisi gidecek. Bu yaz olmasada birdahaki yaz istedigimi giyebilicem.

Umarim sizlerde cozume ulasirsiniz.

Bende yaklasik 15 sene onceki yaptigim hatanin bdelini sizler gibi hem kolumda tasiyor hemde herkesten hatta erkek arkadasimdan bile gizlemeye calisiyordum. İs yerine veya disari cikarken ne giyecegimi dusunmekten kafayi yicektim. Kurtulmak icin Birkac sene once DOVME yaptirdim ama ilgiyi oraya daha cok cekmeye basladi. Yara gizlenmedi aksine dahada kabardi. Bu seferde sildirmek icin tedaviye basladim ki buda 1.000 tl cuvarinda tuttu. Hemde yara izleri dahada buyudu.

Kesin kafama koymustum ameliyat olmak icin birsuru dr' la gorustum. Ama en ii cozumu sunan doktoru cengiz beyi bu siten deneyimlerini yazan kisiler sayesinde buldum. Ameliyat olali iki gun oldu yakinda bandajim acilacak. Biliyorumki iyi gozukmeyecek. Ama ustumdeki o kesik izi baskisi gidecek. Bu yaz olmasada birdahaki yaz istedigimi giyebilicem.

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN CANIM .En mantıklısını yapmışsın . 2 ay oldu amelıyat olalı ben memlunum.

Elftt Sanada cok gecmis olsun, memnun kalmana sevindim. Merak ettgm bir iki sey var sana danisabilir miyim?? Ne zmn kolunu rahatca hareket ettirip yurumeye dvm ettin??

Elftt Sanada cok gecmis olsun, memnun kalmana sevindim. Merak ettgm bir iki sey var sana danisabilir miyim?? Ne zmn kolunu rahatca hareket ettirip yurumeye dvm ettin??

canım ilk bir hafta dikişler alınana kadar pek kalkmadım ayağa ve kolumu oynatmadım hiç .Daha sonra alçısı ve dikişler alınınca işime gidebildim rahat rahat. Aama fazla hareket etmemeye çalıştım . 2 hafta sonra rahatça dolanabildim :)

canım ilk bir hafta dikişler alınana kadar pek kalkmadım ayağa ve kolumu oynatmadım hiç .Daha sonra alçısı ve dikişler alınınca işime gidebildim rahat rahat. Aama fazla hareket etmemeye çalıştım . 2 hafta sonra rahatça dolanabildim :)

Benimde yrn oglen dikislerim alinacak. Cok merak ediyorum nasil olucak diye.

yine bandaj yapacak canım ama çok rahatlıyacaksın :)ne kadar izin vardı . Amelıyat ne kadara maloldu sana?

10 gun izin verdi bana. Ctesi ameliyat oldum persembe sargilarim acilcak. İki tane iz vardi bende birbirine yakin. 4.000 hem ameliyat hemde bir gece hastanede bakim oldu. En cok bacagimi merak ediyorum. Bu gece uyuyamicam meraktan.

canım gözün aydın valla :) kurtuldun artık . Bayağı sargılı gezıcez ama napalım

canım gözün aydın valla :) kurtuldun artık . Bayağı sargılı gezıcez ama napalım

Tesekkurler cnm...

Bu arada sargim acildi gayet guzel gozukuodu :) dovme sildirmeden kalan kalintilarimda yok olmus. Simdilik foto koyamicam ama yakinda sizlerle paylasirim..
Bacagimi acmadik daha bakalim haftaya kaldi oda.

Tesekkurler cnm...

Bu arada sargim acildi gayet guzel gozukuodu :) dovme sildirmeden kalan kalintilarimda yok olmus. Simdilik foto koyamicam ama yakinda sizlerle paylasirim..
Bacagimi acmadik daha bakalim haftaya kaldi oda.

:) çok sevindim canım.benimde bacagım 2 hafta sonra açılmıştı .

Geçmiş olsun Blea kurtulmuşsun Allah kısmet ederse bende haziranda olacağım umarım bende biran önce kurtulurum arkadaşlar

merhaba arkadaslar. Ben yeni üye oldum. Hem sizlerin hemde kendi deneyimlerimi paylasmak icin bu siteyi sectim.
Üye olmamim asil nedeni kizimdaki bicak izleri. Yaklasik üc sene önce yapmisti.Simdi cok sikintisini cekiyor. 2 Hafta önce Fraksiyonel Lazere
basladik.Ama 4-6 seansta sonuc aliniyormus. Birde Cengiz Beyi duydum onu son care olarak düsünüyorum

X