Popüler Konu Jilet izi giderme

benm çok yakından gözüne sokman lazım o derece var ilk yaptığımda annem elma sürmüştü iyiki sürmüş

çok şükür az bazen özellikle beni tnaımayan birne soruyorum buraya ne olmuş sence diye

ağacamı takıldı diyorlar

özellikle komiserlere sordum götürdüm dedi bişey yok nolmuş bende çocukken kediyle kuşla çok oynardık ondan oldu felan dedim

zaten sayfalarca okudum çünkü artık biyerden başlamak istiyorum senin yazdıkların bana moral oldu diyebilirim güç verdi geçmiş olsun bu arada en kısa sürede toparlarsın :) sormak istediğim sendeki izler nasıldı çok geniş ve büyük mü benim aslında küçük küçük izler kaldı ama o beyaz beyaz çok rahatsız ediyo özellikle kol bronzlasmaya başlayınca düzensiz bir sürü küçük çizik izler..1 cm uzunluğundalar en fazla,ama sol kolumun iç kısmı bunlarla kaplı 8-9 tane var gözüken.sağ kolumda 4-5 sene önce vardı ama mesela şu an hiç iz kalmadı acaba diyorum bu diğerleri de zamanla geçer mi bunlar 2008-2009 yılında oldu,aptallık yaptım kendimce başka bi acıyı fiziksel yolla bastırmaya çalıştım ama sonraki hayatımı düşündüğümde artık bunlardan kurtulmayı istiyorum.özel mesaj atmak istiyorum yapamıyorum sınır varmıs sen artık bu konuyu arastıra arastıra bir nevi uzman gibi olmussun ameliyat en azından önümüzdeki 4 yıl için imkansız üniversiteye başladım bu sene ve ailem bilmiyo bu konuyu o yüzden imkan dışı.ameliyat dışında daha ucuz bi yol yok mu çünkü benimkiler hem derin değil hem de minik minik ama rahatsız ediyolar dediğim gibi. şimdiden tesekkürler çok mu yazdım bilmiyorum ama burayı okuyunca ve yazdıklarını görünce yardımlarını düşüncelerini gizlememişsin ben de sana danışmak istedim

canım ben uzman olmadım valla bu formda güvendiğim bir arkadaşım var Sibel o baya uzmanlaşmış :) nişanlısıda doktor ,o yazdıklarıyla yol gosterdı dıyebılırım. Dıger arkadaslarında tedavı yontemlerını falan okudum. Zaten uzun zamandır araştırıyordum .Bu arada benım 4 tane jilet ızım vardı bellı olan . benım ıcın onemlı olan ızlerımın anlamının degısmesıydı ,degıstı şükür o yuzden ıcım rahat. Sana tavsıyem sabret . Kolunu ıyı yapayım derken daha beter yapma. Jilet izi kalıcıdır malesef omur boyu gecmez .Sabret okulun bıtınce işe gırınce falan yaparsın . Valla ben üniversıtede 4 yıl sakladım bır sekılde. Yaz okuluna kalmıstım kalın bantlar falan yapıstırıyordum

10-12 sene sonra geçer

jilet izi kalıcıdır ömür boyu geçmez. Jilet iziyse tabı. Onun dısında kalem cızıgı kedı cızıgı falan gecer. Benım kolum kedı cızıklerıyle doluydu gectı bır kac senede ama jilet ızlerı gecmedı. yazılanları okuduysanız 15 ,20 senelık ızlere sahıp olan ınsanların oldugunu gorursunuz.

bu arada yaklasık 2 ay demısım tam olarak 1 ay 12 gun oldu amelıyat olalı

cilt tipine göre değişir benim baya geçti dikkat edince belli oluyor nerdeyse..

merhaba canım benimde ameliyat izlerim var ..acaba serkan doktor'un yerini yada ona ulaşabileceğim numarasını belirtebilirsen çok sevinirimm

kızlar merhaba benimde ameliyat izlerim var ..acaba serkan doktor'un yerini yada ona ulaşabileceğim numarasını belirtebilirseniz çok sevinirimm.

kızlar merhaba benimde ameliyat izlerim var ..acaba serkan doktor'un yerini yada ona ulaşabileceğim numarasını belirtebilirseniz çok sevinirimm.

adı Serkan Dinar ...Jilet izlerinde başarılı değil ama hücre spreyi.Amalıyat ızlerını bılemem

adı Serkan Dinar ...Jilet izlerinde başarılı değil ama hücre spreyi.Amalıyat ızlerını bılemem

canım benim çok teşekkür ederim ,,, nerde bulunuyo acaba yerleşik bi adresi, hastane ismi falan .. çok sordum sanırımm ;( buarada izleri küçülttürdüğünü okudum kalan yara izine iyileşme sürecinde isveç şurubu ve kantoron yağı karışımı kullanmanı öneririmm.. hücre yenileyici özelliği var tecrübeyle sabit

arkadaşlar merhaba. ben 20 yaşındayım ve bu izlerden 5 senedir şikayetçiyim yazın uzun kollu giymekten sıkıldım bıktım bi gençlik hatası cahillik yaptım ama acısını nasıl çekiyorum bilemessiniz. 3 senelik bi ilişkim var ve erkek arkadaşımda biliyo bu izleri. en sonunda cesaret ettim ve erkek arkadaşımında desteğiyle bugün bi estetik klinige gittim.
2 tane bayan baktı koluma ve bu ne der gibi baktılar o kadar kötü oldum ki sesim direk aglamaklı çıktı gözlerim doldu doktor bakıp dikiş izi olup olmadıgını sordu bende yok dedim çünkü korkudan kimseye söyleyememiştim öyle kendi kendine geçti yani daha dogrusu geçmedi ama doktor dediki dikiş atılsaydı belki daha kolay olabilirdi. bu arada kolumda 3 tane iz var uzunlukları 4 cm genişlikleri 1 cm bile yok artık izler bembeyaz. doktor dediki belki kahverengi olsa bi çözüm olabilirdi ama bunların %100 geçme şansı yok ama denemeye deger azaltılabilir izler dedi fraksiyonel lazer tedavisi yapıcaz dedi yaklaşık 3 seans ayda 1 yapılıyomuş ama o bölgeye çok iyi bakman lazım güneş görmemesi lazım dedi ben zaten kafamı sallayıp durdum utancımdan konuşamadım bile. sonra bayan beni kadıköydeki şubelerine yönlendirdi orda daha uzman bi doktor varmış o görsün bide dedi tedaviye orda başlanıcakmış cuma için randevu aldım fiyat biraz tuzlu geldi önce seans başı 400 dedi sonra topluca ödersen 250 olur dedi ama hala karar veremdim kızlar yaa

canım ben yama amelıyatı oldum cengız beye. Jilet ızlerım ıcın . Bacagımdan derı parcası alındı, daha sonra kolumdakı ız olan kısım zımparalandı ,alınan derı koluma yapıstırıldı. Serkan dınarı bu formdan okudum fakat;jilet izleri için iyi olmadıgını bılıyorum

ya benim canım o kadar tatlı ki bu sölediklerini okudum ve tüylerim diken diken oldu ya o aptallıgı yaparken bi gram canım acımadı ama şimdi bunları okurken bile canım acıyo ya geçmiş olsun bu arada canım inşallah herşey istedigin gibi olur..

aynı işlem kardeşime çocukken yapılmıştı ama onun yanık sonrası deri transferi yapıldı .. izleri şimdi çok hafif , umarım sende biran önce kurtulur, istediğin görünüşe kavuşursunn ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…