Popüler Konu Jilet izi giderme

teşekkür ederim canımda seninkini alanı çok ama çok küçükmüş çok az bir alan canım geçmiş olsun okadrda kötü değil bence gerçekten çok az alan var benim eşimin alanı fazla biraz canım neyse resim için teşekkürler

Sapancadaydim dün aksam geldim bügünde kontrole gittim kızlar .. Kolumda bacağımda gayet iyi durumda.. kolumun yine resmini çekti Cengiz bey.. 1 ay sonra yine görüşelim dedi, gerçi elifim ben seninle birlikte gelecegimizi söyledim

tabi gösteririrm canım ama burda paylaşmak ıstemıyorum :) maılıne falan yollayabılırım ama

ah bu ameliyat ne dertmis yahu hergün de yeni bişeyini öğreniyoruz :)
bi de bir iki ay sonra bir daha mı kontroller varmış :)

Elif mail adresimi yolladım eğer gönderirsen sevinirim bir fikir olur banada

yolladım kızlar bakın bakalım :) görüntü pek iç açıcı degıl ama fotoda :)

Elif resimleri yollamışsın teşekkür ederim geçmiş olsun arkadaşım kurtulmuşsun ne güzel

elif resimlerini yollamışsın teşekkür ederim canım geçmiş olsun kurtulmuşsun vallahi en bence en doğru tedavi yöntemini seçmişsiniz

asıl melek senin sesin soluğun çıkmıyor nasul dun durumun basıl kolun nasıl oldu varmı bşr problem

sana özel msj atıcaktım bak unuttum gitti:) kolum gayet iyi durumda kıllarım bile çıkmaya başladılar 2 gün önce kontrol vardı ordaydım...herşey normal bir sıkıntı yok haftaya elifle birlikte gidicem cengiz beye ondan snrada artık nisanda giderim ..1 ay sonra gel demişti..krem sürüyorum başka da bişey yapmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…