Popüler Konu Jilet izi giderme

dorope çok geçmiş olsun canım bence çok iyi bir görüntü ama senin izlerin çok azmış dorope birde bu yeni oluşan iz jilet izleri gibi parlıyor mu güneşte parlama oluyor ya bu yeni oluşan izde parlama var m yok mu

angelmask ortadan kayboldun canım nasıl durumun iyileşme ne durumda

Arkadaşlar çok özür dilerim ama afalladığım ve bir yandan da merak ettiğim bir konu bu..

Bu jilet izleri nasıl oldu sizde ?? Kendiniz mi yaptınız,biri mi yaptı ?? :26:

hayır yama yapılan yer parlamıyor.normal deriden bi farkı yok :)

canım o tabaka takılması çıkarılması kolay birşey . Bazıları merak ediyo hemen acıp gösteriyorum :) valla 3 5 ay takılcak sanırım :)

tamam canım o zaman bütünnnnnnnnnnnnnn sözlerimi geri alıyorum:) resimleri gördüm inanamadım çünkü son resimde bir türlü iz göremedim..gerçekten muhteşem görünüyor canım benimde henüz 2 ay olucak daha..tabi görüntü fena şu an ama biliyorum ki 1 seneye kalmaz senin ki gibi bir görünüme kavuşucam heyecanla bekliyorum.. ama benim asıl merak ettiğim bacağındaki iz ne durumda görüntü nasıl meraktan çatlicam canım

bende o bacaktaki izi merak ediyorum ya.dayanamadım cıkardım bacagımdakı bandajı valla .krem suruyorum sadece

Sonuçlar çok iyi gözüküyor dorope, gözünaydın :)
Lazer düşünenler için söylüyorum, bence paranızı ve vaktinizi boşa harcamış olursunuz.
Ben de bu yöntemi düşünüyorum, bendeki alan geniş ve izler belli belirsiz.Keşke alan daha
küçük olsaymış hiç düşünmeden yaptırırdım.

canım bacagımın resmini buraya koyamıyorum malesef.geeçenlerde cengiz beye gittim.daha da geçeceğini söyledi bacagımdaki izin.krem falan verdi tekrardan.endişe etme.1 yıla kadar kolun aynı benmki gibi olucak inş.bacagındaki izde seni rahatsız etmicek

amannn canım lazere laf etme . Biz söyledik de laf yedik bir de ... Sonuçlar ortada :))

amin yaaa inşşş...kolumdan yana sıkıntım yok zaten iz falan kalmayacak ta bacağımdaki izi düşünüyorum ne kadar kalıcak ne kadar geçicek diye bakalım artık 1 sene sonra işin rengi belli olur artık

amin yaaa inşşş...kolumdan yana sıkıntım yok zaten iz falan kalmayacak ta bacağımdaki izi düşünüyorum ne kadar kalıcak ne kadar geçicek diye bakalım artık 1 sene sonra işin rengi belli olur artık

merak etme canım geççekkk :))

ya Allah aşkına bu da iz mi be tatlım...wallahi muhteşem görünüyor..ben silikonu takamıyorum malesef yara yapıyor daha iyileşmedi

ewet canım alerji yapıyor..yara oluyor ..cengiz geçince tekrar tak diyo yada oralara gelmeyecek şekilde tak diyo..bende takmıyorum bayadır şimdi yine başlayacam takmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…