dorope çok geçmiş olsun canım bence çok iyi bir görüntü ama senin izlerin çok azmış dorope birde bu yeni oluşan iz jilet izleri gibi parlıyor mu güneşte parlama oluyor ya bu yeni oluşan izde parlama var m yok mu
dorope canım ne kadar da güzel olmuş maşallah hiç belli değil yaa aşırı dikkatli bakanın da yapacağı ilk yorum hafif bi yanık izi var olur heralde..
bakalım darısı başımıza ya...
elfft canım ben de arkadaşlar görüyo deyince heralde dedim artık takmıyo.. :) ne kadar daha takman gerekiyo belli bi süresi var mı yoksa sen sıkılana kadar falan mı :)
angelmask ve bana özel mesaj atan arkadaşlar
mesaj sayım sınırı aşmadıgı için cevap yazamadım.buraya da uzun zamandır giremiyorum çünkü derslerim çok agır ve yogundu.
izlerimin son halinin fotosunu albüme ekledim.durumdan gayet memnunum.
herkese şimdiden çok geçmiş olsun
tamam canım o zaman bütünnnnnnnnnnnnnn sözlerimi geri alıyorum:) resimleri gördüm inanamadım çünkü son resimde bir türlü iz göremedim..gerçekten muhteşem görünüyor canım benimde henüz 2 ay olucak daha..tabi görüntü fena şu an ama biliyorum ki 1 seneye kalmaz senin ki gibi bir görünüme kavuşucam heyecanla bekliyorum.. ama benim asıl merak ettiğim bacağındaki iz ne durumda görüntü nasıl meraktan çatlicam canım
Sonuçlar çok iyi gözüküyor dorope, gözünaydın :)
Lazer düşünenler için söylüyorum, bence paranızı ve vaktinizi boşa harcamış olursunuz.
Ben de bu yöntemi düşünüyorum, bendeki alan geniş ve izler belli belirsiz.Keşke alan daha
küçük olsaymış hiç düşünmeden yaptırırdım.
canım bacagımın resmini buraya koyamıyorum malesef.geeçenlerde cengiz beye gittim.daha da geçeceğini söyledi bacagımdaki izin.krem falan verdi tekrardan.endişe etme.1 yıla kadar kolun aynı benmki gibi olucak inş.bacagındaki izde seni rahatsız etmicek
amin yaaa inşşş...kolumdan yana sıkıntım yok zaten iz falan kalmayacak ta bacağımdaki izi düşünüyorum ne kadar kalıcak ne kadar geçicek diye bakalım artık 1 sene sonra işin rengi belli olur artık
ya Allah aşkına bu da iz mi be tatlım...wallahi muhteşem görünüyor..ben silikonu takamıyorum malesef yara yapıyor daha iyileşmedi