Popüler Konu Jilet izi giderme

sevindim senin adına diğer koluna inşallah kılların çıktı mı ooo çok iyi ya allahım yar ve yardımcın olsun

diğerini de kışa yaptırıcam inşşş..saol canım hepimiz için hayırlısı olsun

kızlar bakın ne güzell yaptınız! en doğru yöntemi seçtiniz... sayfalarca burda hep söyledim en doğru yöntem cengiz açıklel yöntemi diye.
ARKADAŞLAR JİLET İZLERİNİN EN MANTIKLI VE EN DOĞRU TEDAVİSİ BUDUR. LÜTFEN BAŞKA GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOLLARA GİRMEYİN...

aynen katılıyorum canım

ya insan sizi görünce nasıl heves ediyo nasıl yaptırası geliyo yaa :))))
bu yama yapılan yerin yanları ilk şişkin oluyomuş deri normal deriden bikaç milimetre yüksekte duruyomuş ya böyle emanet gibi o doğru mu angelmask elftt sizde de oldu mu canım zamanla mı indi o, yoksa sargılar açılır açılmaz yandaki deriyle aynı mıydı bu yama yerinin yüksekliği :)

o yükseklik her tarafınfa yok bazı yerlerde var onlarda yavaş yavaş iniyor çünkü silikon tabanlık kullanıyoruz benim sadece 1 yer kaldı o da yakındır iner

benimde cok az kabarıklık var yeni yanmış gıbı suan da. slıkon tabaka kullanmaya başlamadım henuz. Yarın sılıkon tabakayı alıp doktora kontrole gıdecegım bakalım ne dıyecek

Misspurp özel mesaj yazma hakkım olmadığı için buraya yazıyorum cevabı:

ben geçen kış 3 seans yaptırmıştım.Bu kış da 3 seans yaptırdım yaz yaklaştığı için devam etmiycem,belki artık hiç devam etmem bilemiyorum.
Aslında biraz da olsa düzelme var ama ne kadar ince olsalar bile benim gözlerim öyle görmüyor.Başka yöntem araştırıyorum ama uygun olan yok gibi.
hem inceler hem de geniş sayılabilecek bir alana yayılmışlar.
Sonuç olarak lazerle biraz azalma olsa da içime sinecek duruma gelmediler.

o kadar aynı durumdayız ki, hem ince hem geniş alan,napıcağını bilemiyor insan?tek iz yada yama operasyonu bu izlere fazla gelecek türden,lazer yada kryoterapi falan da memnun edecek hale getirmiyor,aşağısı sakal yukarısı bıyık trajikomik bi hal aldı kafayı yicem yaa!!!sinirlerim de yıprandı artık,havalar ısındıkça girdiğim şu stres yakında kanser sebebim olur heralde...sabır diliyorum bu dertten muzdarip herkese

Aynı duyguları paylaşıyoruz Kışın bile yazın napacağımı düşünmekten kendimi yiyip bitiriyorum.Yaz zaten berbat geçiyor.Ben bu konuda bir psikologa görünmeyi düşünüyorum.Bir tek bu konuya odaklanıp hayatımı yaşanmaz hale getiriyorum.

bu duyguları cok ıyı bılırım kışın ne gıysem acaba ne yapıstırsam falan dıyordum hep

bu duyguları cok ıyı bılırım kışın ne gıysem acaba ne yapıstırsam falan dıyordum hep

yazın gelmesini herkes sever ben nefret ediyorum kısa kollular vs.artık cidden kurtulmak istiyorum 2012 oldu yeni tedaviler çıktı tek çözüm ameliyat mı ona parası yetmeeyenler napıyo acaba.. siz neler deniyosunuz ve kac yıllık izler?

selam arkadaşlar ..buralardayım ben de kimse yazmıyor:) Leylacım kolum iyi slikon tabaka takıyorum. yaklaşık 2 ay oldu. Görenler yandı mı geçmiş olsun falan dıyor

melisa dünyada jilet izini tamamen gecıren bır tedavı yontemı yok malesef henüz. İzlerin anlamı degıstırılıyor cerrahi yöntemlerle .Benım izlerim 10 yıllıktı ve yama amelıyatı oldum. İzlerim yanık izi gıbı duruyor. zaman gectıkce yama yapılan yer dıkkat cekmeyecek hale gelıyor. Birde tek iz amelıyatı var. Onunlada koldakı ızler amelıyat ızı seklıne donusturuluyor.

Bana göre tek care amelıyat malesef. Lazer hakkında bısey yazmak ıstemıyorum. Bu formda lazer olan ve hüsrana ugrayan(yanık ızı kalan vs.) arkadaşlar var.lazer işi bana guven vermıyor. ama yazmak ıstemıyorum elestırdıgımde tepkı almıstım cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…