arkadaşlar merhaba. ben 20 yaşındayım ve bu izlerden 5 senedir şikayetçiyim yazın uzun kollu giymekten sıkıldım bıktım bi gençlik hatası cahillik yaptım ama acısını nasıl çekiyorum bilemessiniz. 3 senelik bi ilişkim var ve erkek arkadaşımda biliyo bu izleri. en sonunda cesaret ettim ve erkek arkadaşımında desteğiyle bugün bi
estetik klinige gittim.
2 tane bayan baktı koluma ve bu ne der gibi baktılar o kadar kötü oldum ki sesim direk aglamaklı çıktı gözlerim doldu doktor bakıp dikiş izi olup olmadıgını sordu bende yok dedim çünkü korkudan kimseye söyleyememiştim öyle kendi kendine geçti yani daha dogrusu geçmedi ama doktor dediki dikiş atılsaydı belki daha kolay olabilirdi. bu arada kolumda 3 tane iz var uzunlukları 4 cm genişlikleri 1 cm bile yok artık izler bembeyaz. doktor dediki belki kahverengi olsa bi çözüm olabilirdi ama bunların %100 geçme şansı yok ama denemeye deger azaltılabilir izler dedi fraksiyonel lazer tedavisi yapıcaz dedi yaklaşık 3 seans ayda 1 yapılıyomuş ama o bölgeye çok iyi bakman lazım güneş görmemesi lazım dedi ben zaten kafamı sallayıp durdum utancımdan konuşamadım bile. sonra bayan beni kadıköydeki şubelerine yönlendirdi orda daha uzman bi doktor varmış o görsün bide dedi tedaviye orda başlanıcakmış cuma için randevu aldım fiyat biraz tuzlu geldi önce seans başı 400 dedi sonra topluca ödersen 250 olur dedi ama hala karar veremdim kızlar yaa