Popüler Konu Jilet izi giderme

ya benim canım o kadar tatlı ki bu sölediklerini okudum ve tüylerim diken diken oldu ya o aptallıgı yaparken bi gram canım acımadı ama şimdi bunları okurken bile canım acıyo ya :KK43::KK43: geçmiş olsun bu arada canım inşallah herşey istedigin gibi olur..

:KK43:(( benim canımda çok tatlıdır . ama malesef care cerrahi yöntemlerde boşa lazere para dokme derım canım bak okuduysan cok olumsuz yorum var lazerle ılgılı :KK43:( tek iz yada yama düşün derım canım ... bu arada amelıyat oldum ama hıc acı falan cekmedım yanı uyandıgımda her sey bıtmıstı hıc acı duymadım ben :)

aynı işlem kardeşime çocukken yapılmıştı ama onun yanık sonrası deri transferi yapıldı .. izleri şimdi çok hafif , umarım sende biran önce kurtulur, istediğin görünüşe kavuşursunn ,,

canım benım tek amacım izlerin anlamının degısmesıydı. Ben yanık ızıne razıydım ve şükür ıstedıgım sonucu aldım. Görenler yandımı falan dıyo

arkadaşlar merhaba. ben 20 yaşındayım ve bu izlerden 5 senedir şikayetçiyim yazın uzun kollu giymekten sıkıldım bıktım bi gençlik hatası cahillik yaptım ama acısını nasıl çekiyorum bilemessiniz. 3 senelik bi ilişkim var ve erkek arkadaşımda biliyo bu izleri. en sonunda cesaret ettim ve erkek arkadaşımında desteğiyle bugün bi estetik klinige gittim.
2 tane bayan baktı koluma ve bu ne der gibi baktılar o kadar kötü oldum ki sesim direk aglamaklı çıktı gözlerim doldu doktor bakıp dikiş izi olup olmadıgını sordu bende yok dedim çünkü korkudan kimseye söyleyememiştim öyle kendi kendine geçti yani daha dogrusu geçmedi ama doktor dediki dikiş atılsaydı belki daha kolay olabilirdi. bu arada kolumda 3 tane iz var uzunlukları 4 cm genişlikleri 1 cm bile yok artık izler bembeyaz. doktor dediki belki kahverengi olsa bi çözüm olabilirdi ama bunların %100 geçme şansı yok ama denemeye deger azaltılabilir izler dedi fraksiyonel lazer tedavisi yapıcaz dedi yaklaşık 3 seans ayda 1 yapılıyomuş ama o bölgeye çok iyi bakman lazım güneş görmemesi lazım dedi ben zaten kafamı sallayıp durdum utancımdan konuşamadım bile. sonra bayan beni kadıköydeki şubelerine yönlendirdi orda daha uzman bi doktor varmış o görsün bide dedi tedaviye orda başlanıcakmış cuma için randevu aldım fiyat biraz tuzlu geldi önce seans başı 400 dedi sonra topluca ödersen 250 olur dedi ama hala karar veremdim kızlar yaa:KK43::KK43:

sen en iyisi bence dövme yaptır sana daha ucuza gelir.

hayır şaka yapmıyorum. benimde arkadaşlarım vardı lisede muslum dinler keserlerdi kendilerini. hemde kızdılar

bu topikte yıllardır bu izlerle yaşayan ,kurtulmak için her yolu deneyen insanlar var. Kurtulmak istemelerinin tek nedeni insanlar ... İnsanların acayip bakışları ,,hadı bakarsın anlarım ama emın olun bizlerin sinirlerini en çok zorlayan şey müslüm mü dinliyorsun hahahhaha
espirileri. Emin olun bu topikte izlerden kurtulmaya çalışan hiç bir arkadaşım müslüm dinleyerek açmamıştır bu yaraları!! Yine emin olun kurtulmaya çalışma nedeni (yukarıda yazmış olduğunuz gibi) insanların patavatsızlıkları.... Lütfen bu konudaki hassasiyetimizi anlayın ve ona göre yorum yapın

pardon yaa cokmu kırıldın. ama ben şaka yapmıyordum ayrıca hahah dye bi kelimede kullanmadım. hatta sana fikir bile sundum ben sadece konunu okuyunca o arkadaşlarım aklıma geldi.

dövme yapmak iyi bir çözüm degıl .dıkkat o alana cekılecegı ıcın . Ayrıca ızler o alandan da bellı oluyor.

bende 2yıl kadar önce bu dertten doktora gittim, contractubex diye bi jel yazdı doktor ve gercekten tamamen yok etmesede (aslında ben bi süre sonra bıraktığım icin olabilir) belirginliği cok aza indi.. kesinlikle tavsiye ederim :) hatta bunu ciltteki lekeler icin falan önerenlerde olmus internette

bende 2yıl kadar önce bu dertten doktora gittim, contractubex diye bi jel yazdı doktor ve gercekten tamamen yok etmesede (aslında ben bi süre sonra bıraktığım icin olabilir) belirginliği cok aza indi.. kesinlikle tavsiye ederim :) hatta bunu ciltteki lekeler icin falan önerenlerde olmus internette

cnm bu jeli günde kaç kez sürüyodun

peki izlerin olusumundan ne kadar süre sonra başladınız?

selam kızlarr :)
elfft sevindm cnm hadi hayırlısı inşallah daha ii olur bi an önce :)
bu silikon tabakayı hala takıyo musun hiç sıkmıyo mu yahu :KK43:

selam kızlarr :)
elfft sevindm cnm hadi hayırlısı inşallah daha ii olur bi an önce :)
bu silikon tabakayı hala takıyo musun hiç sıkmıyo mu yahu :KK43:

canım günde 1 saat havalandırıyorum. Sıkmıyor ya farketmiyorum bile kolumda olduğunu

angelmask ve bana özel mesaj atan arkadaşlar
mesaj sayım sınırı aşmadıgı için cevap yazamadım.buraya da uzun zamandır giremiyorum çünkü derslerim çok agır ve yogundu.
izlerimin son halinin fotosunu albüme ekledim.durumdan gayet memnunum.
herkese şimdiden çok geçmiş olsun

$111.jpg

buraya da fotografı yükledim arkadaşlar.arkadaşım olmayanlar için.

dorope canım ne kadar da güzel olmuş maşallah hiç belli değil yaa aşırı dikkatli bakanın da yapacağı ilk yorum hafif bi yanık izi var olur heralde..
bakalım darısı başımıza ya... :KK43:

elfft canım ben de arkadaşlar görüyo deyince heralde dedim artık takmıyo.. :) ne kadar daha takman gerekiyo belli bi süresi var mı yoksa sen sıkılana kadar falan mı :)

ben özel mesaj yazamıyorum kimseye.mesaj sınırını aşmadıgımdan dolayı.
buraya yazıyorum.ben koluma yapılan tedaviyi cengiz beye yaptırdım.ameliyat döneminde 15 gün hareket etmemeye çalıştım.sıkıntılı geçmedi.ağrı olmadı.düzgün beslendim.bol bol vitaminli beslendim bi süre sigarayı bıraktım falan filan.
yaklaşık 1 sene oldu tedavi olalı.şuan durum fotografta göründüğü gibi.yaptırmak isteyenlerin kışın yaptırması daha uygun olabilir güneş görmemesi açısından.ameliyat fiyatı konusunda da .izin bulundugu alanın büyüklüğüne göre değişiyo.ama şunu söyleyeyim bu zamana kadar uğraştıgım yok buzla tedaviymiş lazermiş falan onlara verdigim paranın yanında az bile kalır verdigim para.
ve son kez söylemem gereken şey.bu izler geçiyo hafif yanık iizi gibi bir iz kalıyo.yani izin anlamı değişiyo.artık insanlar size '' sorunlu insan'' gözü ile bakmıyor.
şimdiden herkese çooook geçmiş olsun:)

X