Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaşlar vallahi sizi böyle mutlu görünce ben de çok mutlu oldum en azından artık çaresiz değiliz bunu öğrendik ben de umarım bu sene olabilirim

Arkadaşlar vallahi sizi böyle mutlu görünce ben de çok mutlu oldum en azından artık çaresiz değiliz bunu öğrendik ben de umarım bu sene olabilirim

poppy ,her şeyin bir çaresi vardır hayırlısı olsun canım senin için

elft hotmailimi özeline attım eğer fotoları atarsan sevinirim fotoları alınca gerçekten artık bir çaresi var bu bile sevindirici ama eşim bazen takıyor bazen takmıyor görünüyor diyor bazen bazende belli bile değil diyor yaptırcam ama bu ameliyatı ona

fotoları alınca atarım sana. yalnız soyle bır sey var. amelıyat olur sonrada yanık ızı kaldı diye takar belkı. ız kalacegını soyle ona

şükür yaaa sen hiç olmazsa banyo yapmışsın ben 17 sinde ameliyat oldum o zamandan beri banyo yapmadım.cengiz yapma dedi çokdaralırsan bacağına koluna streç geçir dedi ama ben riske giremedim walla.

cengiz bey muayeneden ücret alıyor mu birde memuruz sonuçta elft kayıtlara giriyor mu ameliyat

şükür yaaa sen hiç olmazsa banyo yapmışsın ben 17 sinde ameliyat oldum o zamandan beri banyo yapmadım.cengiz yapma dedi çokdaralırsan bacağına koluna streç geçir dedi ama ben riske giremedim walla.

beni de annem yıkadı bagrıs cagrıs :) leş gıbı olmustum

Merhaba , daha once okumustum forumu ama suan da okumadim acikcasi Cengiz Bey e ameliyat olmussunuz sanirim ins sonuctan memnun kalirsiniz , Benimde kolumda 4 tane jilet izi vardi 1 ay once basladim arastirmaya Cengiz Beyle vs gorustum resimleri yollamisti kendinisi fakat benim kolumda ki izler o kadar cok olmadigi icin yaptirmak istemedim verdigi ucrette ucuk bi fiyatti 4 milayr gibi bisey soyledi ki dedigim gib isadece 4 cizik yani ve beyaz yama gibi duruo tedavi sonrasi kolunuz , Izmir de baska bir cok yerle gorustum , sonucta bu konuda her yere guven olmuyor hem guveninizi hem paranizi kaybediosunuz.Ben lazer tedavisine basladim 1 ay kadar once , doktorum ne %100 geciririm diye bir vaat verdi ne de %50 , %30 diye basladik biz bu ise , kimisi torpu dedi hicbiri mantikli gelmedi acikcasi.Co2 lazer tedavisi bide ayrica baska bir tedavi daha uygulaniyor lazerle suan adini cikaramiyorum.Once co2 lazer agir tek bir seans yapildi 1 ay kdr sonra da diger lazer tedavisi suan da 1 ay bekliycem ve 3. lazere giricem sanirim gene agir bi lazer olucak.%50 gecti diyemem fakat o kabariklik ve cam gibi olan beyaz iz gecti suan daha hafif belli oluyor ve 2 seans sonrasi cok daha iyi bir sonuc alicagimiza inaniyorum.Diger lazer yapan doktorlar gibi 100 -150 milyonluk kremler kullanmiyorum arkadaslar bunlara itimat etmeyin.Ayrica diger kremlerde cortemplex mi ne bi faydasi olmuyormus zaamaninizi kaybetmeyin , benim tavsiyem eger kolunuzdaki jilet izler coksa tek cizgi yaptirip ameliyat olabilirsin ustune de daha sonra lazer tedavisi , en azindan jilet gibi kotu gozukmez insanlar baktikca aa pskopatmisin sen gibi yaklasiyorlar cunku , ki bi bayan olarak buna tahammul etmekde sinir bozucuuu.Isteyen olursa doktorumun ismini veririm tedavi olmak isteyenlerde gorusur.Ama dedigim gibi cok sey umud ederek girmeyin bu ise derim , ben thy sinavlarina gitmei planliyorum o yuzden ne kdr izlerim hafiflerse o kdr iyi olucak benim icin,

iyi akşamlar ..yorumları okuduysanız eğer lazer ,buz terapisi ,hücre spreyi vb. yöntemlerin pek de iç açıcı sonuçlar vermemiş olduğunu anlarsınız .Bu izler hiç bir şekilde tamamen yok olmuyor. Sadece cerrahi yöntemlerle anlamı değişiyor. Bildiklerim tek iz ameliyatı ve yama ... bana yama mantıklı geldiği için yama tedavısını yaptırdım . Sonuç güzel olacak işallah . Doktor zaten fotograflarla her şeyi acıklıyor. Operasyonu yanık izi gibi bir iz kalacagını kabul ederek geçiriyoruz.Para konusuna gelince haklısınız tabi ki ama yaşamış olduğum bunalımdan kurtulmanın değeri paha biçilemez bence :)

Elif tum yontemleri denemis gibi konusuosun , ins basarili bi sonuc alirsiniz ki ztn yaptirdiginiz yama tedavisi jileti kapaticak yanik gibi kalcak iz haklisin , ayrica Cengiz bey izah edio ztn ama dedigim gibi benim kolumda 4 tane ve genis olmayan izler vardi ve bana direk yama tedavisi soyledi itimat ettimedim( ve 4 milyar az para degil ).Sprey ve buz tedavis ve torpu isleminin basarisiz oldugunu bende forumlardan biliyorum, cunku tedaviye girmeden once arastirmaktan kafayi yicektim .Ama simdi buraya yazarken de insanlari bu konuda mantikli yonlendirmek lazim .Suan co2 lazer tedavisindeyim ztn ve iyi sonuc aliyorum benim tavsiyem benim gibi az ve derin olmayan izleri olanlara cerrahi bir mudahaleden once co2 lazerdir ama cok dikkat etmeliler bu konudada cunku cok lazer cesidi var ve co2 lazerin de 3 cesidi var.%100 kaybolmiycak biliyorum ve bunu diyen doktor ztn yalan soyler benim icin siritmasin ve jilet izi olarak gorunmesin yeterli olcak ve dedigim gibi agir bir co2 lazer+ palomar tedavisi yapildi ve 1-2 seans daha devam edicek , sonucta cerrahi mudahalenin geri donusu olmaz ama lazer de kaybetcek bisileri yok .Ama doktorda cok onemli , fiyat yuksek cekip %70 gecicek diyen ve operasyon sonrasi benim yapcak biseyim yok diyen bi doktora giderlerse tabi ki sonuc alamazlar.Bana 3 lazer seansinda %70 geciririm diyen doktor da vardi.Cok fazla doktorla gorustugume emin olabilirsin.Bnm doktorumun ilk lafi gecmez bu izler oldu ztn belki %30 dediler cok beklenti icine girmemem icin , ama ilgililer ve para pesinde kosan insanlar degiller bu guveni alabilmek cok onemli.Bu arada henuz 2 seans ki 2. seans agir bi lazer de degildi sonuc olumlu benim acimdan ,sadece bodozlama atlamayin bu ise girerken doktorunuzu iyi secin ,birilerine yardimci olabilirsem ne mutlu bana ,

acıkcası ben tüm yontemlerı deneyıp hem vakıt kaybetmek ıstemedım hem de param gıtsın ıstemedım. lazer vs. deneyerek 6 mılyarını çöpe atmıs ınsanlar var burda okursanız. yama yontemınde kolun sahanemı oluyor hayır ama en azından sosyal acıdan kabul edılır bı ız halıne gelıyor.hıc bır yontem denemedım ben dedıgım gıbı. deneyen arkadaslarla gorustum ama.

forumda lazer tedavisi görüp sonuç alamayan ve paraları çöpe giden çok arkadaşımız var..ayrıca diyelim ki izler hafifledi ama sonuçta hala jilet izi olarak durmaya devam edicek yani bana göre hiç bir anlamı yok..boşa giden zaman ve para.. tabi sen benim için izler hafiflesin yeterli diyorsan o senin seçimin bişey diyemeyiz..ama biz ne olursa olsun bu izlerden tamamiyle kurtulmak için bu yöntemi seçtik..ben 15 yıldır bu izlerle birlikte yaşıyorum ve bu süre içinde araştırmadığım yöntem kalmadı..anladım ki en uygun yöntem bu..tabi bi iz kalıcak ama rahatsız edici bir görüntü olmayacak bunu çok iyi biliyorum..burda yama ameliyatı olan dorope diye bir arkadaşımız vardı tabi artık kendisi ortalarda yok:) eğer koyabilirsem buraya onun ameliyattan 7 ay sonraki kolunun halini koyucam..sadece 7 ay sonraki hali bir bakın bakalım..bunun1-2 yıl sonraki hali nasıl olur acaba siz hesap edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…