Elif tum yontemleri denemis gibi konusuosun , ins basarili bi sonuc alirsiniz ki ztn yaptirdiginiz yama tedavisi jileti kapaticak yanik gibi kalcak iz haklisin , ayrica Cengiz bey izah edio ztn ama dedigim gibi benim kolumda 4 tane ve genis olmayan izler vardi ve bana direk yama tedavisi soyledi itimat ettimedim( ve 4 milyar az para degil ).Sprey ve buz tedavis ve torpu isleminin basarisiz oldugunu bende forumlardan biliyorum, cunku tedaviye girmeden once arastirmaktan kafayi yicektim .Ama simdi buraya yazarken de insanlari bu konuda mantikli yonlendirmek lazim .Suan co2 lazer tedavisindeyim ztn ve iyi sonuc aliyorum benim tavsiyem benim gibi az ve derin olmayan izleri olanlara cerrahi bir mudahaleden once co2 lazerdir ama cok dikkat etmeliler bu konudada cunku cok lazer cesidi var ve co2 lazerin de 3 cesidi var.%100 kaybolmiycak biliyorum ve bunu diyen doktor ztn yalan soyler benim icin siritmasin ve jilet izi olarak gorunmesin yeterli olcak ve dedigim gibi agir bir co2 lazer+ palomar tedavisi yapildi ve 1-2 seans daha devam edicek , sonucta cerrahi mudahalenin geri donusu olmaz ama lazer de kaybetcek bisileri yok .Ama doktorda cok onemli , fiyat yuksek cekip %70 gecicek diyen ve operasyon sonrasi benim yapcak biseyim yok diyen bi doktora giderlerse tabi ki sonuc alamazlar.Bana 3 lazer seansinda %70 geciririm diyen doktor da vardi.Cok fazla doktorla gorustugume emin olabilirsin.Bnm doktorumun ilk lafi gecmez bu izler oldu ztn belki %30 dediler cok beklenti icine girmemem icin , ama ilgililer ve para pesinde kosan insanlar degiller bu guveni alabilmek cok onemli.Bu arada henuz 2 seans ki 2. seans agir bi lazer de degildi sonuc olumlu benim acimdan ,sadece bodozlama atlamayin bu ise girerken doktorunuzu iyi secin ,birilerine yardimci olabilirsem ne mutlu bana ,