Popüler Konu Jilet izi giderme

kaldı ki benım derdim kolumu güzelleştirmek ,pürürzsüzleştirmek değil. amacım İZLERİN ANLAMININ DEĞİŞMESİ...hafıf olarak kalsa bıle anlamı değişmiyor. benım ızlerımde cok azdı 4 tane... kimseyı yanlıs yonlendırmek gıbı bır amacımda yok. kımın mantıgına ne yatarsa gıder yaptırır. Yanık izi istemeyen kolunda yaptırmaz.

Tabi sizin seciminiz arkadaslar sizi yargiladigim filan yok , lazere 6 milyar filan gibi bi para dokmek zaten hata olur ama yaptircak olan kisileri dogru yonlendirmek lazim dedigim gibi.Lazer tedavisinde doktor secimi sonucsuz bi islem getirebilir diger arkadaslar bu hataya dusmus olabilir , o yuzden lazeri boyle tanimlamaniz yanlis.Yama tedavisinde evet jilet izleri gidicek ve en azindan yanik gibi bi iz kalicak ama bu benim icin hem pahali hem de sonucsuz olucakti cunku yanik izi gibi bi iz istemiorum ben.

2 ay sonra tum islemlerin tek tek resimlerini yuklemeyi dusunuyorum zaten buraya en azindan yaptircak olan kisiler bunlari gorur ve nasil bir sonuc almak istiyorsa ona gore bir secim yaparlar.2 islem sonucu kolumda ki izlerin kabarikligi ve siritmasi gitti yani yakindan bakilmasikca belli olan izler degiller , 2 ay sonrasi nasil bir sonuc alirim tabi ki bilmiorum ama 2 islemde buysa 4 islem sonrasi cok daha iyi bir sonuc olcagina eminim, Benim gibi forum ve guvenilcek bi doktor pesinde kosmazlar ve ornek oluruz baskalarina da .

bodozlama atlamayın demişsin ya kimse bodozlama atlamıyor zaten arkadasım.. Sonuçlara baktık ,yöntemlere baktık... lazerde kaybedecek bır sey yok demişşin ama kolunda yanık izi kalan bile var.lazere 2 bın gıttı dıyelım,farzet ki sonuç basarısız oldu ve iz kaldı yıne para vereceksın duzeltırmek ıcın tabi düzeltebilirsen...

Senin nasil atladiginla ilgilenmiyorum zaten :) ben sadece bu dertten muzdarip olanlara ve henuz tedavi olmamis kisilere yardimci olmaya calismak icin yaziyorum buraya , Cok yazdim ama sen sanirim o kisimlari atliyorsun lazerlerin cok cesitleri var onun yanigi kalmistir oburunun buyu iyi arastirip saglam bi doktora gitmediyse tabi kalir , suan tedavideyim gayet ne yanik izim var ne bisey yani tedaviye girmemis olsam senin su yorumlarini okuyup lazerden sogurdum , Lazere giripde 2 haftada bir koluna lazer verip yakan doktora gidersen kolun da yanar paran da , neyse , 2 aya kadar dedigim gibi asaama asama resim yuklemeyi dusunuyorum , yardimci olmami isteyen ve ya danismak isteyen olursa msj atabilirler elimden geldigince bu konuda yardimci olurum , Sadece insanlari su kotu bu kotu diye yanlis yonlendirmeyin sen yama icin kotu bi doktora gitsen belki memnun kalmayabilirdin ki sonucu birebir de yasamis degilsin henuz sargida sanirim ameliyat oldugunzu yerler, sizin tedavi yonteminiz veya basarisi da beni ilgilendirmiyor umarim memnun kalirsiniz , dedigim gibi abuk sabuk yok paket lazer fiyatimiz su bilmemne diyen yerlere itimat etmeyin yada 3 lazer seansin da geciririm diyene de , cogu dr bu isi artik paraya dokmus maalesef hem umutlarinizi hem paranizi heba etmeyin. Birilerine yardimci olabilirsem ne mutlu bana ,

bizimde yazmakta ki amacımız o zaten .. millet okusun araştırsın iyice .. kafasına ne yatıyorsa onu yaptırsın

ayrıca kolumun sargısı bır kac kez acıldı sonucu gördüm . görmemiş değilim . diğer amelıyat olan arkadasların fotolarınıda gordum

arkadaslar bu 4-5bin lira ameliyat parasından ayrı olarak birde 200-300lira ciwarı bir de muayene ücreti oluyor dimi özel hastanelerde genelde olan?

bir de ameliyattan sonra alkol-sigara olayları nasıl bir bilginiz var mı? angelmask dile getirmiştin sen bi ara canım ama sonucunu göremedim ben :)

arkadaslar bu 4-5bin lira ameliyat parasından ayrı olarak birde 200-300lira ciwarı bir de muayene ücreti oluyor dimi özel hastanelerde genelde olan?

bir de ameliyattan sonra alkol-sigara olayları nasıl bir bilginiz var mı? angelmask dile getirmiştin sen bi ara canım ama sonucunu göremedim ben :)[/QUO

ben amelıyat oldum pansuma hiç para vermedım ama 2 hafta sonra gıttıgımde alırlar mı bılmıyorum :/ amelıyat parası dısında sılıkon tabaka ve 2 tane krem kullanıyosun onlar para işte :KK43:( sigara alkol konusuna gelince ,izlerin daha iyi olması için sanırım kullanılmaması daha iyi :) Allahtan ben kullanmıyorum :))

baya teferruatlı işmiş canım yaa.. :KK43:
alkol sigaranın etkisi bence şöyle olur. atıyorum içmeyen bi insandaki 3 haftalık iyileşme oranı içen insanda 1aya çıkar.. böyle bişeydir heralde :))

canım o geziyo valla :) heheh:) onun kolu gayet iyi durumda .. bende şimdi açtım :s

elif canım senden haber bekliyorum kurtuldun geçmiş olsun artık iiileşme süreci angelmaskda kurtuldu çok seviniyorum sizin adınıza

amelıyat olduktan sonra ılk hafta alcıdaydı. 1 hafta sonra gıttım alcıyı aldı ,dikişleri aldı . tekrar sargı yaptı.5 gun sonra falan tekrar gıttım yıne pansuman falan yaptı hafıf bır sargı yaptı . dun ben o hafıf sargıyıda actım. sımdı krem suruyorum ve lastık gıbı bısey takıyorum koluma .

2 hafta sonra tekrar gıdecegım . slikon tabanlık falan almam gerekıyormuş onu takacak sanırım .2 hafta boyunca bakım yapacagım kendım

X