Popüler Konu Jilet izi giderme

zor değil sadece 1 gece hastanede yatıyorsun..ağrı sızı yok operasyondan beş gün sonra pansumana gidiyorsun ardından 1 hafta sonrada sargıların açılıyor ondan sonra 3-4 aylık bir bakım süresi başlıyor kremler vs... özetle bu şekilde

sen öyle san ben kısa kollu giyiyorum ama izlerin üstüne bileklik falan takıyorum ki o da zaten sıcakta beni sıkıyor ama yapacak bişey yok tabii..yoksa takmamak mümkün mü

Melekcim hastaneden gelince okudum mesajını soramadım o yüzden ama haftaya sorarım :) dikiş alınırken hiç acımadı.en ufak bir jilet izi dahi gözükmüyor canım

hiç önemli değil canım..ben sana demiştim hiç acımıyor diye:) hadi gözünaydın

bir tanesi bepanten plus onu zaten sağlık ocakları yazıyor ama contratubex pahalı bir krem sanırım 65tl ve sadece plastik cerrahlar yazıyormuş canım bende yeni öğrendim ayrıca şimdi sen haftaya gittiğinde söyle bir de silikon tabanlık alman lazım o da 60 tl civarı

bir de o contratubex i en az 3-4 ay kullanmak gerekiyor ayda 1 tane harcasan ki belki 2 olur en az 6 tane falan gider tahminen

bu arada alan cok az canım 2 tane gıtmez dıye tahmın edıyorum.

tabanlıgı sana ne zaman verdı canım? dıkıslerı alınca mı yoksa sargıları tamamen acınca mı?

bu arada doropenın ızlerı ne durumdaydı gördün mü? son hali nasıldı?

dikişler alındıktan 1 hafta sonra sargılar alınıyor 1 hafta sonrada takmaya başlıyoruz canım ben daha başladım

doropenin en son geçtiğimiz ekimde koyduğu resim var ben gördüm çok iyi durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…