Popüler Konu Jilet izi giderme

canım cevabın için teşekkürler bu operasyon gerçekten zor bir operasyon mu zorlukları ağrı sızı mı yoksa başka birşey mi nedir melek gerçekten senin operasyonun snucunda bende senin sonucuna göre cengiz beyin yanına götürmeyi düşünüyorum eşimi

elft benim eşimin izleri var konuya girmeden ataç resmi var orda yyjpg fotoğrafı eşim bu izleri takıyor ama sonucunda bu izlerden kurtuluş var yani

melek birde senin takmama huyunu seviyorum sen bu izleri takıyorsun ama yinede kısa kollu giyiyorsun geziyorsun eşime ben zar zor giydiyorum o gördüğün izler olduğu halde allahıma her gün dua ediyrum allahım bize bir yol göster diye

Büşracım takıntıya dönüştüyse ameliyat olsun kurtulsun ... herkes bana yaptırma dedi ama bende cok takıntılıyım....zor bir ameliyat ama ilk 1 hafta.. ben yatarken zorlandım. kolunun alcıda oldugunu düşün.ama ne agrım ne sızım oldu.sadece alcılı kolumu tasırken zorlandım.sımdı dikişler alındı alcı cıktı :) kelebekler gibiyim.kolumda hiç iz kalmamış:) ama yanık ızı gıbı olcak.1 seneye dıkkat cekmıcek hale gelıyomus iz.

Melekcim msjını yeni okudum o yüzden soramadım .Sen bir ara istersen :)

elft eşimin izlerini gördünmü fotoğrafta sen önceki izlerini koyma şansı varmı sen kaç para verdin cengiz beye ameliyat ücreti

elft eşimin izlerini gördünmü fotoğrafta sen önceki izlerini koyma şansı varmı sen kaç para verdin cengiz beye ameliyat ücreti

canım daha once gorsellerden gormustum.bakamadım burdan yenı oldugumdan bılemedım. yada sayfada paylasır mısın?bu arada Cengiz beyin fotolara bktım ben.adam ,gögsu ,kolları komple jiletli adama bıle operasyon yapmıs.her türlü yapar bence

elft canım jilet izi giderme konusunun içine girmeden ataç işareti var o ataça tıkla orda yyjpg var o resmi

büşracım izleri gördüm şimdi.... benim izlerim aynen bu şekilde 3 taneydi.fakat daha derin ve kıl fazla olmadığı için dikkat cekıyordu.bırde iç kısımda tek vardı. Bana yaptıysa bu izlere her türlü yapar.Acım sızım hıc olmadı .Eşinden de az deri alacağı için acı olmaz. Ama bakım yapmk gerekiyormuş işte ilk 6 ay.takıyorsa yaptırsın.Benim izlerim azmıydı evet azdı ,ama mutlu muyum şuan mutluyum:) en azından bir ortama girince diğer elımle kolumu saklamayacağım. millet sordugunda yanık dıyıp gececegım ...

takıyor sence çok takılacak bir durum varmı izleri çok bellimi ve alan sence fazlamı benim eşiminki derin değilmi seninkine göre elfft oda memur olduğu için biraz sıkıntısı var

takıyor sence çok takılacak bir durum varmı izleri çok bellimi ve alan sence fazlamı benim eşiminki derin değilmi seninkine göre elfft oda memur olduğu için biraz sıkıntısı var

canım eşininkiler derin değil. canım takan adama ne kadar takma desende takar yani. bende öğretmenım kamuda şimdiden yazın seminer donemınde ne yaparım ne gıyerım dıye dusunuyordum.izlerinin genişliği hemen hemen benımkıyle aynı ama benımkıler daha derındı.

canım kurtuldun işte ne güzel allahım benim eşimede nasip etsin inşallah önemli olan bundan sonra bu 6 ayda ne bakımı var canım
melek sayesinde biraz moralim düzeliyor bu ameliyat zor diyorsun asıl sıkıntı izin alma gelmek istanbulda kalmak çocuğumuz var hoş çocuğum oduktan sonra daha az takmaya başladı ama yinede takıor cengiz beyle tam olarak ne kadar sürede işin bitiyor yani dikişler alınması alçı pansuman falan derken kaç günlük bir zaman lazım

canım kurtuldun işte ne güzel allahım benim eşimede nasip etsin inşallah önemli olan bundan sonra bu 6 ayda ne bakımı var canım
melek sayesinde biraz moralim düzeliyor bu ameliyat zor diyorsun asıl sıkıntı izin alma gelmek istanbulda kalmak çocuğumuz var hoş çocuğum oduktan sonra daha az takmaya başladı ama yinede takıor cengiz beyle tam olarak ne kadar sürede işin bitiyor yani dikişler alınması alçı pansuman falan derken kaç günlük bir zaman lazım

canım melegın ızlerı bayagı cokmus. o yuzden süreç zor gecebılır. Eşininkiler benımkınden bıle az oldugu ıcın daha ıyı olacaktır. ben amelıyat oldum ve 5 gun ızın aldım. evde kolumu dık vazıyette tuttum. bacagım hıc acımadı.agrı kesıcı almadım. amelıyattan 1 hafta sonra hastaneye gıttım dıkıslerı aldırdım.20 dk dan az surdu dıkıs alması.bacagımdakı sargıları acmadı. haftaya sargılar tamamen acılcak.ılk 6 ay gunesten koruyacakmısız.bepanten surecekmısız.bu hafta kolum sargılı ama goreve baslıcam :)

nereden geleceksınız istanbula.pansumana 2 kez gelınecek.yakınsa gunubırlık gelın

niğdeden canım gel git yapmamız imkansız onun içinn geldin mi istanbulda kalmamız gerekiyor fotoğraf paylaşırsan sevinirim önceki ve sonraki olarak birde sen cengiz beyi nerden buldun sen istanbulda yaşıyorsun herhalde o yüzden şanslısınız

niğdeden canım gel git yapmamız imkansız onun içinn geldin mi istanbulda kalmamız gerekiyor fotoğraf paylaşırsan sevinirim önceki ve sonraki olarak birde sen cengiz beyi nerden buldun sen istanbulda yaşıyorsun herhalde o yüzden şanslısınız

fotoları almadım cengiz beyden ben.Cengız beyın adını bu siteden duydum. uye bıle olmadan gıttım amelıyat oldum valla.lazere faln para kptırmk ıstemedım. canım ya ucakla gel gıt yaparsınız yada dıkısleri nıgnede falan aldırırsınız.arayıp bır sorun.bir gece yatış zaten

canım sen kendi fotolarını koyarsan yardımcı olusun bizlere kendin çekip koyacağın fotolar cengiz beyin çektiği değil 1 sene sonra tammamen iz azalıyor v artık saklamıyorsun kolunu hadi hayırlısı

canım sen kendi fotolarını koyarsan yardımcı olusun bizlere kendin çekip koyacağın fotolar cengiz beyin çektiği değil 1 sene sonra tammamen iz azalıyor v artık saklamıyorsun kolunu hadi hayırlısı

ben kolumun fotolarını hiç çekmedım kı:) suanda sargılı ama haftaya acılınca cekerım yada maıl yazarsın bna maılıne atarım cnm.cengızde oncesı sonrası fotoları var onlarıda alırım ben

elft mesaj attım canım özeline msn adresimi kendine ii bak

X