Popüler Konu Jilet izi giderme

Melekcim çok sagol :) fotolar baya ürkünç:/ bana soyledı doktor vereyım mı foto dıye ama bakamam dedım almadım :/ haftaya alıcam

:)) ewet canım ameliyatın adım adım fotografı ama sonuc güzel yani seninkilerde böyledir al ama resimleri sakın almamazlik yapma alınca da bana mail at canım :)

:)) ewet canım ameliyatın adım adım fotografı ama sonuc güzel yani seninkilerde böyledir al ama resimleri sakın almamazlik yapma alınca da bana mail at canım :)

bugun actı zaten .. baya ıyı,jılet kesınlıkle gozukmuyor.kurtulduk şükür yaaa

kırk bir buçuk kere tütütü :))) kızlar mutluluğunuz yazdığınız her harften belli. çok güzel yaa:) o kadar sıkıntıdan sonra bunu çokça hak edenlerdensiniz zaten, tadını çıkarın :) kendinize de çok iyi bakın

kırk bir buçuk kere tütütü :))) kızlar mutluluğunuz yazdığınız her harften belli. çok güzel yaa:) o kadar sıkıntıdan sonra bunu çokça hak edenlerdensiniz zaten, tadını çıkarın :) kendinize de çok iyi bakın

canııım çok güzel yazmışsın :) msj atamıyorum sana özelden msj sayım dolmamış burdan yazayım dedim.canım işallah sizde kurtulacaksınız o izlerden bir şekilde ben buna inanıyorum.yaşadıklarımız ortak... belki uzun süre yine kolumu saklayarak yaşamak isteyeceğim ...10 yıl.. koca 10 yıl.. 10 yıl boyunca layık olmadan kolunu görenlerın yapıştırdığı sıfatlar :KK43:(( garip bakışlar:KK43: saklama cabaları:KK43:( ben cok sordum kendıme neden diye .. 3 tanede olsa 30 tanede olsa neden bedenime neden bu çileyi yasattım.Aklıma çok geliyordu acaba topuk tasıyla keselesem mi, ütü basıp yanık gıbı mı yapsam dıye ama cesaret edemıyordum...

arkdaslar bi yardimci olun lutfen beni anlayan birileri varsa onlarda bu sitede kimse yok baska. bendede bi iz war ameliyat olmusunuz sonuclarin güzel oldugundan bahsediyosunuz sormak istedigim seyler var biri cvp versin lutfen

X