Popüler Konu Jilet izi giderme

serkan beye ameliyat olan var bide cengiz beye bu tedavilerin sonucunda işlem yapilan bolgede kabariklik varmi ? bir yillik iyilesme sürecinin ardinda kalan iz pembemsimi ? bakinca direk belli oluyormu? vs vs vs lütfen birileri cvp yazsin

serkan beye ameliyat olan var bide cengiz beye bu tedavilerin sonucunda işlem yapilan bolgede kabariklik varmi ? bir yillik iyilesme sürecinin ardinda kalan iz pembemsimi ? bakinca direk belli oluyormu? vs vs vs lütfen birileri cvp yazsin

ben ve melek cengız hocaya amelıyat olduk.bırde dorope dıye bır arkadas var ama ben hıc ırtıbata gecmedım onunla. sunu soyleyeyım kolumuz hıc bır zaman eskısı gıbı olmayacak.hafıf de olsa yanık ızı gıbı bır ız kalacak .Ben jilet izindense yanık izini yeglerım acıkcası.

Serkanin yaptıgı tedavi hücre spreyi tedavi alanı yanık ve vitiligo canım.. Yani bizim izlerde ise yaramaz .. doropenin resimlerini gördün mü o da oldu ve resimlerini koydu 1. Ay 3. Ay ve 7. Ay sonundada iz çok belli belirsiz halde 1 sene sonrası daha da siliklesir

onemli olan bizlerin mutlulugu dedigin yanik izi olmasini herkes tercih eder.. resimlere nerden bakiyosunuz ayrica bende resim eklesem nerden eklicem? en azindan bendeki izi de gorürseniz daha cok yardimci olabilirsiniz diye düşünüyorum..

ben amelıyat olalı 1 hafta oldu.alcım cıktı ama sargılıyım hala.

Ben yıllardır araştırıyorum ve bu izlerden kurtulmanın tek yolu yama ameliyatı başka türlü kurtulma şansımız yok

ben yenı oldugumdan bılmıyorum ama melek sana yardım eder canım ekleme konusunda :)

Ben tlfonfan giriyorum su an pc basında değilim o yüzden nasil resim koyacağını tarif edemem canım ama sana mail adresimi vereyim özelden bana mail at fikrimi söylerim

aspire izlerın nasıl tarıf edebılır mısın? kalın mı ınce mi? kac tane? ve kac yıllık ?

aslinda belirsiz ama ben her baktigimda görüyürum gorduk ce kendime kiziyorum kizdikca insanlar bana tuhaf tuhaf bakacaklarmiş gibi zannediyorum psikolojim bozuluyor

3 ince bitane kalin

aslinda belirsiz ama ben her baktigimda görüyürum gorduk ce kendime kiziyorum kizdikca insanlar bana tuhaf tuhaf bakacaklarmiş gibi zannediyorum psikolojim bozuluyor

öncelikle geçmiş olsun... ben ne lazer ne buz terabisi hiç bir şey denemeden amelıyat olmak ıstedım.tamam ızlerım cok degıldı ama senın gıbı kotu hıssedıyordum bende. en azından artık bırı gorunce ve ne oldu deyınce yandı dıyebılecegım.bu bıle rahatlatıyor ınsanı.Açıkca konusmak gerekırse ne lazere ne de koca karı ılaclarına guvenıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…