Popüler Konu Jilet izi giderme

angelmask son durumun nasıl bir tanem vallaha ben eşimi ikna edip yaptırtcam ne kadar azda olsa kafaya takması kendini üzmesi inana beni çok ama çok yıpratıyor üzülmesine dayanamıyorum

bomba gibiyim sargılarım açıldı artık rahatım sadece bacağım çok kaşınıyor kafayı oynatıcam şiş sokup kaşıyorum çok fena:))

izler tamamen kayboldu dimi canım bu ayaktan alınan parçanın boyutu ne kadar kaç cm sadece korkularım daha kötü olması birde canım bu yeni oluşan izler bu koldaki izler gibi parlama olayı nasıl olacak acaba keşke istanbulda olsaydım

ewet tamamen kayboldu canım ayak değil üst bacaktan benimki 12,5-8,5cm alındı ama şunu söyleyim sana ki daha öncede defalarca söyledim canım o kadarcık iz için bu kadar büyük ameliyat yapılmaz söyleyim

ewet tamamen kayboldu canım ayak değil üst bacaktan benimki 12,5-8,5cm alındı ama şunu söyleyim sana ki daha öncede defalarca söyledim canım o kadarcık iz için bu kadar büyük ameliyat yapılmaz söyleyim

anladım canım çok sağol yardımların ve cevapların için

hiç önemli değil keşke benim izlerimde eşinin izi gibi olsaydı birde o erkek zaten kıllardan belli bile olmuyor hafif 2-3 çizik dert edicek hiç bir durum yok yani

angel bacağından alınan parçanın olduğu yer fotoğraf albümüne ekleyebilecek bir yer ise ameliyatı düşünenlere faydalı olur bence, o da akla takılıyor çünkü,acaba ne kadar büyük, izi nasıl olur diye.

eşimin izleri gibi olsa ameliyat olmazmıydın ya artık eşimin ki takıntı oldu angelmask yemek yerken koluna bakıyor yolda koluna bakıyor gerçekten ben üzülmesine dayanamıyorum insanoğlu hata yapar amacım tekrar bir hata yapmaması cengiz beye mesaj attık izleriniz çokta kötü değil dedi ama ameliyat isterseniz yaparım dedi karar sizin dedi fiayata 3.250 istedi

hayatım şu an sarılı 4 gün sonra banyo yapıcam o zaman çıkartıcam inşşş resim çekip koyarım..benim kolumdaki izlerin alanı biraz büyük olduğu için bacağımdan da tam oraya göre deri alındı

çokta kötü değil mi dedi:) bence hiç kötü değil hatta belli bile olmuyor 2-3 tane belli belirsiz çizik için bu ameliyatı olursa bana göre eski halinden çok daha belirgin iz kalıcak kolunda bacağından alınan da cabası bence değmez ama karar sizin tabii

6 tane iz var kolunda 3 ü belli olanlar 3 belli belirsiz olanlar canım iyileşirkenki fotolarla bize yardımcı ol sende dorope gibi bırakıp gitme bizi amacı izin anlamının tamamen değişmesi istediği o ama bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler

hayır ya mümkün değil ben hep buralarda olucam ve ayda bir yada 2 ayda bir resimleri koyucam...madem eşin sadece anlamının değişmesini istiyor o zaman hayırlısı olsun diyorum canım

canım sana özelden mesaj yazıcam cevaplarsan sevinirim

büşra gerçekten zor bir amelıyat .benımde az ızlerım ama cok bellı oluyordu.erkeklerın kılı tüyü kapatır.

cengiz beye çok slmımı söyle melek dersin :) birde sormayı unuttum benim adıma sorarmısın alkol alabiliyormuyum?

cengiz beye çok slmımı söyle melek dersin :) birde sormayı unuttum benim adıma sorarmısın alkol alabiliyormuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…