izler tamamen kayboldu dimi canım bu ayaktan alınan parçanın boyutu ne kadar kaç cm sadece korkularım daha kötü olması birde canım bu yeni oluşan izler bu koldaki izler gibi parlama olayı nasıl olacak acaba keşke istanbulda olsaydım
izler tamamen kayboldu dimi canım bu ayaktan alınan parçanın boyutu ne kadar kaç cm sadece korkularım daha kötü olması birde canım bu yeni oluşan izler bu koldaki izler gibi parlama olayı nasıl olacak acaba keşke istanbulda olsaydım
angel bacağından alınan parçanın olduğu yer fotoğraf albümüne ekleyebilecek bir yer ise ameliyatı düşünenlere faydalı olur bence, o da akla takılıyor çünkü,acaba ne kadar büyük, izi nasıl olur diye.
eşimin izleri gibi olsa ameliyat olmazmıydın ya artık eşimin ki takıntı oldu angelmask yemek yerken koluna bakıyor yolda koluna bakıyor gerçekten ben üzülmesine dayanamıyorum insanoğlu hata yapar amacım tekrar bir hata yapmaması cengiz beye mesaj attık izleriniz çokta kötü değil dedi ama ameliyat isterseniz yaparım dedi karar sizin dedi fiayata 3.250 istedi
tatlım sen bugün mü gidicektin cengiz beye??