sargılar çarşamba günü çıkıcak canım ..fiyat konusuna gelince ben 2 kolumuda yaptıracağım için indirim yaptı 500 tl normalde yaparmı bilmiyorum canım..izlerin durumuna göre belirliyormuş fiyatı 4000 ile 7000 arasında değişiyormuş öyle söyledi..bana kalırsa çok para ama başka şansım olmadığı için yaptırdım zar zor yani
Çok sevindim canım gecmis olsun benimde dün sargılarim açıldı artık rahatım :)
Bende ilk 5 gün öyleydim zor oluyor ilk günler .canim senin tek koldamiydi izlerin??
Bende ilk 5 gün öyleydim zor oluyor ilk günler .canim senin tek koldamiydi izlerin??
tatlım üye olsaydın hemen ulaşırdın:) senin adına gerçekten sevindim ve şuna emin ol en doğru kararı verdin..ben yıllardır araştırıyorum ve en uygun yöntemin bu ameliyat olduğuna karar verdim ve mutluyum:) neyse sen şanslısın en azından tek kolunda vardı şimdi kurtuldun benim daha diğer kolum varşimdi senin dikişleri alıcak pansumanı yapıcak ve alçıyı çıkartıcak zaten o alçı çıkınca rahatlayacaksın merak etme 1 hafta sonrada artık özgürsün hayırlısıyla:) senin parçayı nerden aldı canım
canım üye olmak için uğrastım .aktivasyon mesajı gelmedi baya bi :) sanada cok geçmiş olsun ... parçayı sol bacağımın üst kısmından aldı :) amelıyatın guzel gectıgını söyledı. suan kolumu tasıyarak gezıyorum :) rapor aldım 5 gun öğretmenım :) gidemedım okula:) alcı cıkınca gıdebılecegiımı soyledı .Suan kolumda azcık yanma var normal mi??[/QUOTE
tatlım ben bacağımın yanmasından kolumda hiçbirşey hissetmedim açıkçası:) bacağım çok sızladı benim 3-4 defa ama kolumda bişey hissetmedim..seninkide normaldir hayatım sonuçta yeni ameliyat oldun zımbalar hala kolunda duruyor ama yarın rahatlarsın..sonra da rahatça gidersin işine ama 1 hafta sonra gibi silikon tabanlık takmanı isticek doktor..zaten sana bunları yarın söyler..1 hafta günde 3 defa bepanten plus sürüceksin koluna sonrada silikon tabanlık takıcaksın,ayrıca bacağınada 1 hafta bepanten plus sürüceksin günde 3-4 defa sonrada 3-4 ay contratubex diye bir krem kullanıcaksın çalışıyorsun ya o yüzden söyledim artık ona göre ayarlarsın gerçi zana yrın bunların aynısını anlatacak zaten canım
ben hala yıkanamadım ve daha 4 gün yıkanamıcam bacağımın sargısı duruyor artık 4 gün sonra ben banyoda açıcam sonrada kremler vs.. dediğin gibi kurtulduk artık çok şükür ama şunu söyleyim şu an ki görüntü korkutucu izlerin düzelip geçmesi 1 seneyi buluyor sen ameliyat resimlerini gördün mü canım cengiz göstermiştir