Popüler Konu Jilet izi giderme

iyiyim tatlım artık yatmıyorum kolumuda bacağımıda kullanıyorum çarşamba gidicem sargılarım açılacak ondan sonra rahatım artık :)

oo iyi bakalım hadi hayırlısı:)
ben de iyice niyetlendim ya yaptırmaya bakalım nolcak :)
yazın güneş görmücek dimi kolun?
kaçıncı günde çıkıyo bi de askılar

Hayırlısı olsun canım .. sanırım güneş görmeyecek ama tam emin değilim tabi onu çarşamba gidince sorucam.. Askı derken anlamadım tatlım ???

tamam sorunca paylasırsan sevinirim :)
ben de ısrar ediyim bari 4500e yapsın kalan para da gel git parası falan olur :)
sargı demek istemiştm de hangi akla hizmetse askı demişim :))

sargılar çarşamba günü çıkıcak canım ..fiyat konusuna gelince ben 2 kolumuda yaptıracağım için indirim yaptı 500 tl normalde yaparmı bilmiyorum canım..izlerin durumuna göre belirliyormuş fiyatı 4000 ile 7000 arasında değişiyormuş öyle söyledi..bana kalırsa çok para ama başka şansım olmadığı için yaptırdım zar zor yani

Angel çok geçmiş olsun arkadaşım ameliyat olmuşsun umarım başarılı geçmiştir

saol canım tskkür ederim ,çok başarılı geçti ameliyat bugün sargılarım açılacak hayırlısıyla bakalım:)

uzun ugraslar sonucu üye oldum :) yorumları okudum teker teker ve ben de amelıyat oldum :) yarın dikişler alıncak

Çok sevindim canım gecmis olsun benimde dün sargılarim açıldı artık rahatım :)

tek kolla yazma ugrası verıyorum :)yarın Cengız bey dıkıslerı alacak bakalım

Çok sevindim canım gecmis olsun benimde dün sargılarim açıldı artık rahatım :)

ya ben üye olmak yorum yazmak ıcın baya bı ugrastım.Anca uye olabıldım bayadır takıp edıyorum .dıkısler alınınca rahatşlayabılecek mıyım?

Bende ilk 5 gün öyleydim zor oluyor ilk günler .canim senin tek koldamiydi izlerin??

Angelmask sana ulaşabilmek için çok çabaladım :) hiç kimseye sormadan etmeden ,lazere falan gıtmeden ,baska bır doktorla gorusmeden yorumları okudum ve gittim Cengiz beye:)

tatlım üye olsaydın hemen ulaşırdın:) senin adına gerçekten sevindim ve şuna emin ol en doğru kararı verdin..ben yıllardır araştırıyorum ve en uygun yöntemin bu ameliyat olduğuna karar verdim ve mutluyum:) neyse sen şanslısın en azından tek kolunda vardı şimdi kurtuldun benim daha diğer kolum var şimdi senin dikişleri alıcak pansumanı yapıcak ve alçıyı çıkartıcak zaten o alçı çıkınca rahatlayacaksın merak etme 1 hafta sonrada artık özgürsün hayırlısıyla:) senin parçayı nerden aldı canım

Bende ilk 5 gün öyleydim zor oluyor ilk günler .canim senin tek koldamiydi izlerin??

canım üye olmak için uğrastım .aktivasyon mesajı gelmedi baya bi :) sanada cok geçmiş olsun ... parçayı sol bacağımın üst kısmından aldı :) amelıyatın guzel gectıgını söyledı. suan kolumu tasıyarak gezıyorum :) rapor aldım 5 gun öğretmenım :) gidemedım okula:) alcı cıkınca gıdebılecegiımı soyledı .Suan kolumda azcık yanma var normal mi??

yaa ben şuan deri alınan bacağımın üstüne diğer bacağımı attım keyif yapıyorum :) hehe :)) yaa süreriz artık canım en zor kısmı atlattık gibi birşey.Gecelerı falan uyurken cok sinir bozucu( kol devamlı üste kalcak falan .1 hafta yıkanamadım sonra bagrış cagrıs annem yıkadı :)))

ben hala yıkanamadım ve daha 4 gün yıkanamıcam bacağımın sargısı duruyor artık 4 gün sonra ben banyoda açıcam sonrada kremler vs.. dediğin gibi kurtulduk artık çok şükür ama şunu söyleyim şu an ki görüntü korkutucu izlerin düzelip geçmesi 1 seneyi buluyor sen ameliyat resimlerini gördün mü canım cengiz göstermiştir

ayy bana dedi ama göstereyim mi fotoları diye yok kalsın hocam dedim :)) zaten lokal oldum ama nasıl bi iğne yaptılarsa amelıyat sonunda uyandım :) ben iştekilere falan yanık ızım vardı amelıyat oldum faln dedım :/ bu arada zımba dedıgın dkişler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…