Popüler Konu Jilet izi giderme

lokal mi oldun offf... ben genel anestezi oldum... dikiş yok ki tatlım deriyi bildiğin demir zımbalarla koluna yapıştırdı yarın o demir zımbaları çıkarıcak:)

lokal mi oldun offf... ben genel anestezi oldum... dikiş yok ki tatlım deriyi bildiğin demir zımbalarla koluna yapıştırdı yarın o demir zımbaları çıkarıcak:)

bana dikişleri alcaz falan dedi :/ ürkütmemek için mi acebaa ? :)) benım ızlerın az oldugunu falan soyledı .az da olsa cok da olsa anlamları aynı ama değil mi? (

bana dikişleri alcaz falan dedi :/ ürkütmemek için mi acebaa ? :)) benım ızlerın az oldugunu falan soyledı .az da olsa cok da olsa anlamları aynı ama değil mi? (

ayy güldürdün beni:)) gelde zımbaları alıcaz denmez zaten adı dikiş onların ama bildiğimiz iple atılan dikiş değil demir zımbalarla turturuldu,merak etme korkmada çünkü hiç acımıyor bişey hissetmiyorsun zaten ben kolumdan hiç acı sızı duymaım beni bacağım zorladı ilk günler...şimdide bir kaşınıyor aklımı kaçırtıyor bana:) ewet iz az da olsa çok da olsa jilet izi sonuçta anlamı aynı bende 15 yıl önce yapmıştım artık yarı yarıya kurtuldum şükürler olsun

şimdi o jilet izleri gözükecek mi deri altından ?

olurmu tatlım öyle şey o zaman ameliyatın ne anlamı kaldı ki..benim hiç birşey gözükmüyor ama şu an kırmızı orası zaten 3-4 ay kıpkırmızı olucak sonra yavaşl yavaş silikleşmeye başlayacak 1 sene sonrada tamamen rahatız

heheh:) canım vala gecmıs olsun .diğer kolundan ne zaman amelıyat olacaksın ? ya vala yanık ızımı kalcak kalsın ben razıyım. Açıklamak o kadar zor ki... kaç kişi kolumu tutup bunlar ne be diye sordu. Yerin dibine giriyodum ((

saol canım..diğer kolumu ne zaman yaptırırım bilmiyorum artık kışa olur heralde bakalım..merak etme zaman geçtikçe belli belirsiz olacak fazla dikkat çekmicek..bilmezmiyim o durumları bıktım usandım yıllarca çok zor bir durum..Allah diğer arkadaşlarıda kurtarsın bu lanet izlerden

amin canım ( ben şuan çok mutluyum yaaa :) artık saklanmak kaçmak yok.ben kısa kollu gıydıgımde ve yabancı bir ortama girdiğimde diğer elimle izleri tutuyordum hep

amin canım ( ben şuan çok mutluyum yaaa :) artık saklanmak kaçmak yok.ben kısa kollu gıydıgımde ve yabancı bir ortama girdiğimde diğer elimle izleri tutuyordum hep

ewet canım aynen katılıyorum senin yine tek kolmuş ben 2 kolla yazları ne işkenceler yaşadım walla .. geçen yaz kotondan 2 tane bileklik aldım bütün yaz onlarla dolaştım izleri kapatıyordu ama yinede işkence oluyordu bana en azında bu yaz tek kolla daha rahat idare ederim kışada diğerini yaptırırım

olmasına olur ama sıcakta zor olur zaten güneşe de çıkamazsın daralırsın o bakımdan en güzeli kışın olur

cengiz hocayı da sevdim açıkcası.. baya bir ilgilendi.ben utana sıkıla gittim ama rahatlattı baya.sucluluk duymamam gerektiğini söyledi.ben hangı mantıkla deştim kolumu yaa (

offf o soruları yıllardır soruyorum canım ben kendime... ne büyük aptallıktır yaaa bir anlık aptallık bütün hayatını zehir ediyor..ben yaptığımda 15 dim şimdi 30 oldum:)

aynen canım inan hiç sorun etmiyorum diğer kolumu çünkü adımı attım artık gerisi gelir kışada tamamemn bitiririm zaten ondan sonrada evlenicem inşş:))

hayırlısı olsun inşşş canım..ben yıllar önce fraksiyonel lazeri denemiştim ama sadece 2 seans o kadar..hiç bişey olmadı boşuna 600 tl verdim heme bundan 6 yıl önce falan..hiç işe yaradığı yok..yama kesin çözüm kesinlikle

acıkcası yazılarını görmeseydim güzellik merkezine falan gider para kaptırırdım bende...

iyiki gitmemişsin canım bir faydam olduysa ne mutlu:)

bastan sona forumdaki yazıları okudum.Dorape amelıyat olmus ,baya iyi durumda oldugunu yazmıstı.ardından sen :) yazılar çok umut verici :) en azından kolumuza bakana yandı dıyp gecıcz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…