ayy bana dedi ama göstereyim mi fotoları diye yok kalsın hocam dedim :)) zaten lokal oldum ama nasıl bi iğne yaptılarsa amelıyat sonunda uyandım :) ben iştekilere falan yanık ızım vardı amelıyat oldum faln dedım :/ bu arada zımba dedıgın dkişler mi?
lokal mi oldun offf... ben genel anestezi oldum... dikiş yok ki tatlım deriyi bildiğin demir zımbalarla koluna yapıştırdı yarın o demir zımbaları çıkarıcak:)
bana dikişleri alcaz falan dedi :/ ürkütmemek için mi acebaa ? :)) benım ızlerın az oldugunu falan soyledı .az da olsa cok da olsa anlamları aynı ama değil mi?(
şimdi o jilet izleri gözükecek mi deri altından ?
heheh:) canım vala gecmıs olsun .diğer kolundan ne zaman amelıyat olacaksın ? ya vala yanık ızımı kalcak kalsın ben razıyım. Açıklamak o kadar zor ki... kaç kişi kolumu tutup bunlar ne be diye sordu. Yerin dibine giriyodum((
saol canım..diğer kolumu ne zaman yaptırırım bilmiyorum artık kışa olur heralde bakalım..merak etme zaman geçtikçe belli belirsiz olacak fazla dikkat çekmicek..bilmezmiyim o durumları bıktım usandım yıllarca çok zor bir durum..Allah diğer arkadaşlarıda kurtarsın bu lanet izlerden
amin canım( ben şuan çok mutluyum yaaa :) artık saklanmak kaçmak yok.ben kısa kollu gıydıgımde ve yabancı bir ortama girdiğimde diğer elimle izleri tutuyordum hep
olmasına olur ama sıcakta zor olur zaten güneşe de çıkamazsın daralırsın o bakımdan en güzeli kışın olur
aynen canım inan hiç sorun etmiyorum diğer kolumu çünkü adımı attım artık gerisi gelir kışada tamamemn bitiririm zaten ondan sonrada evlenicem inşh
bende evlencem yaza bakalım :) ıkımız ıcınde hayırlı olsun ...lazer falan denedın mı sen?
hayırlısı olsun inşşş canım..ben yıllar önce fraksiyonel lazeri denemiştim ama sadece 2 seans o kadar..hiç bişey olmadı boşuna 600 tl verdim heme bundan 6 yıl önce falan..hiç işe yaradığı yok..yama kesin çözüm kesinlikle
iyiki gitmemişsin canım bir faydam olduysa ne mutlu:)