arkadaslar merhaba, bir süredir takip ediyorum bu konuyu ve nihayet üye oldu.
bu 153 sayfanın neredeyse 3te 1ini okudum ve okumaya da devam ediyorum. ben de 23 yasındayım ve tam olarak gününü hatırlayamasam da eylül ayında yaptığım bir düşüncesizlikle koluma faça denen şeyi yaptım. ama falçata, jilet falan değildi bıçaktı, yine de baya bi kanadı.
Ocak ayının ilk haftasında izmirde fraksiyonel co2 tedavisi oldum. okuyorum eski mesajları, yaklaşık 2 senelik olanları hep 300lira civarlarından bahsedilmiş. ben doktorla oturdum baya bi konustum millet gibi 8-10 seans değil en fazla 2 seansta kesin çözüm dediler, aslında sormaya gitmiştim ama bu sözleri beni etkiledi ve ilk seansı o gün yaptırdım ama 1000lira verdim. baştan da dediğim gibi, diğer doktorların 300-400 lira aldıklarını söyledim ama onların çok fazla seans yaptıklarını söylediler ne kadar doğru bilmiyorum.
Neyse, aşağı yukarı yara 3 aylıkken yaptırdım, yaptırmadan önce içi çöküktü, tedaviden 1 hafta sonra kontrole gittim ve doktorun dediği kadarıyla o yaraların içi dolmaya başlamış ve normal seviyeye çıkıyor dedi. ben belki biraz önyargılı oldugum için anlayamıyor göremiyorum ama gösterdiğim arkadaslarım düzelme var diyorlar. mart sonuna dogru ikinci seans gerekebilecegi, eger yapılırsa kesin geçeceğini söylüyor doktor..
kesikler de 6 adet.
bu yazılanları okurken aklıma takıldı, usta olmayan biri tarafından yapılırsa yanıklara yol açabileceği yazılmış, benim de yaklasık 1bucuk ay gecmesine ragmen ilk seansın üstünden hala kırmızı yaralar. sizce bu normal mi?