Popüler Konu Jilet izi giderme

canım çok zor bir ameliyatmış geçmiş olsun bu derin kesiklerde neyin nesi ya vallaha iii dayanmışsın ağrı varmıydı canım cengiz bey ameliyat hakkında biirşey söyledi mi iii veya kötü

Büşra fotoda derin yerleri işaretledi sonra o izleri çıkardı ve dikti kolumda hiç ağrı sizi yok sadece bacağımda yanma oluyor o kadar bügünde Pansuman a gidicem sargılar değişecek

bu arada kusura bakma canım geçmiş olsun demeyi unuttum.. geçmiş olsun inşallah en iyi şekilde iyileşir..
albümlerime ekledim fotoyu görünmüyo mu?

bu arada o işaretli yerleri çıkarttı diyosun ya canım orda daha sonra bi çöküklük ortaya çıkmaz mı?

canım inşallah sonuçlarını dört gözle bekliyoruz cengiz beye bu forumdan bahsetseydiniz birde doropenin fotolarına da baksaydın canım şu anda alttan izler yine belli oluyor o deri yapılan yerde nasıl bir iz olacak inşallah etrafta çok iz olmaz canım

bu arada o işaretli yerleri çıkarttı diyosun ya canım orda daha sonra bi çöküklük ortaya çıkmaz mı?

saol canım tskkür ederim..senin fotoyu gördüm sanırım tek kol ve sadece o kadarlık bir alan hemde yeni bir iz..benden çok daha şanslısın...benim 2 kol birden hemde alan daha büyük:fraksiyonel lazer ile ilgili pek bir bilgim yok burda yaptıran arkadaşlar var onlar daha iii bilgi verir..o kolumdaki çıkartılar yerler dikildi tatlım..bir sonraki fotoda görünüyor dikilmiş hali..yani çukurluk falan yok..bende yeni geldim dr dan..kolum açıldı alçı çıktı temizlendi zımbaları çıkardı bayağı rahatladım haftaya tamamen çıkartıcak hayırlısıyla

angelmask geçmiş olsun canım tekrardan inşallah tez zamanda iyileşir..
ama büyük bi şanssızlığım var o da istanbul'da olmamak :KK43:(
neredeyse 2 hafta istanbulda kalmam gerekiyor, ailem de bilmiyo kolumu ne bahaneyle kalıcam bakalım..
cengiz bey de 5000lira dedi, bende 2000tl fln vardı 3000 daha çekmek gerekicek :KK43:
bu tek iz ameliyatında olduğu gibi bunda da zorlamamak mı gerekiyor acaba doktor bişeyler dedi mi bunun hakkında? mesela 2 hafta sonunda az çok gündelik yaşama dönebiliyo mu kol, kullanabiliyo muyuz gündelik işlerde :KK43:
kalkıp 1000lira vericem fraksiyonele, geçmiycek bi de iyice sinir olcam diye korkuyorum.. bi kere verip kurtulmak en iyi seçenek gibi geliyo..

angelmask geçmiş olsun canım tekrardan inşallah tez zamanda iyileşir..
ama büyük bi şanssızlığım var o da istanbul'da olmamak :KK43:(
neredeyse 2 hafta istanbulda kalmam gerekiyor, ailem de bilmiyo kolumu ne bahaneyle kalıcam bakalım..
cengiz bey de 5000lira dedi, bende 2000tl fln vardı 3000 daha çekmek gerekicek :KK43:
bu tek iz ameliyatında olduğu gibi bunda da zorlamamak mı gerekiyor acaba doktor bişeyler dedi mi bunun hakkında? mesela 2 hafta sonunda az çok gündelik yaşama dönebiliyo mu kol, kullanabiliyo muyuz gündelik işlerde :KK43:
kalkıp 1000lira vericem fraksiyonele, geçmiycek bi de iyice sinir olcam diye korkuyorum.. bi kere verip kurtulmak en iyi seçenek gibi geliyo..

15 gün zaten sargılı kalıyor kolun ondan sonra çıkarıyor özgürsün tabiki günlük işlere dönersin ama biraz dikkat etmek lazım en azından 1 ay falan sonra rahatsın..sen nerde oturuyorsun ki canım,ayrıca ailenin haberi yokmuş ama enınde sonunda görücekler tatlım

DOROPEEE ameliyat olalı 1 sene oldu hiç ortalarda yok resim koysada görsek ama nerdeeeeeeeeeeee:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

izmirde de ev var aydında da canım değişiyo izmirde de oluyorum aydında da :)
cengiz bey sence nasıl biri, fraksiyonelle geçecek olsa geçer der miydi yoksa yine de geçmez deyip kendine mi yönlendirirdi canım sen az çok tanımışsındır?
hep uzun giyiyorum dikkat ediyorum daha farketmediler insallah farketmezler.. yaptıktan sonra su döküldü yandı falan derim arkadasta bi sekilde bulurum biseyller..

Bir de bu Cengiz Bey'in yaptığını yapan biri yok mu türkiye'de başka? İzmir'de büyük bir şehir sonuçta ama kimse bahsetmemiş Cengiz Bey'den başkası hakkında..

izmirde de ev var aydında da canım değişiyo izmirde de oluyorum aydında da :)
cengiz bey sence nasıl biri, fraksiyonelle geçecek olsa geçer der miydi yoksa yine de geçmez deyip kendine mi yönlendirirdi canım sen az çok tanımışsındır?
hep uzun giyiyorum dikkat ediyorum daha farketmediler insallah farketmezler.. yaptıktan sonra su döküldü yandı falan derim arkadasta bi sekilde bulurum biseyller..

canım cengiz beyi az çok tanıdım ama ne der bilemiyorum ama bu lazer işe yarıyormu onuda bilmiyorum açıkçası ben bundan 5-6 yıl önceydi galiba gitmiştim 2 seans fraksiyonel lazere en ufak bir oynama olmamıştı,o zaman seansıda 300 tl di..bence işe yaramıyor bu benim görüşüm.. bu arada yaşını merak ettim canım:44::44::44:

wallahi tatlım işin biraz zor çünkü ailen bilmiyor gizli olcaksın biraz stressli bir olay ayrıca operasyon olursan 15 gün yataktan kalkmaman lazım yani birinin sana bakması lazım tatlım o yüzden iyi düşün istersen ailene söylemeyi dene

valla canım zaten dediğin gibi 2 hafta yatıcam ve istanbuldan izmire, aydına geri dönemiycem, arkadaşımda kalırım o da bakar heralde 2 haftacık :)
ameliyattan sonra döndüğümde de bi yerlere giderim bikaç günlüğüne orada da kaynar su döküldü yandı vs. derim bandadj da olunca inanırlar:)
amma yalan buldum bi anda yahu :KK70:

X