Popüler Konu Jilet izi giderme

canım şimdiden başarılarrrrr geçmiş olsun paylaşımlarını bekliyoruz ameliyattan sonra allah yardımcın olsun

saolun kızlar..burda kolunu yaptıran bir daha uğramaz oldu foruma..ama ben burda herkese yardımcı olucam buna emin olun ..ay ay resim koyucam ki herkes faydalansın

17 şubat haftaya cuma sabah 9-10 arası cengiz açıkel e ameliyat oluyorum..tırsıyorummmmmmm:KK43:

Canım umarım istediğin sonucu alırsın bence en doğru tedavi yöntemini seçmişsin maddi durumu ayarlıyabilseydim
bende cengiz beye ameliyat olacaktım sana bol şans diliyorum... Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım...

Canım umarım istediğin sonucu alırsın bence en doğru tedavi yöntemini seçmişsin maddi durumu ayarlıyabilseydim
bende cengiz beye ameliyat olacaktım sana bol şans diliyorum... Şimdiden geçmiş olsun arkadaşım...

saol canım tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

angelmask

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. Moralini yüksek tut. Herşeyden önemlisi senin mutlu olman.

Cengiz bey hakkında bir endişem var. Geçen ay omzumdaki 2 adet kesiği göstererek bilgi almak istedim. Ve bana 5000 lira ücreti olduğunu söyledi. Yöntemlerini eleştirmiyorum. Gayet başarılı bir doktor olduğuna inanıyorum. Fakat başka forumlarda sadece 2-3 ay öncesine ait bütün kolu jiletle kesilmiş bir hastayı 4000 liraya tedavi ettiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Fakat benim sadece 2 adet yarama 5000 lira istemesi (ki gerçekten çok derin değiller ve o zamandan beri topuk taşıya zımparalayarak belirsizleşlemeye başladı) bana etik gelmedi. O yüzden yanlış anlamazsan ben ameliyatı ne kadar yaptırmayı planladığını öğrenmek istiyorum.

İnşallah istediğin sonucu alırsın.

tşk ediyorum canım ..ben 4500 liraya yaptırıyorum..bence biraz zorlayıp pazarlık yapabilirsiniz..banada 5000 dedi ama zorladık bayağı 4500 e anlaştık

angelmask yaptığı amelaiyatlar nasıl başarılı mı izler belli mi değil mi yeni oluşan iz nasıl duruyor yakından uzaktan inceleme şansın oldu mu

canım iki kola mı 4,500 istedi yoksa tek kolamı 4,500 istedi vallaha angelmask senin sonucunu senden daha çok merak ediyorum senden sonra oluşan ize göre eşimide ameliyat ettiiricemmm

canım iki kola mı 4,500 istedi yoksa tek kolamı 4,500 istedi vallaha angelmask senin sonucunu senden daha çok merak ediyorum senden sonra oluşan ize göre eşimide ameliyat ettiiricemmm

hayır canım tek kol 4500 lira..ben zaten birini yaptırayım diğerini de artık kışa yaptırırım inşş..ama sana şnu söyleyim senin eşinin izlerini gördüm ben hiç belli değil nerdeyse yok gibi..o yüzden cengiz açıkel operasyon yapmaz sanıyorum..çünkü senin eşinin gibi izleri olan biri gelmiş ve yapmamış,ikna edip geri göndermiş..bu kolay bir operasyon değil canım o yüzden o izler için değmez bu kadar zahmet çekmeye.. ben cengiz beyin yaptığı operasyonları gördüm onlarca hatta yüzlerce operasyon resimleri gördüm ve sonuçlar gerçekten harika..uzun zaman bekledim ama değicek inşş..doktoruma çok güveniyorum kendisinin özellikle bu alanda tek ve en iyi olduğunu biliyorum o yönden içim rahat...bakalım sonuçları hepberaber görücez inşşş

[QUmOTE=CindyreL;13964405]mervecim ben sonucu aldım. kolumdakiler çok derin ve farklı bölgelerde oldugu için uzun bir tedavi süreci olur falan filan dedi. bende teşekkür ederim gelmem ozaman istanbula dedim.3gün önce cildiyeci bir doktora gittim bana bi kür hazırladı içindekilerin tam olarak ne oldugunu bilemiyorum ama resmi koyucam aradaki farkı görürsünüz 3 günde bile çeyreği kayboldu . 2 hafta sonra son durumu resimle koyarım doktordanda isimlerini ögrenir haberdar ederim .eyvahedigeldismile[/QU

merhabalar ben 36 yasındayım 22 senedr ıkı klumda üst üstte atım kesıklerle yasamaya calısıyorum topluma cıkamıyorum yaz kış uzun kolu giyiniyorum bi işe gire mıyorum üatelık akdenız bölgesınde yasıyorum psıkolojım cok bozuk kapatıcılar varmı yada baska bişey insanlardan uzak yasıyorum lütfen bılgiye ihtıyacım var

OTE]

madentlay,rahatsız olarak yaşayış halini burdaki biçok kişinin anlayacağı şekilde anlayabilirim,çözüm keşke kapatıcılarla olsa ki yazlarımı en çok o kapatıcılarla uğraşarak geçiriyorum ama yine de seni rahatlatacak şekilde olmuyorlar.eğer yine de bakıp denemek istersen tenine uygun coverderm seçebilirsin,en azından suya dayanıklı falan olduğu için denize girip edebilirsin.yalnız yine de söylemek isterim tam olarak istediğin gibi olmuyor,ben ince ve az sayıda ize sahibim ama bilmiyorum gözümde büyüteç mi ne varsa hep ama hep görüyorum o izleri...rüyama bile giriyolar ya..benim de çok kötü durumda psikolojim,şu kafayı tam kırsam da kurtulsam artık yaa,,,,,,,,,,,,,,,offffffffffff

ne kadar yardımcı olur bilemem ama aklınızda bulunsun kızlar jilt izi olsun başka bir yara olsun daha yeniyken elma sürüp güneşlendirin hergün. iz falan kesinlikle kalmıyor

slm kızlar ameliyat oldum cuma sabahı biliyorsunuz söylemiştim . çok başarılı gecti. Kolum ve bacağım alcida yatıyorum sürekli su an msjida telden yazıyorum .. ayağı kalktığımda resimleri koyuvam şimdilik öpüyorum

canım geçmiş olsun hangi koluna yaptırdın inşallah istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun alahım yar ve yardımcı n olsun

saol cnm sağ koluma yaptırdım onlar daha belirgindi ama daha sol kolum var o da artık kışa yaptırırım bu arada albüm yaptım bakabilirsiniz ameliyatın aşama aşama nasıl oldugunun resimlerini koydum..tabiki biraz korkunç ama sonu ii olucak inşş..yarın sa<rgılarım değişicek haftaya da tamamen açılacak bakalım

arkadaslar merhaba, bir süredir takip ediyorum bu konuyu ve nihayet üye oldu.
bu 153 sayfanın neredeyse 3te 1ini okudum ve okumaya da devam ediyorum. ben de 23 yasındayım ve tam olarak gününü hatırlayamasam da eylül ayında yaptığım bir düşüncesizlikle koluma faça denen şeyi yaptım. ama falçata, jilet falan değildi bıçaktı, yine de baya bi kanadı.
Ocak ayının ilk haftasında izmirde fraksiyonel co2 tedavisi oldum. okuyorum eski mesajları, yaklaşık 2 senelik olanları hep 300lira civarlarından bahsedilmiş. ben doktorla oturdum baya bi konustum millet gibi 8-10 seans değil en fazla 2 seansta kesin çözüm dediler, aslında sormaya gitmiştim ama bu sözleri beni etkiledi ve ilk seansı o gün yaptırdım ama 1000lira verdim. baştan da dediğim gibi, diğer doktorların 300-400 lira aldıklarını söyledim ama onların çok fazla seans yaptıklarını söylediler ne kadar doğru bilmiyorum.
Neyse, aşağı yukarı yara 3 aylıkken yaptırdım, yaptırmadan önce içi çöküktü, tedaviden 1 hafta sonra kontrole gittim ve doktorun dediği kadarıyla o yaraların içi dolmaya başlamış ve normal seviyeye çıkıyor dedi. ben belki biraz önyargılı oldugum için anlayamıyor göremiyorum ama gösterdiğim arkadaslarım düzelme var diyorlar. mart sonuna dogru ikinci seans gerekebilecegi, eger yapılırsa kesin geçeceğini söylüyor doktor..
kesikler de 6 adet.
bu yazılanları okurken aklıma takıldı, usta olmayan biri tarafından yapılırsa yanıklara yol açabileceği yazılmış, benim de yaklasık 1bucuk ay gecmesine ragmen ilk seansın üstünden hala kırmızı yaralar. sizce bu normal mi?

arkadaslar merhaba, bir süredir takip ediyorum bu konuyu ve nihayet üye oldu.
bu 153 sayfanın neredeyse 3te 1ini okudum ve okumaya da devam ediyorum. ben de 23 yasındayım ve tam olarak gününü hatırlayamasam da eylül ayında yaptığım bir düşüncesizlikle koluma faça denen şeyi yaptım. ama falçata, jilet falan değildi bıçaktı, yine de baya bi kanadı.
Ocak ayının ilk haftasında izmirde fraksiyonel co2 tedavisi oldum. okuyorum eski mesajları, yaklaşık 2 senelik olanları hep 300lira civarlarından bahsedilmiş. ben doktorla oturdum baya bi konustum millet gibi 8-10 seans değil en fazla 2 seansta kesin çözüm dediler, aslında sormaya gitmiştim ama bu sözleri beni etkiledi ve ilk seansı o gün yaptırdım ama 1000lira verdim. baştan da dediğim gibi, diğer doktorların 300-400 lira aldıklarını söyledim ama onların çok fazla seans yaptıklarını söylediler ne kadar doğru bilmiyorum.
Neyse, aşağı yukarı yara 3 aylıkken yaptırdım, yaptırmadan önce içi çöküktü, tedaviden 1 hafta sonra kontrole gittim ve doktorun dediği kadarıyla o yaraların içi dolmaya başlamış ve normal seviyeye çıkıyor dedi. ben belki biraz önyargılı oldugum için anlayamıyor göremiyorum ama gösterdiğim arkadaslarım düzelme var diyorlar. mart sonuna dogru ikinci seans gerekebilecegi, eger yapılırsa kesin geçeceğini söylüyor doktor..
kesikler de 6 adet.
bu yazılanları okurken aklıma takıldı, usta olmayan biri tarafından yapılırsa yanıklara yol açabileceği yazılmış, benim de yaklasık 1bucuk ay gecmesine ragmen ilk seansın üstünden hala kırmızı yaralar. sizce bu normal mi?

Merhaba geçmiş olsun öncelikle,
Ben geçen sene 3 bu sene de 3 seans olmak üzere toplam 6 seans fraksiyonel lazer yaptırdım.Benim yaralarım çok eski olduğu için çok fazla etkili olmadı.Ama senin çok yeni daha çok iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum.Bu arada lazerden sonra tamamen iyileşme 4-5 ay sürmüştü benim.En son seansımı şubat başında yaptım başka da yaptırmayı düşünmüyorum yaza kadar ancak geçer kızarıklık ve lekeler.

ayşecim merhaba, benim korkum tam olarak geçmeyip de kolumda iz bırakması, evet belki yeni olması tedaviyi kolaylaştıracak bir etmendir belki ama bilmiyorum..
aslına bakarsan umutluydum ilk seanstan sonra, ama konunun ilk 80 sayfasını okudum ve her bir sayfasında umutlarım iyice tükenmeye başladı.. :KK43:
bir de dediğim gibi millet 300-400'den bahsediyor, ben 1000lira verdim, 2.seansa da gidersem olacak 2000lira..
cengiz beyin tedavisine bakıyorum, aşağı yukarı 3000-4000 lira..
şu anki doktorum dese ki 3. seans da gerekli, bana olacak maliyeti 3000lira..
kesin geçmeyecek, sadece silikleşecek bir müdahaleye 3000lira vermek yerine kesin geçecek ama yanık izi tarzı, toplumda olumsuz karşılanmayacak, belki de sadece bir sakarlığın sonucu olarak algılanacak bir şekile dönüştürelecek..
ama bir yandan da diyorum, okuduğum kadarıyla konuda çoğu arkadaşın üstünden uzun yıllar geçmiş gerçekleşeli yani bayağı bi eski..
benim de aklıma geliyor doğal olarak, ya geçecekse bu şekilde tamamen? tamamen geçmesi söz konusu iken kalkıp benim iz kalmayacak bir durumu yanık izine çevirmeyi kendime haksızlık olarak görüyorum.. ne yapacağımı şaşırdım.. :KK43:(((((

X