Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dolaba koymadan önce cıvıktı ama dolapta tutuyoruz şimdi vazelinden biraz daha yumuşak sen kaça aldın yasistan 20 tl tuttu demiş benden 35 lira istediler gerçi her yerde hazırlamadığı için fazla nazlanmadım evet bende araştırdım silikon tabakaları 50-55 arası onuda deneyelim bari:Saruboceq:
tarcin_kokusu kardeşim forum sitelerinin birinde okumuş bu zımparalamayı denemiş ve şakalaşırken farketmiştim dokunmamla acısından ağladığını biliyorum yarası kabuk bağlamıştı ve şekil değiştirmişti geçiyor sanmıştık ama 3-4 ay sonra yine aynı şekildeydi,lazer yapan bi kaç dr görüştüğünü biliyorum ve ilgilenmemişler bile. mutlaka çaresi vardır bu forumda 3-4 kişinin sadece başına geldiğini düşünmüyorum
mederma diye bir krem var izler için tarçıncım oldukça etkili scarfade ve dermatix bunlar en etkilileri bu krem işe yaramazsa bizde onlardan birini ve yanında silikon tabakaları kullanacaz
canım verdiğin bilgi için tşk ederim bende bi forumda okudum benimkini geçirdi diye yazanda vardı geçmedi daha kötü oldu diyende vardı hani dedim acaba geçirir mi neyse yapmayım o zaman dayanamam zaten. bu arada cindyrel foruma giriyo topic açmış ama nedenseeee buraya uğramıyo CADIARZU
kızlar size birşey soracağım mesajlarıma bakıyorum birkaç mesajdan sonra artıyor mesela son attığım mesajları saymamış nasıl sayıyor acaba bu mesajları?
bilemiyorum. sonradan hepsini ilave ediyodur belki :)
ne geldi aklıma kesin bişiye karar versekte ilerki bir zamanda lazer olur başka bişi toplumu gitsek indirim yapmazlarmıki
:)) tarçın kreme başladın mı? Başladıysan nasıl gidiyor?
senin izler çok derinmiş ya bilmiyorumkismile resim ekleyebilirsem bende deneyim resimlerini