dreamer841 içindi o cevap,koyu tenliyim demiş ya,neyse olsun.sen o kadar da koyu tenli değilsin bu arada.iyi yapmışsın işinde uzman kişiler doğru tercih tabi ama insan çaresizken bazen nereye gideceğini bilemiyor,suistimale açık bi durumumuz da olduğu için kötü tecrübelerimiz var.benim fazla izim yok,belli denebilecek iki tane,toplamda 5-6 tane.cilt rengim problemli kryoterapi yüzünden.dermabrazyon düşünmeye başlamamın sebeplerinden biri de bu zaten.kalan çizikler ve leke bu şekilde geçebilir diye düşünüyorum.bir de kimyasal peeling olabilir.bu kış içinde sona erdirecek olanı seçmeye çalışıyorum.
en son gittiğim dermatalog kimyasal peeling seviyesi artırılarak yapılması taraftarıydı,mart-nisan gibi hafif derecede kimyasal peeling yapmıştı,öncesinde kryoterapi seansları olduğu için.ben başka bir dermatalogla daha görüşmem gerek diye düşünüyorum.akıl akıldan üstün diyorlar,bilmiyorum,zaten bütün bildiklerim birbirine karışıyor bazen.
haklısın akıl akıldan üstündür :)
bu arada senin kolunun resimleri var mı misspurp, su anki halini görmem mümkün mü acaba ? merak ettim de :)
albüm var profilimde ama bakabilmen için mesaj sayının 25 olması gerekiyor ve arkadaş listene eklemen gerekiyor
Bende acıbadem ile görüştüm resim gönderdim mucize beklemiyorum ama en iyi sonuç için ne yapmalıyız dedim, resimde ince olanlara olur dedi ama kalın olan 1 tane vardı onu kesinlikle geçirmez belli olur dedi başka bi tedavi düşün dedi. Düşündüğü 6 seansmış 6 seansda büyük ihtimal bitiririz dedi ama seans ücreti 500 tl şaka gibi ben veremem o parayı çok zengin olsam neyse ama offf yine hüsran başka bi düşünce var aklımda onu uygulayacağım plastik cerrah dayıma gideceğim. bu arada acıbadem en az 250 fiyat verebiliyormuş oda 1 cm için çok yalvardım fiyat düşemedi yinede sağolsun doktor ilgilenip baktı aradı. tedavi deneyipte önerisi olan varmı?
Bütün arkadaşların ramazan bayramını kutluyorum....
Tesekkur ederim poppy. Senin de bayramin kutlu olsun. Bende bugun besinci seans lazeri oldum bakalim ne olacak.
plastik cerrah dayın varsa neden yoruyorsun kendini? burda üzerine konuşulan yöntemlerle ilgili olarak konuş danış kendisine yani paylaşabileceğin bi ilişkin varsa ki sanırım var zaten kendin gitmekten bahsetmişsin,o sana senin için hangisinin en iyi olduğunu söyler.üstelik dayın olduğu için parasal bir kaygısı olmadan en azından fikir verebilir.hem bizimle de paylaşırsın
dorope cum takipçinim..:) güzel bir foto bekliyoruz :)) imzalı
arkadaşlar herkese iyi geceler, geçmiş bayramınız da kutlu olsun...
tedavi sürecimle ilgili biraz bilgi vermek istedim.
sağ kolum için olduğum tedavi yönteminde biraz biraz ilerleme kaydettiğimi gözlemliyorum.
söyle ki; kullandığım kremlerden sonra ( doktor bir ayda bir uygun demişti ) banyoda kese yapmam gerekiyordu hafiften.
bu bölgedeki deri inceleşiyor ve hassaslaşıyor.
bende yaptım tabiki. incelen deri kese ile kalktı ordan,ortaya pembe bir deri çıktı,
sonra hafif bir kabuk bağlama oldu. kabuklar kurudu ve kendini attı.
bu pembe deri bi süre sonra diger deriyle renk uyumu sağlayacakmış , tatilde ve güneş gördüğünde falan tabiki.
4 izden 2 tanesi neredeyse yok gibi, ama derin olan izim biraz belli.
en azından jilet izi değil de böyle hassas bir deri hastalığı gibi duruyor pembe oluşu.
tedavim bitince resimleri yükleyeceğim arkadaşlar, şimdiki görüntü biraz ürkütebilir sizleri...
açıkçası, su anda jilet izi gibi durmaması bile biraz mutlu ediyor beni...
çok sevindim canım senin adına=) acaba hangi ilaçları kullandır söyler misin?
çok sevindim canım senin adına=) acaba hangi ilaçları kullandır söyler misin?