Popüler Konu Jilet izi giderme

:)) yanlış cevap olmus demek...

haklısın çaresizken insan herseyi yapabiliyor, kime neye inancağını sasırıyor.
doktorla konustun mu hangisinin daha erken yok edeceğini düsünüyorlar bu izleri.

en son gittiğim dermatalog kimyasal peeling seviyesi artırılarak yapılması taraftarıydı,mart-nisan gibi hafif derecede kimyasal peeling yapmıştı,öncesinde kryoterapi seansları olduğu için.ben başka bir dermatalogla daha görüşmem gerek diye düşünüyorum.akıl akıldan üstün diyorlar,bilmiyorum,zaten bütün bildiklerim birbirine karışıyor bazen.

haklısın akıl akıldan üstündür :)
bu arada senin kolunun resimleri var mı misspurp, su anki halini görmem mümkün mü acaba ? merak ettim de :)

büsra merhaba,
attığın msj için özel cevap yazamadım...msj sayısından dolayı...

burdan yazıyorum...

"slm busra, açıkçası sormadım hiç geçirdiğiniz izler var mı diye. benim kolumdakiler geçtiğinde anlayacağım :)
geçerse zaten sende götürürsün eşini. senin eşinin kolundaki izlerde benim sol kolumdakiler gibi pek belli değil...ama yine de çok rahatsız ediyor haklısın.
dur bakalım bir ay kaldı kontrole gitmeme...işe yaramazsa başka bir yöntem deneyeceğiz (zımpara) o zaman geçerse sende gidersin.
resimleri burda paylasırım...
tsk ederim cnm hepimize. "

haklısın akıl akıldan üstündür :)
bu arada senin kolunun resimleri var mı misspurp, su anki halini görmem mümkün mü acaba ? merak ettim de :)

albüm var profilimde ama bakabilmen için mesaj sayının 25 olması gerekiyor ve arkadaş listene eklemen gerekiyor

slm arkadaşlar benimde kolumda bıçak kesiği izler var ama kabarık değil sadece rengi açık olduğundan belli oluyor franksionel laser co2 kullanan varsa tedavi öncesi ve sonrası resimlerini görebilirmiyim.İşe yaramıyor deniyor ama benim için izlerin daha az belirgin olması bile iyi birşey.Önceki yorumları okudum cry (sibel) arkadaşımız yapmış bu tedaviyi ama sitede yeniyim nasıl bakabileceğimide bilmiyorum.

Arkadaşlar ben acıbadem hastanesi ile görüştüm. Fraksiyonel lazer için bana kesinlikle garanti vermediler ve deneyip sonuçlarını görmemiz gerekiyor dediler. tedavisi en zor olan izmiş seans ücretide 414 tl tutuyor ve 3 seanstan önce bir şey anlaşılmaz dediler. Serkan dinar ise yurt dışındaymış bayramdan sonra ancak Ben lazer defterini böylece kapatmış oldum. Artık başka tedavileri araştıracağım.

Bende acıbadem ile görüştüm resim gönderdim mucize beklemiyorum ama en iyi sonuç için ne yapmalıyız dedim, resimde ince olanlara olur dedi ama kalın olan 1 tane vardı onu kesinlikle geçirmez belli olur dedi başka bi tedavi düşün dedi. Düşündüğü 6 seansmış 6 seansda büyük ihtimal bitiririz dedi ama seans ücreti 500 tl şaka gibi ben veremem o parayı çok zengin olsam neyse ama offf yine hüsran başka bi düşünce var aklımda onu uygulayacağım plastik cerrah dayıma gideceğim. bu arada acıbadem en az 250 fiyat verebiliyormuş oda 1 cm için çok yalvardım fiyat düşemedi yinede sağolsun doktor ilgilenip baktı aradı. tedavi deneyipte önerisi olan varmı?

plastik cerrah dayın varsa neden yoruyorsun kendini? burda üzerine konuşulan yöntemlerle ilgili olarak konuş danış kendisine yani paylaşabileceğin bi ilişkin varsa ki sanırım var zaten kendin gitmekten bahsetmişsin,o sana senin için hangisinin en iyi olduğunu söyler.üstelik dayın olduğu için parasal bir kaygısı olmadan en azından fikir verebilir.hem bizimle de paylaşırsın

ya ben dayıma gittim ama herhalde plastik cerrahi bu konuda biraz yabancı kalıyor sadece kesip arada kalan deriyi alıp tekrar dikeriz dedi ve yine iz olacak çaresi yok sonucu ne olur bilemeyiz dedi ayrıca her iz için tek işlem yapacak yani hepsini aynı anda kesip dikemezmiş aradaki doku ölür dedi biri dikildikten sonra min3 -5 ay beklememiz gerekecek sonra diğerine geçeriz dedi ve oda para istedi 400 ama sana 200 olur dedi her iz içn ve süre çok uzun offf lazer beni biraz umutlandırıyordu ama oda pahalı franksionel lazer co2 yaptıran varsa resimlerini gönderebilirmi bana ve nerede yaptırdığını internette devlet yasaklamış hiç fikir edinemiyorum...

dorope cum takipçinim..:) güzel bir foto bekliyoruz :)) imzalı

Evet doropecim bende takipçinim Resimlerini bekliyoruz artık tedavilerden birini seçip yaptırmam lazım ki seneye yaza iyileşmiş olsun Sibel'de piyasada yok Sibel buralardaysan bir ses ver arkadaşım ne yaptın serkan dinar diyordun gittinmi görüştün mü?

serkan dinara gideceksinizde ne olacak izler yüzde 50 silikleşecek ama geçmicek... kesin çözüm diil bence hayatım. amam yinede gidip konuşmakta fayda var. Ya cengiz
beyle hafif kabarık olan izler için konuşan varmı. benim 4 izimde çok hafif kabartı var üst kolda... gerçe ben fotoları gönderdim tedaviye uygun dedi ama... yinede konuşan olduysa aydınlatsın...

arkadaşlar herkese iyi geceler, geçmiş bayramınız da kutlu olsun...
tedavi sürecimle ilgili biraz bilgi vermek istedim.

sağ kolum için olduğum tedavi yönteminde biraz biraz ilerleme kaydettiğimi gözlemliyorum.
söyle ki; kullandığım kremlerden sonra ( doktor bir ayda bir uygun demişti ) banyoda kese yapmam gerekiyordu hafiften.
bu bölgedeki deri inceleşiyor ve hassaslaşıyor.
bende yaptım tabiki. incelen deri kese ile kalktı ordan,ortaya pembe bir deri çıktı,
sonra hafif bir kabuk bağlama oldu. kabuklar kurudu ve kendini attı.

bu pembe deri bi süre sonra diger deriyle renk uyumu sağlayacakmış , tatilde ve güneş gördüğünde falan tabiki.
4 izden 2 tanesi neredeyse yok gibi, ama derin olan izim biraz belli.
en azından jilet izi değil de böyle hassas bir deri hastalığı gibi duruyor pembe oluşu.

tedavim bitince resimleri yükleyeceğim arkadaşlar, şimdiki görüntü biraz ürkütebilir sizleri...
açıkçası, su anda jilet izi gibi durmaması bile biraz mutlu ediyor beni...

iyi geceler herkese...

çok sevindim canım senin adına=) acaba hangi ilaçları kullandır söyler misin?

neostrata markasının , losyon ve kremlerini kullanıyorum.
biraz pahalı bir marka, ama bir ayı geçmesine ragmen losyon ve krem daha yarısına bile gelmedi.
o açıdan iyi, bir kere almak yeterli olabilir diye düsünüyorum tedavinin sonuna kadar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…