Popüler Konu Jilet izi giderme

Halecan sen ne zaman düşünüyorsun Cengiz Bey'e gitmeyi? Serkan beyle de bir görüşüp öyle karar vermek istedim dorope gelse de bizimle resimlerini paylaşsa merak ediyorum.

neostrata markasının , losyon ve kremlerini kullanıyorum.
biraz pahalı bir marka, ama bir ayı geçmesine ragmen losyon ve krem daha yarısına bile gelmedi.
o açıdan iyi, bir kere almak yeterli olabilir diye düsünüyorum tedavinin sonuna kadar sanırım.

arkadaşım için soruyorum onun bi tane var sadece yara izi.kullanımı nasıl peki her gün mü sürdün?

arkadaşım için soruyorum onun bi tane var sadece yara izi.kullanımı nasıl peki her gün mü sürdün?

evet her gece çünkü kesinlikle güneş görmemeli.
önce izlerin olduğu yeri güzelce yıkayıp kuruladım, her gece çaprazlama olarak sürdüm.
tabi bunun için bir çizelge oluşturdum, dolabimin üstüne yapıstırdım. o gün ne sürmem gerekiyorsa onu sürüp işaret koyuyorum çizelgeme.
yoksa unutuyor insan ne sürceğini o aksam.
bi gece krem bi gece losyon, iyice yedirene kadar.

bu markanın çok çeşitleri var, 50-100 çeşit falan hatta. karışıklık olmasın istersen tam adlarını yazayım ben.

neostrata renewal krem (yesilli kutu)
neostrata ultra smoothing lotion ( grili kutu)

sabahları evden çıkmadan önce de tekrar yıkadım, güneşten kesinlikle kremle izlerin korunması gerektiği için.

neostrata markasının , losyon ve kremlerini kullanıyorum.
biraz pahalı bir marka, ama bir ayı geçmesine ragmen losyon ve krem daha yarısına bile gelmedi.
o açıdan iyi, bir kere almak yeterli olabilir diye düsünüyorum tedavinin sonuna kadar sanırım.

önce izlerin olduğu yeri güzelce yıkayıp kuruladım, her gece çaprazlama olarak sürdüm.
tabi bunun için bir çizelge oluşturdum, dolabimin üstüne yapıstırdım. o gün ne sürmem gerekiyorsa onu sürüp işaret koyuyorum çizelgeme.

bu markanın çok çeşitleri var, 50-100 çeşit falan hatta. karışıklık olmasın istersen tam adlarını yazayım ben.

sabahları evden çıkmadan önce de tekrar yıkadım, güneşten kesinlikle kremle izlerin korunması gerektiği için.

kremliyken güneşe çıkmıycaksın anladığım kadarıyla?
çok yardımcı oldun canım çok sağol =)):KK71: inşallah izlerin de tamamıyle geçer.

CRY nerelere gittin yaaa aramızda en bilgili ve tecrübeli sensin herşeyi denedin ve yardımcı olabilirsin. ince izlerin yok olması bile mükemmel bişe bence en önemlisi de ümidi yitirmemek doktorlar yanaşmıyor çünkü sonucunda ne olacaklarını bilmiyorlar riske de girmek istemiyorlar anca belli olmaz diyip kaçıyorlar ama biz birbirimize yardımcı olursak çok iyi olur.

hassas ciltlerde sorun yaratabilirmiş nette öyle yazıyor. benim ciltim çok hassas kullanamam sanırım.

canm beni merak ettiğn için teşkr ederim.
bu konularda oldukça tecrubeliyim evet,yapılması geren işlemleri de yaptırdım görüşmediğm dr.da kalmadı,kısmetse tekrar başlıycam tedaviye,
fakat benim canımı sıkan bir takım muhabbetler oldu bu sitede onun için yazmıyorum artık,gerçek bir tedavi bulunca ilgili lişilere zaten özelden msj yazıcam..kendinize iyi bakın..
CRY nerelere gittin yaaa aramızda en bilgili ve tecrübeli sensin herşeyi denedin ve yardımcı olabilirsin. ince izlerin yok olması bile mükemmel bişe bence en önemlisi de ümidi yitirmemek doktorlar yanaşmıyor çünkü sonucunda ne olacaklarını bilmiyorlar riske de girmek istemiyorlar anca belli olmaz diyip kaçıyorlar ama biz birbirimize yardımcı olursak çok iyi olur.

kremliyken güneşe çıkmıycaksın anladığım kadarıyla?
çok yardımcı oldun canım çok sağol =)):KK71: inşallah izlerin de tamamıyle geçer.

evet kesinlikle güneşe çıkmayacaksın , o yüzden gece sürmek en mantıklısı.
inşallah gecicek , su anki ilerlemeyi görünce daha da heveslendim açıkçası.
su anda jilet izi yada faca izi gibi durmuyor en azından.
ama sunu unutmamak gerekiyor, baya bir sabır işi bu iş, iki gün sürüpte üçüncü gün
niye hala geçmedi dememek lazım...:) bir aya yakındır bu kadar oldu, bir kaç aya hiç kalmayacak insallah.

Halecan sen ne zaman düşünüyorsun Cengiz Bey'e gitmeyi? Serkan beyle de bir görüşüp öyle karar vermek istedim dorope gelse de bizimle resimlerini paylaşsa merak ediyorum.

canım ben cengiz beye detaylı birkaç foto yolladım.. tedaviye uygun olduğunu söyledi. şuan bende dövme var onu sildiriyorum yaklaşık bir 4 seansım daha var buda 1 yıl demek. seneye bu zamanlar yada
ocak şubat gibi düşünüyorum operasyonu... Ankaradayım şu an gitme imkanım yok...

canım ben cengiz beye detaylı birkaç foto yolladım.. tedaviye uygun olduğunu söyledi. şuan bende dövme var onu sildiriyorum yaklaşık bir 4 seansım daha var buda 1 yıl demek. seneye bu zamanlar yada
ocak şubat gibi düşünüyorum operasyonu... Ankaradayım şu an gitme imkanım yok...

Canım inş hepimiz ama öyle ama böyle bu izlerden kurtuluruz... Ne zamandır burada yazışıyoruz dertleşiyoruz çözüm arıyoruz Bu izlerle yaşamaya mahkum olmayı bence hiçbir arkadaşım hak etmiyor. Allah hepimizi kurtarsın... Bak dorope kurtuldu. Nurten de olumlu sonuçlar almaya başladı... Darısı bizim ve diğer tüm arkadaşlarımızın başına...

amiiiiinnnn....!!! hep iyi düşünün... zatende öyle işte çözümleri var... en önemli sağlık ruh sağlığı ruhunuzu ferah tutun... 6 ay 1 yıl bunlar insan hayatında hiçbirşey diil...
önemli olan sonucunda bu dertten (aslında dert demekde yanlış) kurtulcamızı bilmek... FERAH FERAH FERAH OLUN...!:)

insallah gecer izlerin. krem ilk defa fayda ediyor diyen birini duydum.

bende bu forumu okuyunca ümitsizliğe kapılmıstım.
hiç başlamamayı bile düşünüyordum bu tedaviye.
çünkü kimseye fayda etmiyormus hiçbirsey. insanlar ne kremler ne tedaviler denemiş kimse sonuç alamamıs. ben niye başlayım ki diyordim.
ama doktorum söyleyince denemek durumunda kaldım, iyiki başlamısım.
simdi çok memmununum halimden. yavas yavas da olsa gidiyor izler.
dedikleri gibi ama sabır gerektiriyor cidden...

bende bu forumu okuyunca ümitsizliğe kapılmıstım.
hiç başlamamayı bile düşünüyordum bu tedaviye.
çünkü kimseye fayda etmiyormus hiçbirsey. insanlar ne kremler ne tedaviler denemiş kimse sonuç alamamıs. ben niye başlayım ki diyordim.
ama doktorum söyleyince denemek durumunda kaldım, iyiki başlamısım.
simdi çok memmununum halimden. yavas yavas da olsa gidiyor izler.
dedikleri gibi ama sabır gerektiriyor cidden...

dogru canim bide herkesin teni ve yapisi farkli. ben lazer yaptiriyorum izlerim baya hafifledi. besinci seansi oldum kizariklar gecince iyice
belli olur ne derece fayda ettigi. ins. silinecek izlerim az kaldi. dedigin gibi sabirli olmak gerek benimkiler de gidiyor yavas yavas.
ayrica bide e vitamini aldim. e vitaminide cok fayda ediyor yatmadan once suruyorum.

dogru canim bide herkesin teni ve yapisi farkli. ben lazer yaptiriyorum izlerim baya hafifledi. besinci seansi oldum kizariklar gecince iyice
belli olur ne derece fayda ettigi. ins. silinecek izlerim az kaldi. dedigin gibi sabirli olmak gerek benimkiler de gidiyor yavas yavas.
ayrica bide e vitamini aldim. e vitaminide cok fayda ediyor yatmadan once suruyorum.

katılıyorum kesinlikle. herkesin yapısı farklı...çok sevindim senin adına kurtuluyorsun yani sende bu lanet izlerden :))
darısı hepimizin basına...

sheryy nerede lazer oluyorsun ve ne kadara yapıyorlar seansını söylermisin.Birde ne gözlemledin benim tenim esmer ama sevgilimdede var onun teni beyaz ikimizdede iz var eğer esmerlerde fazla işe yaramıyorsa ben yaptırmayacağım sevgilim yapsın kendine ama ikimizde çözüm arıyoruz?

canm beni merak ettiğn için teşkr ederim.
bu konularda oldukça tecrubeliyim evet,yapılması geren işlemleri de yaptırdım görüşmediğm dr.da kalmadı,kısmetse tekrar başlıycam tedaviye,
fakat benim canımı sıkan bir takım muhabbetler oldu bu sitede onun için yazmıyorum artık,gerçek bir tedavi bulunca ilgili lişilere zaten özelden msj yazıcam..kendinize iyi bakın..

sibel canım sıkma canını böyle şeylere senin bilgin sayesinde ben bilgilendim ama tahminden öte gidemedim bazı tedaviler küçük izlerde etkili bazıları beyaz tenlere uygun ama senin kendine uygalıdığın yöntemler tabi ki senin bünyenin verdiği tepki doğrultusunda gelişir ama doktorlar hiç bulaşmak istemiyor ilgilenmiyorlar bile ve bende bi tedaviye başlamak istiyorum ama doğru yerden başlamam gerekiyor o yüzden senin gibi tecrübeli arkadaşlardan yardım almalıyım senin resimlerini görmek istiyorum lazer düşünüyorum yardımcı olursan çoook sevinirim...

nurten_fb arkadasım....bu kremlerin jielt izini geçirebileceğine inanıyormusun?...neticede antiaging kremleri...yanlıs biliyorsam duzeltin lütfen....neticede kullanım alanları farklı...sacma değilmi?

X