Popüler Konu Jilet izi giderme

sherry sonunda resimlerine bakabildim benim kolumdaki iz senin iki izinin kalınlığı kadar (neredeyse).. gerçektende iki resim arasında fark varmış inşallah daha da silinir izlerin

insallah canim. simdi dorduncu seansi olsum bakalim kizarikligi gecsin o zaman belli olucak biraz daha silinip silinmedigi.

cok pahali ya. beyin ameliyati mi yapiyorlarmis.

canım yalnız şöyle birşey var bu zamana kadar yaptırdıgınız lazer işlemleri ve uğraşlarınız da o kadar para tutuyor.Ben bu yaptırdıgım işlemden öncede çok uğraştım mesela suna hn. gittim hiçbir sonuç alamadım ve o çektiğim acıları çok iyi biliyorum son çareydi kökten bu şekilde kurtuldum en azından jilet izi oldugu belli değil.İnsanlar önyargı ile bakmıyor artık.

Son düzenleyen: Moderatör:

dorope resmin var. merak ettim kolunu

vay be sen de suna hn mağdurusun demek.ne kadar çok kişi ne kadar çok sonuçsuz kalmışız.ve tekrar tekrar çekilen o acılar...ben de hiç unutmayacağm,zerre kadar da hakkımı helal etmicem.hadi o para gitti,sağlık olsun dedim yine çalışılır kazanılır,ama o hayal kırıklığı için o kadar kolay avunamadım.

eski resimlerime bakıyorumda güneşte yanınca ince izler hiç belli bile deilmiş,her resmim askılı kısa kollu,oysa suna hnm.buz tedavisinde kollarımı mahfetti,en inceizler bile belirgin hale geldi,izler ve izlerin etrafı beyaz kaldı,o kahrolasıca makineyi nereye deydirdi ise orası bembeyaz kızlar,
işte bunun için ben hücre spreyini yaptırmayı düşünüyorum,çünkü o lekeler ancak hücre spreyi ile geçicek..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize merhaba,

bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum, belki de her sayfasını , her sayfadaki yorumlarınızı defalarca okumuşumdur...:)
(bazı arkadaşlar gibi sorular sorup , konunun butun sayfalarını oku , diğer sayfalarda yazıyor cevabı almak istemediğim için )

Sizinle aynı dertten bende muzdarip bir haldeyim...orta okul yıllarında yapmış olduğum akılsızlıkların cezasını simdi hala çekiyorum...28 yasındayım ve hala utanarak geziyorum bu izlerden...her iki kolumda da bulunmakta. otobüste , metro da, dolmuşta, bi kafede otururken bile sürekli gizleyerek geziyordum...yıllardır da dövme yaptırma hayalini kuruyordum, ama aile engeli hep önüme çıkıyordu. gözümü kararttım ve sol kolumun üstüne ( bu kolumdaki izler çok daha derin ve belli ) yunus dövmeleri yaptırdım (ailem geçici olduğunu sanıyor hala ) , artık utanarak gezmiyorum hiç belli olmuyor çünkü ... çok dikkatli bakılınca ancak anlaşılıyor...

dövme yaptırdığım için isyerimde biraz tepkiyle karşılaştım, bankalarla , firmalarla toplantılara giriyorum, sürekli insanlarla muhattap oluyorum , kötü görünüyor diye birazcık moralim bozuldu ama olsun. saklamıyorum en azından kollarımı bir yerlere.

tepki aldığım için, sol kolumun üstündekiler için ise bir doktora gittim bu konuda prof. olmus birisi...kremler verdi kullanmaya başladım...ama tedavi sürecinin başında sıkı sıkı tembih etti, sabırlı değilseniz hiç baslamayalım diye...burada yazan diger arkadaşların da dediği gibi bu iş biraz sabır işi. mucize olupta geçmesini beklemek biraz gereksiz...su anda 3. haftaya giriyorum kremlerle ve silikleşmeler dikkatimi çekiyor artık...2. ayın sonunda eger istediğimiz gibi bir sonuç alamazsak zımparalama yöntemiyle tedaviye devam edeceğiz...inşallah bu yöntemle kurtulurum bu izlerden , ve artık sosyal hayatımda bu izleri saklamak zorunda kalmam...

ne kadar garip ve acı aslında...cahillik dönemimizde yaptığımız bu hataları ve izleri ömür boyu taşımak zorunda olmamız...

neyse tıp ilerliyor her gecen gün mutlaka kesin bir çözümü olacaktır diye ümit ediyorum...

herkese sevgiler...

Sherry senin resimlerini gördükten sonra bende lazeri denemeye karar verdim Sendeki olumlu gelişmeler beni çok sevindirdi. Eğer olmazsa ameliyatı düşüneceğim. Çünkü benim izlerimde çok değil

merhaba bize doktorunun ismini solermısn bide mumkunse dövmeli kolunun resmini.ben döğmenin daha çok dikkat cektiğini ve bütün gözleri oraya cektıgıne inanıyorum acıkcası
bende tam 15 yıldır bu işe bi çare arıyorum ama hala tıp yeterli seviyeye gelemedi maalesef umarım dediğin gibi bir gün çözümü bulunur

ben mail atmıştım randevu alıp gitmek gerekiyor ilk görüşme ücretsiz demişlerdi ama gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…