Sherry senin resimlerini gördükten sonra bende lazeri denemeye karar verdim Sendeki olumlu gelişmeler beni çok sevindirdi. Eğer olmazsa ameliyatı düşüneceğim. Çünkü benim izlerimde çok değil
birbirimiz haberdar edelim gelismelerden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sherry senin resimlerini gördükten sonra bende lazeri denemeye karar verdim Sendeki olumlu gelişmeler beni çok sevindirdi. Eğer olmazsa ameliyatı düşüneceğim. Çünkü benim izlerimde çok değil
arkadaşlar ben acıbademe maıl attım 2 kere hala cvp gelmedi lazer için doktorla görüşen varmıı
merhaba bize doktorunun ismini solermısn bide mumkunse dövmeli kolunun resmini.ben döğmenin daha çok dikkat cektiğini ve bütün gözleri oraya cektıgıne inanıyorum acıkcası
bende tam 15 yıldır bu işe bi çare arıyorum ama hala tıp yeterli seviyeye gelemedi maalesef umarım dediğin gibi bir gün çözümü bulunur
NURTEN_FB ben de zımparalama yöntemi ve doktor araştırması içindeyim.çok ince çiziklere kaç seans kryoterapi yaptırdım,bu işlemler toplam iki yılımı yedi,sabır daha ne kadar sabır bilmiyorum,neyse hala hem çizikleri hem de yanık lekeleri oılan birisi olarak dermabrazyon daha kısa sürede sonuç verebilir diye düşünmeye başladım.doktor adını paylaşmanı bekliyorum sabırsızlıkla.
teşekkürler NURTEN_FB, umarım istediğin gibi olur. etki bırakmadan söylemek isterim tabi ki ama sadece kremlerle olan tedavi çok başarılı olamıyor. yani süreç olarak çok fazla zaman ve sabır gerektiriyor. izlerin çok yeni değilse özellikle ciddi zaman alıyor. yara izi üzerine her ne şekilde uygulama yapılırsa yapılsın o bölge tekrar bir nevi yaralandığı-doğru kelime büyük ihtimalle bu değil ama bulamadım-için,uygulanan yöntem beraberinde kullanılan kremlerle daha iyi sonuç veriyor. senin izlerin ne kadar eski yada yeni?
insallah olur misspurp :)
krem ve losyonla yapıyorum işlemlerimi. evet zaten doktorumda öyle söyledi...çok fazla sabır gerektiriyor ona göre sabırlı olmanızı istiyorum dedi.
izlerim çookkk eski, orta okul yıllarından kalma 14 senelik falan izler ama ben çok karamsar olmayacağım, bi şekilde bunlardan kurtulacağım tedavilerle, krem , losyon yada zımpara artık her neyse
senin izler peki kolunda mı benim gibi..sen ne gibi tedavileri denedin ?
evet benim seninki gibi ön kolda, 12 senelik çizik ve kryoterapi tedavisinden kalan yanık lekelerim var. kimyasal peeling de yaptırdım ama hafif düzeyde.sonrasında kremli tredavi de sürdü baya.kaybolan izlerim var ama yanık lekesi de çok rahatsız ediyor.bu kış kimyasal peelingle mi dermabrazyonla mı çözülecek bilmiyorum ama artık kapatıcı kullanmaktan bıktım.kesin sonuç alabileceğim ve emin olacağım bir yöntemi bir bulsam :85:
merhaba,
güniz sokakta doktorumun yeri, ama burda doktor ismi ve ilaç ismi vermek sanıyorum yasak.
o yüzden mail atabilirim istersen.
resimleri de yükleyemem belli bir msj sayısını aşmak gerekiyormus :)
ama denemeye çalısacağım umarım yükleyebilirim...
dövme olan kolumda 5 tane derin kesikler vardı,(belli olmadığını bile düsünüyorum artık onların, sende resimde görüp yorum yapabilirsin )
sol koluma ise henüz birsey yaptırmadım. ama kullandığım kremler sanıyorum ise yarıyor...tabi her ciltte farkılılık gösteriyor olabilir...
misspurp selam hangi kapatıcıları kullanıosun ben yurtdıiından bişey sipariş ettım ama hiç işe yaramadı renk tonu kesınlıkle uymuyor daha cok dıkkatlerı oraya cekıyor
rıca etsem ne kullandıgını yazarmısın
ben görüştüm seans başı 270 tl gibi bir rakam istiyorlar ama eylülden önce yapmayalım dedi doktor kesinlikle güneş görmemesi gerekiyormuş ve beyaz tenliler için daha çok şans veriyolar...
evet benim seninki gibi ön kolda, 12 senelik çizik ve kryoterapi tedavisinden kalan yanık lekelerim var. kimyasal peeling de yaptırdım ama hafif düzeyde.sonrasında kremli tredavi de sürdü baya.kaybolan izlerim var ama yanık lekesi de çok rahatsız ediyor.bu kış kimyasal peelingle mi dermabrazyonla mı çözülecek bilmiyorum ama artık kapatıcı kullanmaktan bıktım.kesin sonuç alabileceğim ve emin olacağım bir yöntemi bir bulsam :85:
acıkcası moralını bozmak istemem ama dövmeli kolun belli ama cok dıkkatlı bakınca tabıı sayısı da azoldugu için kamufle etmiş gibi görunuyor.diger kolundaki izler cok ince gorunuyor ve sayısı cok az bence mutlaka bir çare bulursun umarım gecer allahım lutfen bır cozumu olsun bu ışın
selam misspurp,
bakalım ben bi tedaviyi bitireyim, sonuçlarını burada zaten zaman içerisinde paylasıyor olacağım.
bende bi etki eder de memnun kalırsam, sende bir gidersin benim doktoruma sana da uygun olan tedaviyi belirlersiniz.
umarım geçer de kurtuluruz bunlardan :)
geçer geçmez diye değil de başlayalım deyip başlıyorlar. koyu tenli olman biraz dezavantaj,çünkü uygulamalardan sonra alttan gelen yeni cilt tabakası açık renk oluyor,yeni bir tabaka oluşmaya devam ettiği için güneş görmemesi gerekiyor. çok da takılma tabi koyu tenliyim diye,bi uzmanla görüş mutlaka,en iyi cevabı onlar verir yine de
selam :) iyi dileklerin için teşekkürler,rahatlatıyor. tedavi sürecini paylaş tabiki ama ben bekleyebilecek miyim onu bilmiyorum. kış uzun gibi görünse de tedavi için kısa kalıyor.ben de çok gecikmeden gidebileceğim ve görüşebileceğim bir uzman bulmalıyım. çok yordu bu izler artık çok,nasıl yorgun hissediyorum bazen..
evet biraz koyu tenliyim , ama alttan gelen deri de zaman içinde diğerleriyle uyum sağlar diye düsünüyorum açıkçası.
sonuçta tatile gittiğinde güneşlendiğinde falan bronzlasıcak o da diger deri gibi.
gittiğim doktor zaten prof. birisi :) ankara üniv. ana bilim dalında ayrıca.
bu işin her türlüsünü görmüş okumuş birisi :)
böyle lazer merkezi yok cilt merkezlerine giidipte uzman olmayan kişilerle tedavi yaptırana kadar, işin uzmanına gitmek daha doğru diye
düşünüpte gittim bu hocaya. bakalım cnm zaman içinde anlayacağız ve göreceğiz neler olduğunu.
senin çok mu izlerin peki...