Popüler Konu Jilet izi giderme

Benim de aklımda acıbadem var,eylül sonu gibi başlıycam lazere.Bu arada ben seans başına 200tl ödemiştim,fiyatın çok farklı olacağını sanmıyorum.

Acıbadem de franksiyonel lazerle ilgili ben görüştüm arkadaşlar benim sol kolumda 10 tane ye yakın iz var 3 ü çok derin ve dikişli ameliyat izi 265 tl seans başı fiyat verdiler. Ama eylül den önce yapmayalım dedi doktor . Yanık izi kalmasın diye

sheryy tek ümidim sensin burda tek basarılı sonuc alan sensin inşallah 4.seansın basarılı gecerr lutfen gelışmeleri yaz

benim de tek ümidim sheryy resimleri görmek için daha çok mesaj yazmam lazım ama meraktan ölücem sheryy nin resimlerini görmem lazım tek umut veren arkadaşımız umarım bizde co2 den sonuç alabiliriz

arkadaşlar ben tam 5 seans fraksyonel lazer olmuştum,2 seansını ethem mercana,diyer 3ünüde beylik düzü acıbadem hastanesine,hastane çok iyi ve ilgileri bir harika,fakat bende bir iyileşme olmadı,şhery arkadaşımız 3 iz gitti diyo,beni ümitlendiriyor,düşünüyorum acaba devammı etsem lazere diye,ama kalın izlerin asla lazerle gitmiyceğne eminim..

sherry arkadaşlık teklifimi kabul ettiğn için teşekkür ederim canm,resimlerine baktım inceledim ilerleme var gibi,hala yanık yanık duruyor benmde öyle olmuştu,
valla şekerim benide bayağa ümitlendirdin devam edeyim bari lazere diyorum ne yapayım.
sen hollandada yaptırıyorsun bunu fakat ben eminim burdaki makinalarda çok iyi,ben özellikle acıbademe gittiğmde dr.fraksyonel c02 lazer makinesini daha yeni aldıklarını ve çok başarılı sonuçlar alındığnı söylemişti.

busra_44 ve cry bu topikte asla karşılıklı yazışmanızı istemiyorum. Konunuzun başlangıcını bilmiyorum sanmayın. Buradaki insanlar kimsenin gereksiz çatışmalarını okumak zorunda değil. Kimse de kimseyi senin izin az benim ki çok gibi çocukça nedenlerle aşağılayamaz. Karşılıklı geldiğiniz an ikinizde ceza alacaksınız söylemedi demeyin. Bu topik kimsenin babasının malı değil. Herkes merakı, ilgisi, ihtiyacı olduğu kadar birbiriyle paylaşım yapabilir. Umarım bu konuya son uyarım olur..

bende hem kalın hem ince izler var kadıköy acıbademde bir doktorla görüştüm kalın izlerde incelerden daha iyi sonuç aldıklarını söyledi. bir kaç resim gördüm ama
çok yeni yapmaya başlamışlar jilet izlerine 3 seans görmüş bir hastanın resimlerine baktım kalınlarda ve kabarıklarda gözle görülen fark vardı ama sanırım kişden kişiye değişen bir durum zaten bu izlerin çaresini bulan cennetlik olacak kadar dua alır herhalde hiç mi değişim olmadı izlerinde

Son düzenleme:

cry peki yanık izlerin ne durumda şu an ve franksiyonel yaptırdıktan herhangi bir krem tavsiye ediliyormu ?

sonunda resimleri görebildim sherry harika bir şekilde izlerin gitmiş ama lekeler kalıcı olmaz inşallah doropeninde son hali muhteşem kararsızım hala yama mı franksiyonel mi bilemiyorum darısı başıma diyorum sadece

Arkadaşlar konuyu başından beri dünden itibaren okudum , şu kanaatteyim yeni gelen arkadaşlrımız içinde belki faydası olur Eski izler Sadece tek iz haline getirilme veya bi yerden deri alıp façanın bulunduğu bölgede yanık gibi gösterilebiliyo Bu ikisi şuan için en etkili yönetm gözükyo ortalama 3.000-5.000 arasıda fiyatıdır msjlardan anladığım kadarıyla.Ama şunu herkes bilsinki Dünyada okadar kanser hastalıkları okadar ölümcül hastalıklar yenilebiliyo biz neden yenemeyelim Eğer çok uğraşırsak burdaki bazı sahtekar doktorlardan bulamadğımızı yurt dışında bulabiliriz.BURDAKİ ARKADAŞLAR KANSER HASTALARI GİBİ RUH HALİNDE OLMALARINA GRK YOK Ben aileme açıkladım bu durumu ne kadar hastalıklı bir insan görünsemde onlar ailem bilmeleri grk kötü veya iyi.

Burdaki arkadaşların bence tek çözümü doktorlara ve cildiyecilere gidip avrupadaki bu dert hakkındaki hastaneler araştırılsın yoksa bu iş türkiyede çözülemicek gibi duruyor.İnanın Çünkü yaşamak herkesin hakkıdır...

Bide bu konu hakkındaki krem isimlerini yazabilecek arkadaşlar bana msj atabilirlermi acaba ? HERKESE YARDIMCI OLMASINI İSTİYORUM CANLARIM BELKİ BUNU ÇOK DUYDUNUZ AMA İNANI BUNUNDA ÇÖZÜMÜ VARDIR AVRUPA ÜLKELERİ ÇOK GELİŞTİ AMA SİZDEN İSTEĞİM AİLEMİZDEN SAKLAMAK İNANIN HER SANİYE AKLINIZDAN ÇIKMİCAK Bİ KORKU OLUR AMA SALKAMAZSANIZ EN AZINDAN DUYMUŞ BİLMİŞ OLURLAR ONLAR AİLEMİZ. . .

Son düzenleme:

bence lazeri bir dene ilk once. agir operasyonlar beni her zaman korkutmustur tabi senin dusuncen ne bu konuda bilemem. her iki aya bir lazer oluyorum yoksa kizariklarin yanik izi gibi kalma sansi varmis.

cry peki yanık izlerin ne durumda şu an ve franksiyonel yaptırdıktan herhangi bir krem tavsiye ediliyormu ?

benim lazerden once kullandigim uyusturucu krem ( emla creme) var. kremi bir saat once felan surup lazere girmeden once kolumu uyusturuyorum.
lazerden sonra da kullandigim uc kremim var. carbomeergel: lazerin yanma hissini ortadan kaldiriyor.
avene cicalfate: kizariklara iyi geliyor ve cildi daha hizli iyilestiriyor.
Locoid creme: kizariklara iyi geliyor ve cildi yumusatip o lazerin gerginligi aliyor.

doktorum herkesin cildinde ayni basari vermedigini soyledi. ama yinede dene insallah kurtulursun canim.

Çok teşekkür ettim canım tavsiye ettiğin kremler için ama benim başıma bu olay 6 ay önce geldi yani daha yeni, ne gibi faydaları olur 7-8 tane toplam kolumda belirgin.Morumsu renkteler burda yapmam gereken nedir bana yardım edebilecek biri varmı acaba ? Ne gibi kremler kullanabiilirim ? Bu olay başına gelmiş bütün arkadaşlarım canını sıkmasın avrupada bunların tedavisi mümkün.Moralinizi yüksek tutun

yeni mi izler? yeni izler icin bildigim bir krem yok. benim kremler lazer sonrasi icin kullanilan kremler. hem turkiyede estetik daha gelismis. hollanda da co2 yi yapan iki uc yer var.bilginize.

yeni mi izler? yeni izler icin bildigim bir krem yok. benim kremler lazer sonrasi icin kullanilan kremler. hem turkiyede estetik daha gelismis. hollanda da co2 yi yapan iki uc yer var.bilginize.

yinede teşekkür ettim canım yeni olduğu için konuyu baştan aşağı okudum bu kremleri kullanıcam ziyadesiyle ama daha etkin kremler olabilr arkadaşlar bilir bu kremleri ? yardımcı olabilecek varsa ?

benim bir an önce işe girmem lazım malum para olmadan doktor olmuyo acıbadem konusunda söyledikleriniz beni ümitlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…