Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ettim canım tavsiye ettiğin kremler için ama benim başıma bu olay 6 ay önce geldi yani daha yeni, ne gibi faydaları olur 7-8 tane toplam kolumda belirgin.Morumsu renkteler burda yapmam gereken nedir bana yardım edebilecek biri varmı acaba ? Ne gibi kremler kullanabiilirim ? Bu olay başına gelmiş bütün arkadaşlarım canını sıkmasın avrupada bunların tedavisi mümkün.Moralinizi yüksek tutun
şuan 17. mesajdayım haybeye yazmakta istemiyorum ki
doktorum herkesin cildinde ayni basari vermedigini soyledi. ama yinede dene insallah kurtulursun canim.
doktorum herkesin cildinde ayni basari vermedigini soyledi. ama yinede dene insallah kurtulursun canim.
Arkadaşlar sakin olalım yaa olabilir böyle şeyler yanlış anlaşılmalar veya yanlış söylemler Unutmayın burada yazışıyoruz ve kendini yazıyla ifade etmek çok zordur. Ama unutmayalım bizim derdimiz ortak ve burda birbirimizi baltalamaya değil birbirimize destek olmaya çalışmalıyız. Zaten dışarda yeterince moralimizi bozuyorlar bari burda yapmayın Ayrıca burdadaki kimsenin ben sorunlu olduğunu düşünmüyorum sadece çare arıyoruz Fikirlerimizi görüşlerimiz tecrübelerimizi paylaşmalıyız Yıkmak birşeyleri bozmak çok kolaydır arkadaşlar o yüzden bence yapıcı olalım
Çok teşekkür ettim canım tavsiye ettiğin kremler için ama benim başıma bu olay 6 ay önce geldi yani daha yeni, ne gibi faydaları olur 7-8 tane toplam kolumda belirgin.Morumsu renkteler burda yapmam gereken nedir bana yardım edebilecek biri varmı acaba ? Ne gibi kremler kullanabiilirim ? Bu olay başına gelmiş bütün arkadaşlarım canını sıkmasın avrupada bunların tedavisi mümkün.Moralinizi yüksek tutun
eti cin bagdat caddesinde bı tane estetık merkezi var dıolarr ama herhangi bir esteetik merkezi yerine acıbadem gibi kurumsal biyerde doktorlara yaptırmak daha mantıklı gibii
bence lazeri bir dene ilk once. agir operasyonlar beni her zaman korkutmustur tabi senin dusuncen ne bu konuda bilemem. her iki aya bir lazer oluyorum yoksa kizariklarin yanik izi gibi kalma sansi varmis.
poppy cnm şimdi resimlerine baktım da izlerin çok az sanki hiç belli olmuyormuş gibi görünüyor ama tabi bi de canlı canlı görmek lazım.Bence kesinlikle bi cengiz beyle görüşmelisin benim izlerimde senin gibi kolumun dışındaydı cengiz beyin tedavisi iyi sonuç verebilir.Belki gerek bile görmeyebilir.Serkan bey ve Cengiz bey i de iyi degerlendir bence 2 sinide git hangisi kafana yatarsa o şekilde bu yola çık canım.
canım özelden mesaj atamıyorum 100 mesajım olmadıgı için.burdan yazayım deedim.
canım kolum yavaş yavaş düzeliyor.başından beri yazıyorum sabır çok önemli.ameliyat olduktan sonra bi 25 gün yatman gerek uzun bir süreç bu.kolumun şu anki hali son resim arasında pek fark yok ama etrafımdaki bilen insanlar nerdeyse hiç belli olmadıgını sanki bi yere sürtmüşümde kaşımışım gibi göründügünü sölüyorlar.ve doktor 1 sene sonra en iyi halini alacak dedi.şuan sadece 5 ay geçti.biraz gelişme göstersin tekrar fotograf koyacagım.Allah sabır versin canım.ben bu yaz günlerinde hala sabır çekiyorum kolum güneş görmesin diye.:2:
haklısın bende korkuyorum operasyondan eylül ayını bekleyip franksiyoneli deniycem bakalım canım
dorope belki daha önce söylemişsindir ama ben hatırlayamadım sen operasyonu ne kadara yaptırmıştın tatlım??