Popüler Konu Jilet izi giderme

Çok teşekkür ettim canım tavsiye ettiğin kremler için ama benim başıma bu olay 6 ay önce geldi yani daha yeni, ne gibi faydaları olur 7-8 tane toplam kolumda belirgin.Morumsu renkteler burda yapmam gereken nedir bana yardım edebilecek biri varmı acaba ? Ne gibi kremler kullanabiilirim ? Bu olay başına gelmiş bütün arkadaşlarım canını sıkmasın avrupada bunların tedavisi mümkün.Moralinizi yüksek tutun :KK59: :KK54:

forumu takip ediyorum ve izlerin yeni olduğu için paylaşmak istedim. yeni oluşmuş izler ve yaralar için kızıl kantaron yağının çok etkili olduğunu çevremdeki birçok kişiden duydum. gerçi 6 ay oldu demişsin ama bi araştır istersen. ayrıca internette yeni yaralar için başka bitkilerinde yararlı olacağını okumuştum.

lazer mi tek iz ameliyatımı derseniz ben her ikisinide yaptrıdım,tabi daha birkaç denemelerde tabi .neyse bende shery arkadaşım gibi ağır operasyonalrdan kaçınılmalı derim.
ben ünlü bir markanın mağzasında çalışıyorum mesala,ürünleri kat yaparken belli bir saatten sonra kolum ağrımaya başlıyor,korkuyorum o an acba iz açılma yaparmı diyorum,ağır hareketlerimi ksıtlıyor,yani anlıycağınız kolum artık eskisi gibi asla olmıycak,yada uzun yıllar geçmesi gerekiyor..

Arkadaşlar sakin olalım yaa olabilir böyle şeyler yanlış anlaşılmalar veya yanlış söylemler Unutmayın burada yazışıyoruz ve kendini yazıyla ifade etmek çok zordur. Ama unutmayalım bizim derdimiz ortak ve burda birbirimizi baltalamaya değil birbirimize destek olmaya çalışmalıyız. Zaten dışarda yeterince moralimizi bozuyorlar bari burda yapmayın Ayrıca burdadaki kimsenin ben sorunlu olduğunu düşünmüyorum sadece çare arıyoruz Fikirlerimizi görüşlerimiz tecrübelerimizi paylaşmalıyız Yıkmak birşeyleri bozmak çok kolaydır arkadaşlar o yüzden bence yapıcı olalım

canım özelden mesaj atamıyorum 100 mesajım olmadıgı için.burdan yazayım deedim.
canım kolum yavaş yavaş düzeliyor.başından beri yazıyorum sabır çok önemli.ameliyat olduktan sonra bi 25 gün yatman gerek uzun bir süreç bu.kolumun şu anki hali son resim arasında pek fark yok ama etrafımdaki bilen insanlar nerdeyse hiç belli olmadıgını sanki bi yere sürtmüşümde kaşımışım gibi göründügünü sölüyorlar.ve doktor 1 sene sonra en iyi halini alacak dedi.şuan sadece 5 ay geçti.biraz gelişme göstersin tekrar fotograf koyacagım.Allah sabır versin canım.ben bu yaz günlerinde hala sabır çekiyorum kolum güneş görmesin diye.:2:

poppy cnm şimdi resimlerine baktım da izlerin çok az sanki hiç belli olmuyormuş gibi görünüyor ama tabi bi de canlı canlı görmek lazım.Bence kesinlikle bi cengiz beyle görüşmelisin benim izlerimde senin gibi kolumun dışındaydı cengiz beyin tedavisi iyi sonuç verebilir.Belki gerek bile görmeyebilir.Serkan bey ve Cengiz bey i de iyi degerlendir bence 2 sinide git hangisi kafana yatarsa o şekilde bu yola çık canım.

Çok teşekkür ettim canım tavsiye ettiğin kremler için ama benim başıma bu olay 6 ay önce geldi yani daha yeni, ne gibi faydaları olur 7-8 tane toplam kolumda belirgin.Morumsu renkteler burda yapmam gereken nedir bana yardım edebilecek biri varmı acaba ? Ne gibi kremler kullanabiilirim ? Bu olay başına gelmiş bütün arkadaşlarım canını sıkmasın avrupada bunların tedavisi mümkün.Moralinizi yüksek tutun :KK59: :KK54:

çok geçmiş olsun handesim.erken pişmanlıkla tedavi arayışına başlaman iyi olmuş.benim tavsiyem önce mutlaka bir uzmanla görüş bir cildiye uzmanına dermatolağa falan.en iyi onlar bilir durumuna uygun kremleri.bir diğer tavsiyem de kantaron yağı,biri daha yazmış hatta.erken zamanlı yara izlerinde çok iyi diye biliyorum ben de.ben kryoterapi seanslarından sonra kabuklanma döneminde uyguluyodum,iyileşmeyi hızlandırıyor gerçekten.şu anda bir yerim çizilse morarsa ilk iş kantaron sürüyorum.hatta masajla uygularsan daha çok fayda görürsün,çok baskı uygulamadan hafif masaj yaraya çok iyi geliyormuş.tekrar geçmiş olsun.

eti cin bagdat caddesinde bı tane estetık merkezi var dıolarr ama herhangi bir esteetik merkezi yerine acıbadem gibi kurumsal biyerde doktorlara yaptırmak daha mantıklı gibii

kesinlikle hak veriyorum,ben ilk önce estetik uzmanına gidip bir güzel kazıklandıktan sonra hastaneye yönelenlerdenim.genelleme yapmak istemiyorum aslında,iş ahlakı kişilere özgü sonuçta,mutlaka iyi estetisyenler var.fakat diğer fırsatçılar grubuna yakalananlardan olarak benim önerim de öncelikle para kaygısı olmayan doktorlardan başlamak.

bence lazeri bir dene ilk once. agir operasyonlar beni her zaman korkutmustur tabi senin dusuncen ne bu konuda bilemem. her iki aya bir lazer oluyorum yoksa kizariklarin yanik izi gibi kalma sansi varmis.

haklısın bende korkuyorum operasyondan eylül ayını bekleyip franksiyoneli deniycem bakalım canım

poppy cnm şimdi resimlerine baktım da izlerin çok az sanki hiç belli olmuyormuş gibi görünüyor ama tabi bi de canlı canlı görmek lazım.Bence kesinlikle bi cengiz beyle görüşmelisin benim izlerimde senin gibi kolumun dışındaydı cengiz beyin tedavisi iyi sonuç verebilir.Belki gerek bile görmeyebilir.Serkan bey ve Cengiz bey i de iyi degerlendir bence 2 sinide git hangisi kafana yatarsa o şekilde bu yola çık canım.

Canım ilgine teşekkür ederim Senden tedavile ilgili böyle olumlu şeyler duymak beni çok sevindirdi. Çünkü burda birkaç arkadaşımızın uyguladığı ve olumsuz sonuç aldığı tedavileri duydukça hem çok üzülüyor hem de umutlarımı kaybediyordum. Harcanan emek ve para küçümsenmeyecek boyutta çünkü. Ayrıca birkaç arkadaşımında bahsettiği gibi malesef herkeste iş ahlakı diye birşey yok. Neyse ama beni çok umutlandırdın İstanbul'a gider gitmez birini seçip yapacağım.

dorope belki daha önce söylemişsindir ama ben hatırlayamadım sen operasyonu ne kadara yaptırmıştın tatlım??

canım özelden mesaj atamıyorum 100 mesajım olmadıgı için.burdan yazayım deedim.
canım kolum yavaş yavaş düzeliyor.başından beri yazıyorum sabır çok önemli.ameliyat olduktan sonra bi 25 gün yatman gerek uzun bir süreç bu.kolumun şu anki hali son resim arasında pek fark yok ama etrafımdaki bilen insanlar nerdeyse hiç belli olmadıgını sanki bi yere sürtmüşümde kaşımışım gibi göründügünü sölüyorlar.ve doktor 1 sene sonra en iyi halini alacak dedi.şuan sadece 5 ay geçti.biraz gelişme göstersin tekrar fotograf koyacagım.Allah sabır versin canım.ben bu yaz günlerinde hala sabır çekiyorum kolum güneş görmesin diye.:2:

gecmis olsun dorope. umarim en kisa zamanda iyilesirsin. optum.

sherry sonunda resimlerine bakabildim benim kolumdaki iz senin iki izinin kalınlığı kadar (neredeyse).. gerçektende iki resim arasında fark varmış inşallah daha da silinir izlerin :KK61:

sherry sonunda resimlerine bakabildim benim kolumdaki iz senin iki izinin kalınlığı kadar (neredeyse).. gerçektende iki resim arasında fark varmış inşallah daha da silinir izlerin :KK61:

X