Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaslar,

fotograflari yukledim, gormek isteyenler profilimden bakabilir(bakamiyorsaniz arkadas olarak eklerseniz) fotolarla ilgili bilgiler fotograflarin altinda yazar.

numaralandırmak çok zekice gercekten de 2 iz gitmiş ama ince olanlar kaybolmuş farkındaysan benımkılerde ince oldugu içim umutlandım gerçekten peki ikinci fotodaki morluklar ne zamn sürede geçio yani bu renklerle onları gızlemek mumkun degıl gercekten ama cok sewındım senin adına umarım turkiyede de aynı başarıyı yakalarsın

aynı başarıyı yakalarız demek istedim

arkadaşlar başka bir forum aracılığıyla tanıştığım birinin mailini sizinle paylaşmak istedim.özellikle ameliyat olmak isteyenler okusun lutfen.

20 sene uğraştım ben.Allahın belası bu izler hayatımı kararttı. Bulunduğum konumu bilseniz şaşırırsınız ve sizi çooook iyi anlıyorum. Benim izlerim yaklaşık 15 cm2 lik yani bir avucun içi kadar bir alanı kapsıyordu. Ankarada istanbulda ne doktorlara gittim. Hepsi de bu izleri geçirmenin mümkün olmadığını söyledi. En sonunda bir doktora gittim. Hem de devlet hastanesinde. Derdimi anlattım. Bu izlerin araştırdığım kadarıyla balon yöntemiyle kaybedilebileceğini duyduğumu, bu yöntemin faydalı olup olmayacağını sordum. Önce şunu bilin dedi; bu izlerin anlamını kaybedebiliriz ama tamamen yok edemeyiz dedi. Ameliyat izi haline sokarız dedi. Ben kabul ettim. Koluma bir ameliyatla balon yerleştirdi. Sonra 15 gün bekleyip dikişleri aldı. Bu balonun bir şişirme portu var deri altına yerleştirilmiş. Hr iki haftada bir o porttan bir şırıngayla şişrme yaptı. Kolumu koskocaman bir patates yerleştirilmiş olanak kadar şişrdi
Öyle ki hiç bir gömleğe sığmadı son zamanlarda kolum. En bol kollu giysiler giydim. Şişrme zamanlarında öyle sancılar çektim ki ilk zamanlr bir gece uyuyamadığım zamanlar oldu. Balonun yerleştiği yerde koskocaman bir deri büyüdü tabi. Bu süreç 4 ay sürdü aşağı yukarı. Sonra ikinci bir ameliyatla balonu çıkartıp izli deriyi kesip tek çizgi halinde dikti. İkinci ameliyatı olalı 17 gün oldu. Ve şu an kolumda sanki bir ameliyat geçirmiş gibi tek bir iz var. 3 gün sonra dikişler alınacak.İnsanların o iğrenç bakışlarından kurtuldum. Kimse psikopat gözüyle bakmıyor artık. Sanki yeniden doğdum. Şu an fotoğraf makinam iş yerinde fotoğraflarını atardım size.kolay bir süreç değil ama sonunda öyle rahatlıyorsun ki anlatamam. Eğer tüm koldaysa üzgünüm tek ameliyatla sonlanmaz.

Dedim ya gitmediğim doktor kalmadı. Araştırmadığım yer kalmadı. Ameliyatlardan sonra, özellikle şişirme sürecinde koluna bir bebek gibi bakmalısın. Yatarken altına bir yastık koyup hiç kıpırdaatmamalısın. ÇÜNKÜ dikişlerin atmaması lazım. 15 gün o şekilde baktıktan sonra daha rahatlıyorsun.Bu konuyla ilgili bir forum sitesi açıp insanlarla paylaşmak istiyorum. Bu sıkıntıyı Allah kimseye vermesin. Allah şifa versin...

dremaer bu arkadaşla iletişim kurma imkanımız var mı yardımcı olurmusun

senin kolunun üst kısmındaymış bize göre şanslısın :)) ten rengimiz ve özellilerimiz benziyor gibi geldi seninle. 3 tane izim geçti demiştin onlar kaç numaralı olanlar, fotoda yeni lazer işlemi görmüş olduğundan sanırım anlaşılmıyor tam olarak?
Arkadaslar,

fotograflari yukledim, gormek isteyenler profilimden bakabilir(bakamiyorsaniz arkadas olarak eklerseniz) fotolarla ilgili bilgiler fotograflarin altinda yazar.

mail adresim sayfa 112'de yazıyor
Arkadaslar,

neden umitsizsin ki bu kadar. lazerle uc izim kayboldu. 4. seansi yaptim. bakalim sonuc ne olacak. tahminim uc dort tanesi daha kaybolacak.

Son düzenleme:

fotografin altinda yazili ayrintilar bu arada alt kisimda da var birkac tane

ben sana anlatatayim. once kizarik oluyor. dort hafta sonra felan kahveringeye donuyor renk. sonra renk iyice aciliyor yani cilt rengine yaklasiyor. bu demek ki lazer zamani yaklasti. hemen hemen iki ay suruyor kizariklarin iyilesmesi. her iki aya bir lazer oluyorum.

Tüm sayfaları okuyamadım bahsedildiyse kusura bakmayın. Önerilenler jilet izi dışındaki uzun vadeli izlere de iyi gelir mi acaba? Benim trafik kazasından ve ameliyatlardan kalma izlerim var 11-12 yıldır hiç geçmeyen.

arkadaşalr kollarına jilet atanlar problemli insanlarmış,ve kalın kalın izleri olanlar geçemzmişşşşş bunu söyleyen de buşra denilen kişi...bana özelden msj.yazmış aynen msj.ı size kopyalıyorum..
peki soruyorum busraya biz problemli isek ne işin var bizim aramızada yaa.???

problemli bir insansın çünkü iki koluna yapmış ve devam eden birsin bu izlerle yaşamayı asıl sen öğren bizim uacık izlerimizi yok edemeyen makinalar senin kocaman şzlerini yok etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

BÜŞRA malesef ki sende o problemli insanlardan biriyle evlisin..ha 1 ha 1000 ne farkeder ki ..aslında sana daha yazıcak o kadar çok lafım var ki ama forumu seninle meşgul etmek istemiyorum..

angelmask benim problemim sibelle xsenle değil tamam mı cry denilen kişi burda ne paylaşımı yaptıysak soru sorduysak tiye alıyorrrr ne haliniz varsa görün hayret bişi yaaaaaaaaaaa

kimsenin bir şeyi tiye aldığı yok canım sadece sen biraz sabırları zorluyorsun..bencede bırak ne halimiz varsa onu görelim....

angelmask ne yaptımmda sabırları zorladım anlamış değilim allah aşkına sadece soru srdum bunlarlamı sabırları zorladım ben sadece eşimi bu lanet izlerden kurtarma çabasındayım ne yazık ki tecrübelerden faydalanmak kötü bişi oldu bu forumda

ben acıbademe maıl attım cvp beklıorum.en kısa zamanda da randevu alıp gıdıcem.sana hbr veririrm.ama cok ucuz bişey olmadıgının farkındayım maalesefkı

hadi bakalım.. ben de mail attım ilk görüşme ücretsiz fiyat konusuna görüşme sırasında karar veririz diye cevap yazmışlardı.. inşallah güzel haberler alırız senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…