- 22 Temmuz 2011
- 55
- 0
Arkadaslar,
fotograflari yukledim, gormek isteyenler profilimden bakabilir(bakamiyorsaniz arkadas olarak eklerseniz) fotolarla ilgili bilgiler fotograflarin altinda yazar.
numaralandırmak çok zekice gercekten de 2 iz gitmiş ama ince olanlar kaybolmuş farkındaysan benımkılerde ince oldugu içim umutlandım gerçekten peki ikinci fotodaki morluklar ne zamn sürede geçio yani bu renklerle onları gızlemek mumkun degıl gercekten ama cok sewındım senin adına umarım turkiyede de aynı başarıyı yakalarsın
Arkadaslar,
fotograflari yukledim, gormek isteyenler profilimden bakabilir(bakamiyorsaniz arkadas olarak eklerseniz) fotolarla ilgili bilgiler fotograflarin altinda yazar.
Arkadaslar,
neden umitsizsin ki bu kadar. lazerle uc izim kayboldu. 4. seansi yaptim. bakalim sonuc ne olacak. tahminim uc dort tanesi daha kaybolacak.
senin kolunun üst kısmındaymış bize göre şanslısın :)) ten rengimiz ve özellilerimiz benziyor gibi geldi seninle. 3 tane izim geçti demiştin onlar kaç numaralı olanlar, fotoda yeni lazer işlemi görmüş olduğundan sanırım anlaşılmıyor tam olarak?
sheryy; hanze1921@hot. eklersen konuşuruz.
numaralandırmak çok zekice gercekten de 2 iz gitmiş ama ince olanlar kaybolmuş farkındaysan benımkılerde ince oldugu içim umutlandım gerçekten peki ikinci fotodaki morluklar ne zamn sürede geçio yani bu renklerle onları gızlemek mumkun degıl gercekten ama cok sewındım senin adına umarım turkiyede de aynı başarıyı yakalarsın
dremaer bu arkadaşla iletişim kurma imkanımız var mı yardımcı olurmusun[/QU
ona sormadan maılını ve telefonunu paylaşamam ama zaten butun sorulara cevap vermiş maılınde
ben acıbademe maıl attım cvp beklıorum.en kısa zamanda da randevu alıp gıdıcem.sana hbr veririrm.ama cok ucuz bişey olmadıgının farkındayım maalesefkı
hadi bakalım.. ben de mail attım ilk görüşme ücretsiz fiyat konusuna görüşme sırasında karar veririz diye cevap yazmışlardı.. inşallah güzel haberler alırız senden
acibademe lazer icin mi mail attiniz?