arkadaşlar dermabrazyon olmuyor ya şunu kafanıza koysanıza kolunuz diğer kolunuz gibi hiç bir zaman olmucak kendinizi kandırmayn ya bu izerin anlamını değiştirmekten başka şansınız yok şu an için bunun içinde cengiz bey ve tek iz başka yok hiiç bir işlem
anlasilan ortalik ben uc dort gundur girmeyeli fena karismis.bende lazer oldum. bakalim ne olacak.
baska lazer olan yok mu? herkes hucre spreyinden, dermabrazyondan felan bahsediyo.
iyi geceler. optum hepinizi.
anlasilan ortalik ben uc dort gundur girmeyeli fena karismis.bende lazer oldum. bakalim ne olacak.
baska lazer olan yok mu? herkes hucre spreyinden, dermabrazyondan felan bahsediyo.
iyi geceler. optum hepinizi.
şunu yaptırdımda kurtuldum diyen varmı allah aşkına bana kızıyorsunuz nedesek yanlış anlaışlıyoruz bu forumda
hotmailimi yazmıştım eklemedin mi canım ? arada bakıyorum ekleyen yok...
shery nerde izin kaybolmuş allah aşkına sadece silikleşmiş ütfen gerçekçi ol ve senin üzt kolunda yazlık tsirtte giysen sorun yok açıkçası bence sen şanslısın
kızlar acıbadem'de fraksiyonel co2 lazer yaptıran var mı? (fiyatı nedir?.. biliyorum doktor izin durumuna göre fiyat verir ama ben şuan çalışmıyorum hazılıklı olmak için biraz bilgim olsa iyi olur) ben maslaktakine gitmeyi düşünüyorum bilgi akışına devam edelim
neden umitsizsin ki bu kadar. lazerle uc izim kayboldu. 4. seansi yaptim. bakalim sonuc ne olacak. tahminim uc dort tanesi daha kaybolacak.