Popüler Konu Jilet izi giderme

anlasilan ortalik ben uc dort gundur girmeyeli fena karismis. bende lazer oldum. bakalim ne olacak.
baska lazer olan yok mu? herkes hucre spreyinden, dermabrazyondan felan bahsediyo.
iyi geceler. optum hepinizi.

ağır konuşmuyum dedim konuşturacaksınız cry sen bir kere hiç bişey bilmeyen bir insansın geçirdimi lazer geçirdimi buz tedavisi kolunda boydan boya var hepside dağınık sana inandık burda soru sorduk mispurp sana gelince tabiki sana tek iz olmaz ne kadar ince olursa olsun tüm kolunda var o yüzden olamıyorsun bu operasyonu siz burda boşa zaman harcayın diyorsun ben kimsenin reklamını yapmıyorum banane cengiz beyden cry sende burdan dilek avşarın reklamını yapıyordun ozman bunun tedavisi yok sizde biliyorsunuz benim kolumda yok benim eşimin kolunda var banane doktorlardan ben sizler gibi değilim sıkıntım yok allaha şükür bir daha burda yazmıcam yorumda yapmıcam ne söylesek yanlış anlaşılıyor hayret bişi

popy boşuna crya sorma o izleri sadece fazla olanla muhattap oluyor tamam mı senin ki izmi benim burdaki paylaşımlarıma hep muhalefet forum yöneticsi crya bişi sölermisin acaba sıkıntısı varsa gitsin psikoloğa bana öle diyordu ama kendisin psikolğa ihtiyacı var

Arkadaşlar sakin olalım yaa olabilir böyle şeyler yanlış anlaşılmalar veya yanlış söylemler Unutmayın burada yazışıyoruz ve kendini yazıyla ifade etmek çok zordur. Ama unutmayalım bizim derdimiz ortak ve burda birbirimizi baltalamaya değil birbirimize destek olmaya çalışmalıyız. Zaten dışarda yeterince moralimizi bozuyorlar bari burda yapmayın Ayrıca burdadaki kimsenin ben sorunlu olduğunu düşünmüyorum sadece çare arıyoruz Fikirlerimizi görüşlerimiz tecrübelerimizi paylaşmalıyız Yıkmak birşeyleri bozmak çok kolaydır arkadaşlar o yüzden bence yapıcı olalım

dorope açıklamaların için gerçekten çok teşekkr ederim canm benim,bizlere yardımcı oldun aydınlattın sağolasın...
keşke bende tek iz ameliyatı olucağma senin işlemi yatptırsaydım,onca para boşuna vermiş oldum,ozamanarda vaktimde vardı çalışmıyodum,
fakat şimdi çalışıyorum mümkün deil böyle bir izin off yaa,
bu arada ben kısmetse önümüzdeki hafta pazrtsi serkan dinar'a gidicem hücre spreyi hakkında görüşüp resimleri görücem,anlatıcam gelişmeleri size...
sevgiyle kalın.... EĞER BEN reklam yapıyrsam bu ne keşke bende yaptırsaydım neeee

Sakin....

Her yöntem araştıran reklam yapıyor değil arkadaşlar bu kadar şüpheci olmayın lütfen.

büşracım fazla olumsuz konuşuyorsun bu da gerçekten sıkıcı oluyor. sen kararını vermiş olabilirsin madem başka çaresi olmadığına inanıyorsun düşünme tek çare olarak gördüğünü değerlendir, biz çare aramaya devam edeceğiz müsadenle...

anlasilan ortalik ben uc dort gundur girmeyeli fena karismis. bende lazer oldum. bakalim ne olacak.
baska lazer olan yok mu? herkes hucre spreyinden, dermabrazyondan felan bahsediyo.

su akar yatağını bulur diyorlar boşver. sen 4.seansını olacaktın diye hatırlıyorum,geçmiş kadarı için geçmiş olsun. burda senin gibi fraksiyonel lazer yaptırmış olanlar var ama devam eden yok sanırım,devam etmekten bahseden de sadece ayşe1988 var,o da gittiği uzmanı değiştirmek istiyor.ben kryoterapi yaptıranlardanım,uygulamaları birbirine yakın buluyorum aslında,hala çiziklerim ve artı olarak yanık lekelerim olduğu için dermabrazyon araştırması da yapıyorum.kimyasal peeling de araştırıyorum hatta.izlerim hafif sayılabilecek durumda.karar verdiğim yöntem hem izlerden hem de yanık lekelerinden beni kurtarsın istiyorum,en doğrusuna karar vermeye çalışıyorum,burdaki amacım bu birçok kişi gibi.

şunu yaptırdımda kurtuldum diyen varmı allah aşkına bana kızıyorsunuz nedesek yanlış anlaışlıyoruz bu forumda

hotmailimi yazmıştım eklemedin mi canım ? arada bakıyorum ekleyen yok...

şunu yaptırdımda kurtuldum diyen varmı allah aşkına bana kızıyorsunuz nedesek yanlış anlaışlıyoruz bu forumda

neden umitsizsin ki bu kadar. lazerle uc izim kayboldu. 4. seansi yaptim. bakalim sonuc ne olacak. tahminim uc dort tanesi daha kaybolacak.

shery nerde izin kaybolmuş allah aşkına sadece silikleşmiş ütfen gerçekçi ol ve senin üzt kolunda yazlık tsirtte giysen sorun yok açıkçası bence sen şanslısın

shery nerde izin kaybolmuş allah aşkına sadece silikleşmiş ütfen gerçekçi ol ve senin üzt kolunda yazlık tsirtte giysen sorun yok açıkçası bence sen şanslısın

benim lazersiz resmim iyi cekilmedi. dogrusu makinem iyi degildi, sen gercekte gor ne kadar farketti. hem insanlar icin bu kadar on yargili olma.
ben sana resimlerin hepsini gonderemedim cunku iyi cekilmis resim yok. doktordan ilk cekilmis resmi alacaktim ama usb yi evde unutmusum. sana tekrar yollamak icin. insallah bu izler kaybolacak. bende o zaman resmi atacam bu siteye.
bence sen fazla zaman harcama bu sitede. diger arkadaslarinin dedigi gibi git esinle tek iz ameliyati yaptir. esinin kolunda olduguda supheli ya.

kızlar acıbadem'de fraksiyonel co2 lazer yaptıran var mı? (fiyatı nedir?.. biliyorum doktor izin durumuna göre fiyat verir ama ben şuan çalışmıyorum hazılıklı olmak için biraz bilgim olsa iyi olur ) ben maslaktakine gitmeyi düşünüyorum bilgi akışına devam edelim

ben acıbademe maıl attım cvp beklıorum.en kısa zamanda da randevu alıp gıdıcem.sana hbr veririrm.ama cok ucuz bişey olmadıgının farkındayım maalesefkı

eti cin bagdat caddesinde bı tane estetık merkezi var dıolarr ama herhangi bir esteetik merkezi yerine acıbadem gibi kurumsal biyerde doktorlara yaptırmak daha mantıklı gibii

neden umitsizsin ki bu kadar. lazerle uc izim kayboldu. 4. seansi yaptim. bakalim sonuc ne olacak. tahminim uc dort tanesi daha kaybolacak.

sheryy tek ümidim sensin burda tek basarılı sonuc alan sensin inşallah 4.seansın basarılı gecerr lutfen gelışmeleri yaz

bunun bi çaresi olması lazım nasıl olur yaa herşeye çare var bgun sabaha kadar yurtdışı sitelerını araştıracağim gelişmeleri yazarımm

Arkadaslar,

fotograflari yukledim, gormek isteyenler profilimden bakabilir(bakamiyorsaniz arkadas olarak eklerseniz) fotolarla ilgili bilgiler fotograflarin altinda yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…