Popüler Konu Jilet izi giderme

cengiz beyin ameliyatını olan kaç kişi var acaba cengiz bey çok yapmış mı bu ameliyatlardan bilgisi olan paylaşabilir mi

misspurp desteğin için teşekkürler dediğin kapatıcıya baktım bu tarz ürünlerin fiyatları bu civardamı :44:

evet eti_cin,bu tarz sorunu olanlar için her türlü ürün, yöntem ucuz denmeyecek durumda ne yazık ki.pahalı ürünler ama uzun süre gidiyor.ben geçen yazdan beri aynı coverderm tüpünü kullanıyorum ve belki bu yaz bile bitmez.çok bol sürülmüyor,tüp de çok büyük değil zaten.

misspurp desteğin için teşekkürler dediğin kapatıcıya baktım bu tarz ürünlerin fiyatları bu civardamı :44:

evet eti_cin,bu tarz sorunu olanlar için her türlü ürün, yöntem ucuz denmeyecek durumda ne yazık ki.pahalı ürünler ama uzun süre gidiyor.ben geçen yazdan beri aynı coverderm tüpünü kullanıyorum ve belki bu yaz bile bitmez.çok bol sürülmüyor,tüp de çok büyük değil zaten.

Fotograflar çok net değildi ama beyazlıklar farkediliyordu,bir eczacıya danış istersen almadan önce,benzer yöntemler ama yine de temkinli davranalım.

[SUB][/SUB]
sen suna hanıma kaç seans gittin cry?ben 5 seans gittim ve benden de çok para gitti bu işe,geri ödeme mevzusu hiç oldu mu sana?ben bu garanti olayına uyuz oluyorum ya,memnun kalmazsanız paranız iade saçmalığı.fatura bile kesilmedi ki para iadesini isteyebilesin.ben şu kadar verdim desen kim sallar ki?

cry bir sorum daha var sana,dermabrazyon ve sonrasında hücre spreyi ile ilgili görüşmüştün sen uzmanla,sadece dermabrazyon sonrası ince izlerden kurtulmak,hücre spreyi uygulanmadan yani, mümkünmüdür acaba?internette öncesi ve sonrası gibi fotoğraflar aradım ama bulamadım,senin gördüklerin olduysa bilgi verirmisin?akla yatıyor ama ben artık yanık vb leke ile kalakalmaktan çok korkuyorum.

arkadaşlar dermabrazyon olmuyor ya şunu kafanıza koysanıza kolunuz diğer kolunuz gibi hiç bir zaman olmucak kendinizi kandırmayn ya bu izerin anlamını değiştirmekten başka şansınız yok şu an için bunun içinde cengiz bey ve tek iz başka yok hiiç bir işlem

büşra kendi kararını vermiş olabilirsin,başkalarının karar verme çabasını neden baltalamaya çalışıyosun sen?ben emin olduğum noktada kafama sokmam gerekeni sokarım zaten,sorularım varsa da öğrenmek istediklerimi öğrenebilceğim kişilere sorarım.

başkasına serkan dinar reklamı yapıyor diyosun ama sen de cengiz bey diyorsun başka bişey demiyorsun. forumlar konuları detaylarıyla konuşmak çare bulmak içindir, yapamazsınız olmaz asla bilmem ne diye çaresizleştirmek için değil

kendimi kandırmak istiyorum...

arkadaşlar ben sadece daha kötü olmasın diye söylüyorum banane cebgiz beyden ondan bundan varmı çaresi kaç kişi yaptırdı yorumları kuyorum benim eşiminkiler incecik ve bunun faydası olsa keşke ama yine siz bilirsiniz neyse

daha kötü olmasın diye söylediklerin sadece daha kötü hissettiriyor.niyetini sorgulamıyorum iyi mi kötü mü diye ama lütfen burda paylaşılmaya çalışılana ve derdine çare arayanlara biraz daha saygı göster.tek çare tek yöntem diye bişey yok,çünkü kimsede aynı şekilde aynı derecede iz yok.bendeki ince çizikler sonuçta,neden tek iz ameliyetı düşüneyim ki yada yama?bunlar ağır operasyonlar.tabiki kendi durumu için uygun olan kişi yaptıracaktır tek iz de olsa yama da olsa.kararını vermiş kişiye diğer kolun gibi olmaz demek yerine umarım en doğru kararı vermiştir diye temennide bulunmak daha iyidir.

canım mispurp bende yok izler bende eşim için çabaslıyorum sonuçta benim eşiminkilerde ince çizikler fakat ben doktorların söylediklerini söylüyorum açıp okuyunca anlaşılıyor ne diyor doktorlarBunalım sonucun kolun jilet ile çizilmesi kolda kalıcı izlere (faça) neden olmaktadır. Son zamanlarda hastalarımdan artan oranda bu izlerin giderilmesi istenmektedir. Yara izlerinin (skar) giderilmesinde ilk prensip, izin olgunlaşmasının beklenmesidir. Bu süre en az 6 aydır. Etrafı kızarık, deriden kabarık durumda olan izler en rahatsız edici olanlarıdır. Ancak bu özellikler, izin daha henüz olgunlaşmadığını gösterir. Bazı izler sınırları düzensiz olarak iyileşir. Özellikle parçalı kesilerde, dikiş sırasında deri parçalarının aynı seviyede dikilememesi, seviye farklarını ve düzensiz yüzeyleri oluşturur.

İz yönünden vücudun bazı bölgeleri dezavantılıdır. Kol bölgesi de bunlardan biridir. Kol bölgesinde yapılan ameliyat izleri daha belirgin olmaktadır. Halk arasında lazerle izlerin yokedildiği yönünde yanlış bir inanış vardır. Henüz iz yokeden bir lazer bulunamıştır. Lazer enerji taşıyan bir ışın kaynağıdır. Bu enerji ile çeşitli şekillerde doku kesilir ya da hücre tahrip edilir. Bu nedenle faça izini yoketmek ya da silmek henüz mümkün değildir.

Koldaki faça izleri izin uygulanan bir yöntem, izlerin bulunduğu deri bölgesinin kol uzunlamasına kesilip çıkarılması ve ince dikişlerle dikilmesi şeklindedir. Yani jilet izi olan deri bölgesi çıkarılıp kol uzunlamasına tek çizgi haline getirilir. Oluşan iz bir ameliyat izi şeklindedir. Ancak kol ve bacak en fazla iz kalan bölgelerdendir. Özellikle birkaç ay içinde izlerin genişleyebileceği belki de jilet izinden daha belirgin bir izin kalacağı bilinmelidir.

Bu ameliyat sonucunda kolda örneğin bir kırık ameliyatına benzer bir iz kalacak ve önceki izlerin anlamı değişecektir. İlk altı ayda iz rengi açılarak daha belirsizleşecektir. Buna karşılık özellikle kol ve bacakta değişen oranlarda izde genişleme olacaktır. Bu genişleme oranının önceden kestirilmesi mümkün değildir.

büşra bence sen ve eşin burda vakit kaybediyorsunuz,gidin tek iz ameliyatını yaptırın olsun bitsin.

bulduğm tedavi yöntemlerini artık burda paylaşmıycam,gerekli kişilere özelden yazıcam,
bukadar laf kalabalıklığı olmaz ya gerçekten boş boş yazılmış hep...

misspurp boşver onun canı sıkılıyor anlaşılan gelmiş burda boş boş yazıp çiziyor işte.sanada özelden yazıcam canm,konu iyice saptırılmış reklama kadar gelmiş...pehh

aslolan paylaşmaksa ve niyetler iyiyse doğru bişeyler yapıyoruzdur diye düşünürüm.herzaman paylaşımına ihtiyaç duyulanlardansın cry,özelden de forumdan da yazmanı bekliyor olucam. ben henüz mesaj sayısı itibariyle özel mesaj atma hakkına sahip olmasam da en azından buralardayım

cry ben de serkan bey'e tedavi olmayı düşünüyorum sen de eylül gibi olucam demişsin Ben de Ağustos'ıun 20 sinden sonra istanbul'da olacağım Öncesi ve sonrası resimler gördün mü? Denk gelirsek beraber de olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…