arkadaşlar bu konuda uzmanlaşmış bir hastane var istanbulda arayıp bilgi almak isterseniz numarasını verebilirim
misspurp desteğin için teşekkürlerdediğin kapatıcıya baktım bu tarz ürünlerin fiyatları bu civardamı :44:
misspurp desteğin için teşekkürlerdediğin kapatıcıya baktım bu tarz ürünlerin fiyatları bu civardamı :44:
ne kahverengi ne kızarıklık kalmış,çok iyi gerçekten.benim daha çok beyaz duruyor lekelerim ama en nihayetinde benzer yöntemlerden kalan yanık lekesi değil mi iyi gelir diye düşünüyorum.sen baktın mı benim albümüme?ben de sanırım senin gibi web cam ile çektim ama senin fotoğraflar daha net,benim çizikler pek belli olmuyor ama senin izlerine çok yakın.beyazlıklar çok belli ama değilmi?
slm,sakın suna hnm.a gitme istanblda birçok dr. onu sağlık bakanlığna şikayet etmeye hazırlanıyor bilginize,ben gittim ve dünya paramı kaptırdım kolumda birsürü lekeler kaldı,eskiden yarım kol giyebiliyodum şimdi bileklerime kadar uzun kollu giymek zorunda kaldım kiriyotarapi mahfetti beni ve benm gibi bir çok kişiyi mahfetmiş,sakın bu tuzaklara düşmeyin.suna hanm denilen kişi ne uzman nede bir dr.
arkadaşlar dermabrazyon olmuyor ya şunu kafanıza koysanıza kolunuz diğer kolunuz gibi hiç bir zaman olmucak kendinizi kandırmayn ya bu izerin anlamını değiştirmekten başka şansınız yok şu an için bunun içinde cengiz bey ve tek iz başka yok hiiç bir işlem
başkasına serkan dinar reklamı yapıyor diyosun ama sen de cengiz bey diyorsun başka bişey demiyorsun. forumlar konuları detaylarıyla konuşmak çare bulmak içindir, yapamazsınız olmaz asla bilmem ne diye çaresizleştirmek için değil
kızlar epeydir yoktum bende,geçen hafta serkan dinar'a gittim görüştüm,hücre spreyi yaptırabilirim eylül gibi eyer başka bir tedavi yöntemine karar vermezsem tabi.
yapıcağı işlemi anlatim: görünmeyen biryerimizden parça alıp hücreler haline döndürüp,kolumuza derma abrazyon yapıyor kolu küçük küçük iğneler ile kanatıyor,ve o hücre spreyini sıkıyor,6 ay içinde kolumuzdaki o kesik izleri beyaz ya hani,o larda ten rengimize dönüyor yani beya kalmıyor,çok yakından bakınca belli oluyormuş.
izler %80 gibi kayboluyomuş,zaten şuan tamamen yok eden bir yöntem yokmuş (onun bizde farkındayzı zaten)
herneyse ben bu hücre spreyini yaptırıcam sanırım,çünkü kolumda inanılmaz leker kaldı,hücre spreyi lazer derken iyice mahfoldu kollarım,
izler geçiceğine daha belirgin oldu,çünkü izlerin etrafı bembeyaz,
yani hücre spreyi en azından o lekeleri ve beyaz jilet izlerini kahverengi yapıcak.
naapim Allah aşkına naapim kafayı yiycem mecburum artık bunu yaptırıcam.kurtulmalıyım yetti canıma..