misspurp albumunde bı resim var kyroterapi diye yaptırdınmıı sen.msj sayım dolmadıgı ıcın tam goremedim işe yaramış gibi gorunuyor
ayşe 1988 sende durumlar nasıl lekelerın gectımıı
ayşe1988 bu kış da fraksiyonele mi devam etmeyi düşünüyosun? uzman konusunda araştırma yapıyodun değilmi?ethem mercana mı gidiceksin yoksa yine?yanık lekelerin için ısıpharma kullandım demiştin değilmi,ne kadar süre kullandın?hala almadım ben ya,bu lekelerle neden bekliyorsam??hala çizikler var diye bekliyorum galiba,kalanları geçirmeye çalışırken yeni yanıklarım da olursa,,,öff,,ne zaman bitecek bu ya?!
merhaba arkadaşlar bende bu ekım suna hnma gıtmeyi planlıyorum ama burdaki yorumları okuyunca biraz korktum acıkcası.daha önce cengiz beye gittim ama cok zor ve uzun bi işlem ayrıca 1 hafta yada 10 gün yatman gerekiyor dedi.aileme bunu acıklayabılecegımı sanmıyorum.suna hnm giden varsa lütfen biraz detay yazssın
sherry senin doktordan yaptıgı cihazın tam adını ögrenmen mumkun mu turkıyede aynısınımı kullanıyorlar doktora sorucam acıbadem hastanesine gitmeyi planlıyorum
kızlar epeydir yoktum bende,geçen hafta serkan dinar'a gittim görüştüm,hücre spreyi yaptırabilirim eylül gibi eyer başka bir tedavi yöntemine karar vermezsem tabi.
yapıcağı işlemi anlatim: görünmeyen biryerimizden parça alıp hücreler haline döndürüp,kolumuza derma abrazyon yapıyor kolu küçük küçük iğneler ile kanatıyor,ve o hücre spreyini sıkıyor,6 ay içinde kolumuzdaki o kesik izleri beyaz ya hani,o larda ten rengimize dönüyor yani beya kalmıyor,çok yakından bakınca belli oluyormuş.
izler %80 gibi kayboluyomuş,zaten şuan tamamen yok eden bir yöntem yokmuş (onun bizde farkındayzı zaten)
herneyse ben bu hücre spreyini yaptırıcam sanırım,çünkü kolumda inanılmaz leker kaldı,hücre spreyi lazer derken iyice mahfoldu kollarım,
izler geçiceğine daha belirgin oldu,çünkü izlerin etrafı bembeyaz,
yani hücre spreyi en azından o lekeleri ve beyaz jilet izlerini kahverengi yapıcak.
naapim Allah aşkına naapim kafayı yiycem mecburum artık bunu yaptırıcam.kurtulmalıyım yetti canıma..
ben iyice umutsuzluğa kapıldımbildiğiniz iyi marka kapatıcı falan var mı? hiç değilse, uzun kollu giymektense kamufle edeyim lütfen yardımcı olun bilgilerinizi esirgemeyin
kızlar epeydir yoktum bende,geçen hafta serkan dinar'a gittim görüştüm,hücre spreyi yaptırabilirim eylül gibi eyer başka bir tedavi yöntemine karar vermezsem tabi.
yapıcağı işlemi anlatim: görünmeyen biryerimizden parça alıp hücreler haline döndürüp,kolumuza derma abrazyon yapıyor kolu küçük küçük iğneler ile kanatıyor,ve o hücre spreyini sıkıyor,6 ay içinde kolumuzdaki o kesik izleri beyaz ya hani,o larda ten rengimize dönüyor yani beya kalmıyor,çok yakından bakınca belli oluyormuş.
izler %80 gibi kayboluyomuş,zaten şuan tamamen yok eden bir yöntem yokmuş (onun bizde farkındayzı zaten)
herneyse ben bu hücre spreyini yaptırıcam sanırım,çünkü kolumda inanılmaz leker kaldı,hücre spreyi lazer derken iyice mahfoldu kollarım,
izler geçiceğine daha belirgin oldu,çünkü izlerin etrafı bembeyaz,
yani hücre spreyi en azından o lekeleri ve beyaz jilet izlerini kahverengi yapıcak.
naapim Allah aşkına naapim kafayı yiycem mecburum artık bunu yaptırıcam.kurtulmalıyım yetti canıma..
kızlar hücre sprayini ankarada yapan yer var mı
ve fiyatı nedir? yüz için -bende iz yok da anti aging amaçlı kullanılabilir mi bu spray?
jilet izinize derma roller yapsanıza kızlar
geçecegini düşünüyorum
yapma eti_cin,umutsuzluğa kapılmadan kamufle etmeye çalış.ben bildiklerim üzerinden yardımcı olmaya çalışayım,coverderm ile kolumdaki renk farklılıklarını kapatıyorum önce,beyazlıklarım kaldı benim kryterapiden,tek renge yaklaşıyor baya ama ton olarak doğal görünmediği için-bilindik herhangi bir fondaten olabilir,tenine uygun-fondaten de kullanıyorum,en son da parlaklığı için pudra uyguluyorum.yalnız uygulama sürerek değil de parmak ucunla hafifçe vura vura,krem sürer gibi değil.pudradan sonra ıslak mendille üzerinde hafifçe bastırıyorum kalıcılığı artsın diye.gelgelelim mükemmel olmuyor ama alaca bulaca yanık lekeleri olan bi kolla dolaşamayacağım için katlanıyorum.izlerinde kabarıklık yoksa idare eder ama derin izlerde kapatıcılar pek işe yaramıyor.