Popüler Konu Jilet izi giderme

çoğu doktora mesaj attım hepsi tek izden bahsetti sadec 3 isim cengiz beyin yöntemini yaarız dedi onlarda eğer tek iz olmazsa dedikte sonra bu cümleleri kurdu başka yolu yok malesef boşuna zaman kaybı yaşmayın shery geçmiş diyor yok öle işi ve sheryninki üst kolunda tsirt giyince belli değil anlıyacağınız

misspurp albumunde bı resim var kyroterapi diye yaptırdınmıı sen.msj sayım dolmadıgı ıcın tam goremedim işe yaramış gibi gorunuyor

evet,kryoterapi yapıldı,suna hanıma gittim,yanık lekelerim var şuanda,geçmemiş izlerimle beraber.geriye ödenen param falan da yok,eğer gerçekten gitmek istiyorsan bence geri ödenmesine ilişkin bir garanti sözleşmesi hazırlat hukuktan anlayan birine öyle git,yoksa hiç bişey alamazsın çünkü fatura bile kesilmiyor orda.fayda kısmına gelince kimsenin hakkını yemeden söylemiş olayım ki çok hafif çiziklerde kaybolma oldu ama memnuniyet duyabilecek kadar değil,üstelik yanık lekeleri kaldığı için kapatıcı sürmeden çıkamıyorum ve kapatıcı ne kadar iyi olursa olsun kendi tenin gibi doğal durmadığı gibi oraya buraya da bulaşıyor.bir giydiğimi bir daha giyemiyorum kapatıcı lekeleri yüzünden.kryoterapi öncesi fotoğrafım olmadığı için ilk bakışta işe yaramış diye düşündürtüyor olabilir ama benim zaten hafif durumda çiziklerim vardı,çok uzamadan biteceğini sanmıştım çok umutlu gittim seanslara ama hayal kırıklığına uğradım.albüm fotoğrafları çok iyi olmamasına rağmen görünen çizikler var,ama dikkat edersen en çok yanıklardan dolayı dalga dalda beyazlık var.

ayşe 1988 sende durumlar nasıl lekelerın gectımıı

benim lekeler %70 azaltı.Eylül ortası gibi lazere tekrar başlıycam,5 seans daha yaptırmayı düşünüyorum.Eğer sonuç tatminkar olmazsa başka yöntem deniycem.
Lazer ucunun kalın olması nedeniyle oluyor bu kahverengilikler ve tam olarak ize değilde etrafına etki edebiliyor,bu konu hakkında umarım bir çözüm bulunur,daha hassas çalışan ince uç mesela.

ayşe1988 bu kış da fraksiyonele mi devam etmeyi düşünüyosun? uzman konusunda araştırma yapıyodun değilmi?ethem mercana mı gidiceksin yoksa yine?yanık lekelerin için ısıpharma kullandım demiştin değilmi,ne kadar süre kullandın?hala almadım ben ya,bu lekelerle neden bekliyorsam??hala çizikler var diye bekliyorum galiba,kalanları geçirmeye çalışırken yeni yanıklarım da olursa,,,öff,,ne zaman bitecek bu ya?!

ayşe1988 bu kış da fraksiyonele mi devam etmeyi düşünüyosun? uzman konusunda araştırma yapıyodun değilmi?ethem mercana mı gidiceksin yoksa yine?yanık lekelerin için ısıpharma kullandım demiştin değilmi,ne kadar süre kullandın?hala almadım ben ya,bu lekelerle neden bekliyorsam??hala çizikler var diye bekliyorum galiba,kalanları geçirmeye çalışırken yeni yanıklarım da olursa,,,öff,,ne zaman bitecek bu ya?!

ethem mercan zaten bodruma taşındı daha önce leventeydi,Başka doktor bakıyorum şu anda en azından şu kalın uç olayına çözüm bulan bir yer kaş yapalım derken göz çıkarmayalım gene.Ben de 4 tane orta derece 4 tane de çok çok ince var.Bu çok çok ince olanlar bikaç seans daha yaparsam kaybolabilir gibi geliyor bana.kalanlar biraz iyileşse belki üzerine dövme ya da tek iz düşünebilirim.sonra da kıl olayını halletmek lazım.Normalde kılsız sayılırım ama lazer yapılan kısım bayağa farkediyor,bir de bu dertle uğraş.leke kremini 1 ay kadar kullandım,ben çok memnun kaldım umarım sende de işe yarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
$31072011054.jpg

Bu resimden kremin lekelerdeki etkisini görebilirsin.

slm,sakın suna hnm.a gitme istanblda birçok dr. onu sağlık bakanlığna şikayet etmeye hazırlanıyor bilginize,ben gittim ve dünya paramı kaptırdım kolumda birsürü lekeler kaldı,eskiden yarım kol giyebiliyodum şimdi bileklerime kadar uzun kollu giymek zorunda kaldım kiriyotarapi mahfetti beni ve benm gibi bir çok kişiyi mahfetmiş,sakın bu tuzaklara düşmeyin.suna hanm denilen kişi ne uzman nede bir dr.
merhaba arkadaşlar bende bu ekım suna hnma gıtmeyi planlıyorum ama burdaki yorumları okuyunca biraz korktum acıkcası.daha önce cengiz beye gittim ama cok zor ve uzun bi işlem ayrıca 1 hafta yada 10 gün yatman gerekiyor dedi.aileme bunu acıklayabılecegımı sanmıyorum.suna hnm giden varsa lütfen biraz detay yazssın

ben acıbadem hastansinde oldum lazer 5 seans ama hiç bir iyileşme olmadı,aynen izler duruyor en inceleri bile ve beyaz tenli olmama rağmen yok....
sherry senin doktordan yaptıgı cihazın tam adını ögrenmen mumkun mu turkıyede aynısınımı kullanıyorlar doktora sorucam acıbadem hastanesine gitmeyi planlıyorum

kızlar epeydir yoktum bende,geçen hafta serkan dinar'a gittim görüştüm,hücre spreyi yaptırabilirim eylül gibi eyer başka bir tedavi yöntemine karar vermezsem tabi.
yapıcağı işlemi anlatim: görünmeyen biryerimizden parça alıp hücreler haline döndürüp,kolumuza derma abrazyon yapıyor kolu küçük küçük iğneler ile kanatıyor,ve o hücre spreyini sıkıyor,6 ay içinde kolumuzdaki o kesik izleri beyaz ya hani,o larda ten rengimize dönüyor yani beya kalmıyor,çok yakından bakınca belli oluyormuş.
izler %80 gibi kayboluyomuş,zaten şuan tamamen yok eden bir yöntem yokmuş (onun bizde farkındayzı zaten):KK52:
herneyse ben bu hücre spreyini yaptırıcam sanırım,çünkü kolumda inanılmaz leker kaldı,hücre spreyi lazer derken iyice mahfoldu kollarım,
izler geçiceğine daha belirgin oldu,çünkü izlerin etrafı bembeyaz,
yani hücre spreyi en azından o lekeleri ve beyaz jilet izlerini kahverengi yapıcak.
naapim Allah aşkına naapim kafayı yiycem mecburum artık bunu yaptırıcam.kurtulmalıyım yetti canıma..

kızlar hücre sprayini ankarada yapan yer var mı
ve fiyatı nedir? yüz için -bende iz yok da anti aging amaçlı kullanılabilir mi bu spray?

jilet izinize derma roller yapsanıza kızlar
geçecegini düşünüyorum

kızlar epeydir yoktum bende,geçen hafta serkan dinar'a gittim görüştüm,hücre spreyi yaptırabilirim eylül gibi eyer başka bir tedavi yöntemine karar vermezsem tabi.
yapıcağı işlemi anlatim: görünmeyen biryerimizden parça alıp hücreler haline döndürüp,kolumuza derma abrazyon yapıyor kolu küçük küçük iğneler ile kanatıyor,ve o hücre spreyini sıkıyor,6 ay içinde kolumuzdaki o kesik izleri beyaz ya hani,o larda ten rengimize dönüyor yani beya kalmıyor,çok yakından bakınca belli oluyormuş.
izler %80 gibi kayboluyomuş,zaten şuan tamamen yok eden bir yöntem yokmuş (onun bizde farkındayzı zaten):KK52:
herneyse ben bu hücre spreyini yaptırıcam sanırım,çünkü kolumda inanılmaz leker kaldı,hücre spreyi lazer derken iyice mahfoldu kollarım,
yani hücre spreyi en azından o lekeleri ve beyaz jilet izlerini kahverengi yapıcak.
naapim Allah aşkına naapim kafayı yiycem mecburum artık bunu yaptırıcam.kurtulmalıyım yetti canıma..

peki cry yaptıkları örnekler varmıydı yani fotolar

cry sana fiyat olarak ne söyledi Ben de gideceğim eylül'de Eğer denk gelirse belki aynı anda yaptırırız Destek olmuş oluruz birbirimize Ayrıca büşra'da sormuş ama ben de sorayım öncesi ve sonrası resimler gördün mü?

ben iyice umutsuzluğa kapıldım :KK50: bildiğiniz iyi marka kapatıcı falan var mı? hiç değilse, uzun kollu giymektense kamufle edeyim lütfen yardımcı olun bilgilerinizi esirgemeyin :KK5:

arkadaşlar bu konuda uzmanlaşmış bir hastane var istanbulda arayıp bilgi almak isterseniz numarasını verebilirim

kızlar anti aging amaclı kullanılamaz mı?cevabınızı beklıyorum
bana ozelden tel bıldırırsenız sevınırım

ben iyice umutsuzluğa kapıldım :KK50: bildiğiniz iyi marka kapatıcı falan var mı? hiç değilse, uzun kollu giymektense kamufle edeyim lütfen yardımcı olun bilgilerinizi esirgemeyin :KK5:

yapma eti_cin,umutsuzluğa kapılmadan kamufle etmeye çalış.ben bildiklerim üzerinden yardımcı olmaya çalışayım,coverderm ile kolumdaki renk farklılıklarını kapatıyorum önce,beyazlıklarım kaldı benim kryterapiden,tek renge yaklaşıyor baya ama ton olarak doğal görünmediği için-bilindik herhangi bir fondaten olabilir,tenine uygun-fondaten de kullanıyorum,en son da parlaklığı için pudra uyguluyorum.yalnız uygulama sürerek değil de parmak ucunla hafifçe vura vura,krem sürer gibi değil.pudradan sonra ıslak mendille üzerinde hafifçe bastırıyorum kalıcılığı artsın diye.gelgelelim mükemmel olmuyor ama alaca bulaca yanık lekeleri olan bi kolla dolaşamayacağım için katlanıyorum.izlerinde kabarıklık yoksa idare eder ama derin izlerde kapatıcılar pek işe yaramıyor.

Eki Görüntüle 232943

Bu resimden kremin lekelerdeki etkisini görebilirsin.

ne kahverengi ne kızarıklık kalmış,çok iyi gerçekten.benim daha çok beyaz duruyor lekelerim ama en nihayetinde benzer yöntemlerden kalan yanık lekesi değil mi iyi gelir diye düşünüyorum.sen baktın mı benim albümüme?ben de sanırım senin gibi web cam ile çektim ama senin fotoğraflar daha net,benim çizikler pek belli olmuyor ama senin izlerine çok yakın.beyazlıklar çok belli ama değilmi?

cry öcesi ve sonrası resimler gördün mü nasıldı?? maliyeti ne kadar tutuyor??

kızlar hücre sprayini ankarada yapan yer var mı
ve fiyatı nedir? yüz için -bende iz yok da anti aging amaçlı kullanılabilir mi bu spray?

jilet izinize derma roller yapsanıza kızlar
geçecegini düşünüyorum

anti aging için hem ağır hem de pahalı bir yöntem olur bence,daha kolay daha uygun yöntemler var bildiğim kadarıyla.

yapma eti_cin,umutsuzluğa kapılmadan kamufle etmeye çalış.ben bildiklerim üzerinden yardımcı olmaya çalışayım,coverderm ile kolumdaki renk farklılıklarını kapatıyorum önce,beyazlıklarım kaldı benim kryterapiden,tek renge yaklaşıyor baya ama ton olarak doğal görünmediği için-bilindik herhangi bir fondaten olabilir,tenine uygun-fondaten de kullanıyorum,en son da parlaklığı için pudra uyguluyorum.yalnız uygulama sürerek değil de parmak ucunla hafifçe vura vura,krem sürer gibi değil.pudradan sonra ıslak mendille üzerinde hafifçe bastırıyorum kalıcılığı artsın diye.gelgelelim mükemmel olmuyor ama alaca bulaca yanık lekeleri olan bi kolla dolaşamayacağım için katlanıyorum.izlerinde kabarıklık yoksa idare eder ama derin izlerde kapatıcılar pek işe yaramıyor.

misspurp desteğin için teşekkürler :KK3: dediğin kapatıcıya baktım bu tarz ürünlerin fiyatları bu civardamı :44:

X