Popüler Konu Jilet izi giderme

suna hnma mail atmıştım cvp atmış.kesinlikle garanti veriorum.yapamıycagımız hastaları asla kabul etmıorum zaten demiş.gerekirse paranızı
iade etmeye hazırız ekimde buyrun gelin demiş kafam cok karıştı yine

3 tanesi gecti, digerlerinde de buyuk degisiklikler var

ben istanbuldayım eğer gittiğin yer istanbuldaysa öğrenmek isterim bi tane falan ama kafama takılıyo hiç rahat edemiyorum sen 3 tanesi silindi dedin belki benimki az da olsa silinir off moralim çok bozuk :KK14:

3 tanesi gecti, digerlerinde de buyuk degisiklikler var

ben istanbuldayım eğer gittiğin yer istanbuldaysa öğrenmek isterim bi tane falan ama kafama takılıyo hiç rahat edemiyorum sen 3 tanesi silindi dedin belki benimki az da olsa silinir off moralim çok bozuk :KK14:

arkadaşlar bu konuda en çok lazer ve ameliyat üzerine yazıldı,dermabrazyon zımpara gibi yöntemlerle ilgili tecrübesi olan yok galiba,bütün forumu okumuşluğum var ama unutmuş da olabilirim tabi,eğer tecrübesi olan varsa yada en azından bu konuyla ilgili uzman birileriyle görüşen birileri,bizimle paylaşırsa iyi olur diye düşünüyorum.

misspurp albumunde bı resim var kyroterapi diye yaptırdınmıı sen.msj sayım dolmadıgı ıcın tam goremedim işe yaramış gibi gorunuyor

sherry senin doktordan yaptıgı cihazın tam adını ögrenmen mumkun mu turkıyede aynısınımı kullanıyorlar doktora sorucam acıbadem hastanesine gitmeyi planlıyorum

En iyi çözüm ve en başarılı çözüm benim için Op.Dr.Serkan Dinar'dan oldu kendisinin Türkiyede tek olduğu söylendi ve gayet başarılı sonuçlar aldım....Herkese tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar...
nasıl bir souç aldın beatyubi yani hücre spreyini yaptırdın mı

büşracım inanma çünkü arkadaş serkan dinarın reklamını yapıyor..başka forumlardada yazmış gördüm..böyle insanlardan bıktım usandım sanıyorlar ki yazdıkları görünmüyor.. bu kadar çalışıyor kafalar

büşracım inanma çünkü arkadaş serkan dinarın reklamını yapıyor..başka forumlardada yazmış gördüm..böyle insanlardan bıktım usandım sanıyorlar ki yazdıkları görünmüyor.. bu kadar çalışıyor kafalar

Hakikatten angel bu ne ya her mesajında Serkan dinar'ın reklamını yapmış. Vallahi serkan dinar'a gitmeyi düşünüyordum birden kafamda soru işaretleri oluştu BEAUTYTUBİ madem başarılı bir kaç resim paylaş bizimle de bizde de bir fikir oluşsun

Son düzenleme:
evet bende farkettim aynen öle serkan dinarın reklamını yapıyor

sheryy; seb fotoğraf eklemeyi düşünmüyor musun ? lazer yapmadan önce sonra falan gibi eklesen iyi olabilirdi. görmüş olurduk.

Hakikatten angel bu ne ya her mesajında Serkan dinar'ın reklamını yapmış. Vallahi serkan dinar'a gitmeyi düşünüyordum birden kafamda soru işaretleri oluştu BEAUTYTUBİ madem başarılı bir kaç resim paylaş bizimle de bizde de bir fikir oluşsun

insanların zayıf taraflarından yararlanıyorlar her yer fırsatçı kaynıyor.. gitmeyi düşünüyorsan bence git bir göster bakalım ne söyleyecek

ya serkan dinar ondan sonra ethem mercan ve suna hanım belki alanlarında çok başarılıdırlar ama bu izlerde yapıcak hiç bişi yok ya alışıcaz bu izlerle yamaya yadA TEK İZ VEYA YAMA YAPILACAK ikisinden birine karar vericez allahım hakkımızda hayırlısını versin

arkadaşşlar suna hnm ı eledım tek umıdım şuan sherry nın yaptırdıgı fraksiyonel oda olmassa yapıcakbişey yok cengiz acıkel kalıyor geriye

sherry seni eklesem ozelden konusabıırmıyıztek umıdım sensın şuan benım msj sayım dolmadıgı ıcın msj atamaıyorum

insanların zayıf taraflarından yararlanıyorlar her yer fırsatçı kaynıyor.. gitmeyi düşünüyorsan bence git bir göster bakalım ne söyleyecek

Ağustosun 20'sinde İstanbul'da olcağım gidip görüşeceğim o zaman sizlerlede paylaşırım

X