- 22 Temmuz 2011
- 55
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sheryy; özelden mesaj atamıyorum mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. mail adresimi özelden gönderemedim bu nedenle((((
3 tanesi gecti, digerlerinde de buyuk degisiklikler var
3 tanesi gecti, digerlerinde de buyuk degisiklikler var
arkadaşlar bu konuda en çok lazer ve ameliyat üzerine yazıldı,dermabrazyon zımpara gibi yöntemlerle ilgili tecrübesi olan yok galiba,bütün forumu okumuşluğum var ama unutmuş da olabilirim tabi,eğer tecrübesi olan varsa yada en azından bu konuyla ilgili uzman birileriyle görüşen birileri,bizimle paylaşırsa iyi olur diye düşünüyorum.
nasıl bir souç aldın beatyubi yani hücre spreyini yaptırdın mıEn iyi çözüm ve en başarılı çözüm benim için Op.Dr.Serkan Dinar'dan oldu kendisinin Türkiyede tek olduğu söylendi ve gayet başarılı sonuçlar aldım....Herkese tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar...
büşracım inanma çünkü arkadaş serkan dinarın reklamını yapıyor..başka forumlardada yazmış gördüm..böyle insanlardan bıktım usandım sanıyorlar ki yazdıkları görünmüyor.. bu kadar çalışıyor kafalar
Hakikatten angel bu ne ya her mesajında Serkan dinar'ın reklamını yapmış. Vallahi serkan dinar'a gitmeyi düşünüyordum birden kafamda soru işaretleri oluştu BEAUTYTUBİ madem başarılı bir kaç resim paylaş bizimle de bizde de bir fikir oluşsun
sheryy; hanze1921@hot. eklersen konuşuruz.
insanların zayıf taraflarından yararlanıyorlar her yer fırsatçı kaynıyor.. gitmeyi düşünüyorsan bence git bir göster bakalım ne söyleyecek