bu işin çaresi yok herkese geçmiş olsun ne yaparsanız yapın bu işten artık pişman olsanızda olmasanızda bunlarla yaşıyacaksınız
cok umitsiz konusuyosun canim. olumden baska herseye care vardir. kafayi takma bu kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu işin çaresi yok herkese geçmiş olsun ne yaparsanız yapın bu işten artık pişman olsanızda olmasanızda bunlarla yaşıyacaksınız
sheryy; seninle nasıl iletişim kurabilirim ya da kurabilir miyim?
zımpara,yama ve abrazyon bunlar birbirine çok yakın şeyler ,zımpara ve abrazyon zaten aynı şey,ve bana en mantıklı gelende bunlar,ben birçok şey denedim,dünya paralar harcadım ama hiç birinden sonuç alamadım,
kısmetse eylül gibi havalar oğmaya başlayınca zımpara ile derma abrazyon ve beraberinde hücre spreyi yaptırıcam,epey bi araştırdım,bakalım bide bunu deyiyelim
DÖVMEMİ SAKIN HAA...!
ARKADAŞLAR BU İZLERİN ÜZERİNE DÖVME YAPTIRMAK İŞİ ÇOK DAHA MAHVEDİYOR.
1.İLGİ VE ODAK DİREKT O NOKTAYA YÖNELECEĞİNDEN İZLER DAHA BELİRGİN OLUYOR.
2.BİRAZ DERİNCE OLAN İZLERDE NEBDE YANİ SKAR DOKUSU NORMAL CİLTTEN DAHA FARKLI OLDUĞU İÇİN BOYA ORALARDA PARLIYOR
VE ÇOK DAHA BELİRGİN OLUYOR İZLER.
NOT: izleriniz bir kaç taneyse, derin değilse yani çizik gibi ise ve dövmeye uygun alandaysa ve karakteriniz varsa belki... ama unutmayın yaptırması 15 dk.
sildirmesi 2 yıl. çoğu zaman ise bazı boya tipleri ve renkler silinemiyor...
Bence dövmeden uzak durun, ben yandım siz yanmayın...
hahha cnm sen de demek sağlam psikopata bağlayıp faça atmışsın dövmecin de sağlam değilmiş yahut düşünmeden karar verdiğin bi figür yaptırmışsın?
bende hiiiiiç mi hiç parlama filan yok.dövmemi anlattığım arkadaşlara altında izler vardı diyorum gösteriyorum seçemiyorlar bile ben gayet memnunum. madde 1'de yazdığının aksine, ilginin de o alana yönelmesinden yana hiçbi sorunum yok bunca zaman sakladığım koluma şimdi isteyen baksın.
sherry senin izlerin nasıldı geçtimi??