Popüler Konu Jilet izi giderme

cengiz bey diyorsun koca bir yama dikiş izleri olan çok uzun bir tedavi süreci bence en mantıklısı tek iz izleri yan yana olanlar için lazer hiçbir işe yaramıyor kendimizi kandırıyoruzz
,

Ya arkadaslar herkes istiyor ki sihirli bir degnek degsin ayni anda hersey duzeliversin. burada ben tedavi oldugum yerde ornekler var bana gosterilen. oyle
bir ay iki ay icinde gecen izler degil. bir iki yil arasi suruyor rahat. hafif izler basit. eger cildiniz uygunsa ve izlerde hafifse iki seansta geciyor. valla ben umitliyim. bu izler birgun tarih olacak. ben alti aydir ugrasiyorum. ve sadece uc seans olabildim. izlerimin kabarikligi tamamen gecti. kaybolan izlerim de var. dorduncu seans bu cuma ve daha da cok umitliyim. iki ay sonrasina kadar insallah uc veya dort tanesi daha gececek. insallah gecer de sizlerle resimlerimi paylasirim. herkese gecmis olsun. lutfen umitsizlige kapilmayin. olsada birsey olmaz. benim romatizman yokken rahat kisa kollu geziyodum denizime giriyordum. kimseyi de ilgilendirmez. hayatta bazi seyleri sallamamak gerek. ben yinede sukrediyorum. kolu veya bacagi olmayan insanlari da dusunmek gerek. meslek icabi nelerle karsiliyorum. allah sabir versin gercekten. moralinizi bozmaya degmez. :KK69:

sheryy; özelden mesaj atamıyorum mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. mail adresimi özelden gönderemedim bu nedenle:KK43:((((

zımpara,yama ve abrazyon bunlar birbirine çok yakın şeyler ,zımpara ve abrazyon zaten aynı şey,ve bana en mantıklı gelende bunlar,ben birçok şey denedim,dünya paralar harcadım ama hiç birinden sonuç alamadım,
kısmetse eylül gibi havalar oğmaya başlayınca zımpara ile derma abrazyon ve beraberinde hücre spreyi yaptırıcam,epey bi araştırdım,bakalım bide bunu deyiyelimEn Büyük KK

cry,dermabrazyonda uzman isimler var mı bildiğin? araştırdım demişsin,bildiğin doktorlar varsa yazarmısın? dermabrazyonla ilgili bi uzmanla görüşmeyi düşünüyorum ben de.

arkadaşlar bu konuda en çok lazer ve ameliyat üzerine yazıldı,dermabrazyon zımpara gibi yöntemlerle ilgili tecrübesi olan yok galiba,bütün forumu okumuşluğum var ama unutmuş da olabilirim tabi,eğer tecrübesi olan varsa yada en azından bu konuyla ilgili uzman birileriyle görüşen birileri,bizimle paylaşırsa iyi olur diye düşünüyorum.

DÖVMEMİ SAKIN HAA...!
ARKADAŞLAR BU İZLERİN ÜZERİNE DÖVME YAPTIRMAK İŞİ ÇOK DAHA MAHVEDİYOR.

1.İLGİ VE ODAK DİREKT O NOKTAYA YÖNELECEĞİNDEN İZLER DAHA BELİRGİN OLUYOR.

2.BİRAZ DERİNCE OLAN İZLERDE NEBDE YANİ SKAR DOKUSU NORMAL CİLTTEN DAHA FARKLI OLDUĞU İÇİN BOYA ORALARDA PARLIYOR
VE ÇOK DAHA BELİRGİN OLUYOR İZLER.

NOT: izleriniz bir kaç taneyse, derin değilse yani çizik gibi ise ve dövmeye uygun alandaysa ve karakteriniz varsa belki... ama unutmayın yaptırması 15 dk.
sildirmesi 2 yıl. çoğu zaman ise bazı boya tipleri ve renkler silinemiyor...

Bence dövmeden uzak durun, ben yandım siz yanmayın...

hahha cnm sen de demek sağlam psikopata bağlayıp faça atmışsın :KK52: dövmecin de sağlam değilmiş yahut düşünmeden karar verdiğin bi figür yaptırmışsın?
bende hiiiiiç mi hiç parlama filan yok.dövmemi anlattığım arkadaşlara altında izler vardı diyorum gösteriyorum seçemiyorlar bile :KK51: ben gayet memnunum. madde 1'de yazdığının aksine, ilginin de o alana yönelmesinden yana hiçbi sorunum yok :KK54: bunca zaman sakladığım koluma şimdi isteyen baksın.

hahha cnm sen de demek sağlam psikopata bağlayıp faça atmışsın :KK52: dövmecin de sağlam değilmiş yahut düşünmeden karar verdiğin bi figür yaptırmışsın?
bende hiiiiiç mi hiç parlama filan yok.dövmemi anlattığım arkadaşlara altında izler vardı diyorum gösteriyorum seçemiyorlar bile :KK51: ben gayet memnunum. madde 1'de yazdığının aksine, ilginin de o alana yönelmesinden yana hiçbi sorunum yok :KK54: bunca zaman sakladığım koluma şimdi isteyen baksın.

dovme bence herkesin cildinde farkli durur diye dusunuyorum. benimde birazdan randevum var. dorduncu seans lazeri olacam.

kızlar ben bu sitede henüz çok yeniyim aynı dert bendede var on yıl kadar önce oldu neyseki tek çizikten sonra aklım başıma geldi üstelik doktora falan da gitmedim sağlık ocağında diktirdim yıllardır kısa kollu giyemiyorum :KK30: acıbadem maslak a gitmeyi düşünüyorum ama fiyat ve sonuç konusunda endişeliyim:2:

bir kremden bahsetmişsiniz (Contractubex) :97: ... denesem bende de işe yarar mı bendeki iz bir tane pürüssüz ama derin bir iz offf bu sıcaklarda ne giysemde saklasam diye düşünmekten kafayı yicem :KK52: ne olur yardımcı olun dövme olayını bende düşündüm ama bilmiyorum yaa off :KK14:

bir kremden bahsetmişsiniz (Contractubex) :97: ... denesem bende de işe yarar mı bendeki iz bir tane pürüssüz ama derin bir iz offf bu sıcaklarda ne giysemde saklasam diye düşünmekten kafayı yicem :KK52: ne olur yardımcı olun dövme olayını bende düşündüm ama bilmiyorum yaa off :KK14:

resim paylaşımı yapıyosunuz bende görebilirmiyim :KK75: nasıl kendi resimimide paylaşmak istiyorum..

eticin bir taneden bişi olmaz kaza oldu deme şansın var allah aşkına bizlerinki fazla 5 6 tane birtane olsa keşke salla gitsin tabi sıkıntı diyorsan o başka

arkadşlarrr havaa cokk sıcak ben calışıorumm ve hergun uzun kollu giyiyorumm yaaaa :KK43: lutfen çözümü olsun bunun

X