Popüler Konu Jilet izi giderme

ayşe sen hiç faydasıını görmedin mi canım kaybolan izin hiç olmadı mı ya acaba bizdemi denesek yan tkisi var mı bu franksiyonel lazerin

maksimum %10 bir iyileşme oldu diyebilirim.Yan etki olarak da lazer sağlam dokuyu da etkilediğinden kahverengilikler meydana geldi ve tüylenme oldu,şimdi bunlarla da uğraşıyorum.Senin izlerin ne durumda?

valla ayşe biz hiç bir girişimde bulunmadık ne lazer nede başka bir tedavi ne yapcağımızı bilemiyoruz ya tek iz yada cengiz beyin ameliyatını olcaz ama bilmiyorum lazerle uğraşacak zamanımız kalmadı açıkçası

hotmaide problem var giremiyorum canım ya ya bir kurtulsun eşim bu izlerden anlamı değişsede olur 7 gün oruç tutcam vallaha

shery emailini aldım arkadaşım kendine iii bak allaha emanet ol

maksimum %10 bir iyileşme oldu diyebilirim.Yan etki olarak da lazer sağlam dokuyu da etkilediğinden kahverengilikler meydana geldi ve tüylenme oldu,şimdi bunlarla da uğraşıyorum.Senin izlerin ne durumda?

ayşe ya tüylenmeyi fraksiyonel mi yapıyor diyosun? kullandığın kremle ilgili sanmıştım ben.benim kryoterapiden dolayı yanık oluşan bölgede de tam tersine tüyler azaldı. senin kullandığın leke kremini hem tüyler hem lekeler için düşünmüştüm hatta? ne durumda lekeler? kremi kullanmaya devam ediyomusun?

fazla soru sorma karakedi kızıyolar seninkilerde izmi kara kedi´´ mispurp bizimkilerin yanında o yüzden o izlerle yaşa tamam mııı

büşra ben bu cümleden hiç bişey anlamadım? izlerle yaşa dediğin kim? kime ne diyosun hiç anlaşılmamış,tekrar açıklayabilirmisin?

ayşe ya tüylenmeyi fraksiyonel mi yapıyor diyosun? kullandığın kremle ilgili sanmıştım ben.benim kryoterapiden dolayı yanık oluşan bölgede de tam tersine tüyler azaldı. senin kullandığın leke kremini hem tüyler hem lekeler için düşünmüştüm hatta? ne durumda lekeler? kremi kullanmaya devam ediyomusun?

Tüylenme lazerden sonra oldu bende,kremin tüylenme konusunda bir etkisi olmadı,kahverengilikler de %70 geçti,1 aydır kullanıyorum memnun kaldım.Umarım sende de işe yarar.

Tüylenme lazerden sonra oldu bende,kremin tüylenme konusunda bir etkisi olmadı,kahverengilikler de %70 geçti,1 aydır kullanıyorum memnun kaldım.Umarım sende de işe yarar.

ayşe eski msjarıokudum neredeyse 1 yıl oncekiler yanılmıyorsam ethem ercana gitmişsin memnun kaldınmı nedır son durum
azalma varmı ona bile razıyım suanda

ayşe eski msjarıokudum neredeyse 1 yıl oncekiler yanılmıyorsam ethem ercana gitmişsin memnun kaldınmı nedır son durum
azalma varmı ona bile razıyım suanda

Ethem mercan bendeki izleri görünce,bayağa yüzeysel izlerdi,3 seansta birşey kalmaz geriye dedi ümitlendirdi beni,3 seans gittim toplamda son seansın dozu bayağa düşüktü çünkü deride kahverengilikle oluşmuştu.İlk 2 seansta derim kabarıp kabuk bağlamıştı.Ama sonuçta %10 oranında bir iyileşme oldu.Lazer sonrası oluşan kahverengiliklerle ve tüylenmeyle uğraşıp duruyorum şimdi.

Ethem mercan bendeki izleri görünce,bayağa yüzeysel izlerdi,3 seansta birşey kalmaz geriye dedi ümitlendirdi beni,3 seans gittim toplamda son seansın dozu bayağa düşüktü çünkü deride kahverengilikle oluşmuştu.İlk 2 seansta derim kabarıp kabuk bağlamıştı.Ama sonuçta %10 oranında bir iyileşme oldu.Lazer sonrası oluşan kahverengiliklerle ve tüylenmeyle uğraşıp duruyorum şimdi.

offf ya inanamıyorum anlaşılan yok bunun cözümü cok umıtlenmiştim halbuki. cok gecmiş olsun.nil die biri var şimdi uyeliğiniiptal ettirmiş o cok memnun oldugunu
izlerin tarih oldugunu falan yazmış noldu ona neden cıkmış siteden bilen varmi

arkadaşlar herkese merhaba forumda 108 sayfa msj var hepsını basdan sona okudum.cengiz beyden baska memnun kalan yok sanırım.bende cengiz beyle görüşmeye gittım.bana baştan sona herseyı anlattı butun fotoları oncesı ve sonrası olarak gösterdi.en mantıklısı gibi ama muntazam bır sekılde yapılması kafa karıstırıcı yanık oyle muntazam bişekilde yuvarlak olamaz.ayrıca işyerınden okadr ızın alamam ve aılemde bılmedıgı ıcın onlara nasıl acıklarım bilmiyorum.sanırım dorope sonucdan memnun kalmış.amelyattan sonra bunu evde gizli tutmam mumkunmu dorope ltfen cvp ver

bu arada bilgilendirmek ıcın soylüyorum profosyenel makyaj kapatıcıları işe yaramıyor renk uymadıgı ıcın dikkati oraya cekiyor.

arkadaşlar şimdi aynı sorunla uğraşan birinden duydugum kadarıyla recell diye bişey varmış avustralyalı bır profosor bulmuş ve hala test aşamasındaymış belirledıgı fiyatta 8.000 ıle 10.000 dolar civarıymış bunu duyan varmıı

bu işin çaresi yok herkese geçmiş olsun ne yaparsanız yapın bu işten artık pişman olsanızda olmasanızda bunlarla yaşıyacaksınız

X