dremar senle msnden konuşabilirmiyiz
ayşe sen hiç faydasıını görmedin mi canım kaybolan izin hiç olmadı mı ya acaba bizdemi denesek yan tkisi var mı bu franksiyonel lazerin
shery b_k_k_19-hot bana resimlerini gönderirmisin zahmet olmazsa
shery emailini aldım arkadaşım kendine iii bak allaha emanet ol
maksimum %10 bir iyileşme oldu diyebilirim.Yan etki olarak da lazer sağlam dokuyu da etkilediğinden kahverengilikler meydana geldi ve tüylenme oldu,şimdi bunlarla da uğraşıyorum.Senin izlerin ne durumda?
fazla soru sorma karakedi kızıyolar seninkilerde izmi kara kedi´´ mispurp bizimkilerin yanında o yüzden o izlerle yaşa tamam mııı
ayşe ya tüylenmeyi fraksiyonel mi yapıyor diyosun? kullandığın kremle ilgili sanmıştım ben.benim kryoterapiden dolayı yanık oluşan bölgede de tam tersine tüyler azaldı. senin kullandığın leke kremini hem tüyler hem lekeler için düşünmüştüm hatta? ne durumda lekeler? kremi kullanmaya devam ediyomusun?
Tüylenme lazerden sonra oldu bende,kremin tüylenme konusunda bir etkisi olmadı,kahverengilikler de %70 geçti,1 aydır kullanıyorum memnun kaldım.Umarım sende de işe yarar.
ayşe eski msjarıokudum neredeyse 1 yıl oncekiler yanılmıyorsam ethem ercana gitmişsin memnun kaldınmı nedır son durum
azalma varmı ona bile razıyım suanda
Ethem mercan bendeki izleri görünce,bayağa yüzeysel izlerdi,3 seansta birşey kalmaz geriye dedi ümitlendirdi beni,3 seans gittim toplamda son seansın dozu bayağa düşüktü çünkü deride kahverengilikle oluşmuştu.İlk 2 seansta derim kabarıp kabuk bağlamıştı.Ama sonuçta %10 oranında bir iyileşme oldu.Lazer sonrası oluşan kahverengiliklerle ve tüylenmeyle uğraşıp duruyorum şimdi.
shery emailini aldım arkadaşım kendine iii bak allaha emanet ol