Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm shery nerde yaptırıyorsun bu co2 lazeri benim eşimin kolundakilerde bıçakla yapılmış jiletle değil kim burda yazdıysa bir fayda görmedim dedi franksiyonel lazerden hepde yanık lekeleri kalmış kimse geçti diye bişi dememiş fotoğraf yükleme şansın varsa yüklermisin halecan bu cengiz beyin sitesinde bir fotopğraf var yapılan yama onun gibimi duruyor sen muayene oldun herhalde cengiz beye hepinizin allah yardımcısı olsun
Mrb Busra,
Benim kolumda jilet izi degil ama bicak izi vardi. Ben bu yil CO2 fraksiyonel lazere basladim.
Su an 3 seans oldum ve izlerimin kabarikligi gecti, ufaldi birazda hafifledi ve 3 tanesi kayboldu.
Esinin kolundaki izler eminim ki bir seans da kaybolacaktir. Fraksiyonel lazeri tavsiye ediyorum.
Simdi benim koluma daha tahminim 2 veya 3 seans daha yapmam gerekiyor.Hala kizarik. Bu kizarikliklar icin
iki cesit krem kullaniyorum. 4. seans ayin 11inde.
Bu konu hakkinda sorulariniz olursa size yardimci olabilirim.
Selamlar
misruppp burda sibelin yaptığı boş bir kapris var sonuçta herkes dertleşcek birilerini arıyor ama senin izin çok benim izim az muhabbeti oldu tamam eşimin izi az ama adam rahatsız oluyor ve çare arıyor ne yaoayım aramasın mı tek iz veya cengiz bey başka çaresi yok fırsatımız olsa gidecez doktora ama
buarada derinin tutması için estetik dikiş yapılıyor fakat yüklediğim resimlerde görüldüğü üzere dikiş izi falan kalmıyor.şuanki durumumdan çok memnunum seneye hiçbirşey kalmyck inanıyorum.sabır işi oldugunu söylemeden geçmek olmaz tabi:44:
teşekkürler sherry,gerçekten sürecin detayını anlayabilmek adına paylaşımda olması gereken esas kişilerdenmişsin.sağlık ve sabır diliyorum.