Bana eczacı Isıs pharma markadı bodytone reveal diye bi rkrem önerdi,onu kullanmaya başladım daha 2-3 gün oldu.1 ayda etkisini görürsün çok iyi bir krem dedi ne kadar doğru bilemiyorum tabi.Kapatıcı olarak ne kullanıyorsun, ben coverderm denedim ama daha kötü göründü kolum.
umarım söylediği gibidir de faydasını görürsün.ben heralde daha önce de senin yazdıklarında görmüştüm bu markayı,ilk başladığında da yazmıştın dimi? yanık lekelerin için önerdi heralde,izlere bir faydası varmı?yani izler için birşey dedimi?değişiklikleri paylaşırsın yine,iyi haberlerini bekliyor olucam.kapatıcı olarak ben de coverderm kullanıyorum,bolca pudralıyorum biraz bekledikten sonra ıslak mendil koyup diğer elimle hafif bastırıp bekletiyorum,pudranın kalıcılığını sağlıyor.mükemmel olmuyor tabiki ama yanıklardan dolayı oluşan renk farklılığını en iyi coverderm kapatıyor gibi.diğer kapatıcılar kiyafetlere daha fazla bulaşıyor ve bulaştıkça derideki renk farklılığı belli olmaya başlıyor.coverdermin diğer iyi yanı da denizde havuzda kalmaya devam ediyor.yani dediğin kadar kötü mü bilemiyorum sanki kötünün iyisi gibi geliyor bana ama kendimi çok rahat hissetmiyorum.çoğunlukla fakir kol giyiyorum zaten.sana birşey daha sorucam ben,önceki mesajımda da görmüşsündür,tarçınkokusu diye biri vardı dermaroller kullanmaya başlamıştı,hala üye kulübe ama bu konuya yazmayı bırakmış,ben yeni üye olduğum için mesaj da atamıyorum sen kendisine bu konuda özel mesaj attınmı hiç?atmadıysan eğer rica etsem atabilirmisin?ben çok merak ediyorum fayda gördü mü?benim de ince ve az sayıda izim var,yöntem mantıklı gibi gelmişti.yardım edersen çok mutlu edersin beni.