Popüler Konu Jilet izi giderme

Kimse yok yardım edecek sanırım , ep gurubundan kınusuyor olmalılar :KK43: zımpara yapanların son durumu nedır? Bende yapmak ıstıyorum bılac arkadasa da özelden yazdım ama kımse donmedı ... nasıl dezenfekte edıcez zımparayı .. sargı bezıylemı kalıcak ... umarım son durumu ve ayrıntıları paylasırsınız bızde faydalanırz arkadaslar

Bende altın iğne tedavisi oldum fakat 3.seanstan sonra kolumda yanık izi gibi izler oldu sizde aynı durumu yasadınız mı

Merhaba arkadaşlar ben yaptıgım zımpara yöntemini burada sizlerle paylaşmıştım. Şuan kolumda kahverengi bazen pembe izler var. İzlerin üstü kabardıgı icin kesik izleri belli olmuyor bu kabarıklıklar geçince o zaman gecti mi gecmedi mi belli olacak ama hiç umudum yok sadece eski haline nazaran daha az belirgin olabilir, o kadar. Umudu kestigim icin uzun süredir foruma bakmadım suan krem bile kullanmiyorum artik bosverdim. Ama şu ara ameliyat fikrini dusunuyorum.23 yaşındayim evlenmek istiyorum ama bu konuyu karsimdaki insanlara acamadım. Ya bahaneler bulup uzaklaştım yada insanların hayatlarına hiç girmedim. Sevdigim insanlardan vazgecmek zorunda kaldım cunku beni anlamayacaklar biliyorum onlara yaralarımı acamiyorum güvenemiyorum. Bu izleri gören kisinin bizden anında soguyacagina inaniyorum şuan olmasa bile evlilik sonrası mutlaka gözüne batacak. Siz ne kadar degişmiş olsaniz da karsinizdaki insan icin psikopat gibj bsey olacaksiniz ve bundansa evlenmemek daha iyi bence. Cok olumsuz dusunuyorsun diyenler olacaktır belki ama ben bunjn dogru olduguna inaniyorum ve cevremdeki insanlara boyle şeyler çok ters. İşe girip para kazanip Cengiz Beye ameliyat olmayi dusunuyorum. İstanbula daha önce gitmedim nasil yapicam edicem bilmiyorum bu izlerden ailemin, arkadaslarimin kimsenjn haberi yok. Kolumda sargı beziyle akrabalarda kalmak mantiksiz. Nolur dualarınıza beni de katın. Şimdi gece yazıyorum gündüz izlerimin fotosunu cekip aticam. Selametle..

Arkadaslar merhaba,
Bende maalesef aynı dertten muzdarıbım. İzlerim yaklasık 15 senelik. Sımdıye kadar sadece tca denedim ancak hiç bir işe yaramadı.
Internette arastırırken plazma pen, yada elıxr dıye gecıyor, buldum. Degısık bır lazer yontemi, fotograflarda baya işe yaramış gorunuyor ancak guvenemiyor insan. Aranızda deneyen ya da duyan var mı acaba? Denesemmı dıye dusuyorum?

Merhabalar bende altın iğne ile bu izleri gidermeye calıstım 4. Seansımdan sonra bıraktım 3 ay gecti fakat kolumda iğnenin izlerin duruyor. Yanık izinden beter oldu. Yaptırdığım yer normal olduğunu 5 6 aya gececeğini söyledi siz de aynı durumu yasadınız mı

Arkadaslar merhaba,
Bende maalesef aynı dertten muzdarıbım. İzlerim yaklasık 15 senelik. Sımdıye kadar sadece tca denedim ancak hiç bir işe yaramadı.
Internette arastırırken plazma pen, yada elıxr dıye gecıyor, buldum. Degısık bır lazer yontemi, fotograflarda baya işe yaramış gorunuyor ancak guvenemiyor insan. Aranızda deneyen ya da duyan var mı acaba? Denesemmı dıye dusuyorum?
Plazma peni duyan deniyen yok mu hic? Yapan yerle gorustum resim yolladim. 1 seans yeterli dedi ve seans ucreti 1500 tl. Cok fazla geldi.
gecme garantisi vermiyor. Ama kabariklik kesin gider ve gorunumde azalma olur diyor. 1 seans sonrasinda 6 ayla 12 ay arasi ciddi azalma olur yuzde 90 dedi.
bu arada internette baska yapan yerler buldum, onlarda bir kac seans mutlaka gerekli demis hatta garanti geciyor diyende var, ama onlar farkli sehirlerde gitmem mumkun degil. Iyice kafam karisti.

Plazma peni duyan deniyen yok mu hic? Yapan yerle gorustum resim yolladim. 1 seans yeterli dedi ve seans ucreti 1500 tl. Cok fazla geldi.
gecme garantisi vermiyor. Ama kabariklik kesin gider ve gorunumde azalma olur diyor. 1 seans sonrasinda 6 ayla 12 ay arasi ciddi azalma olur yuzde 90 dedi.
bu arada internette baska yapan yerler buldum, onlarda bir kac seans mutlaka gerekli demis hatta garanti geciyor diyende var, ama onlar farkli sehirlerde gitmem mumkun degil. Iyice kafam karisti.
Ben de onu inceliyorum uzun süredir. Bildiğin yakıyorlar. Kabarıklığı alır ama izleri geçirmez belli o yanığın geçmesi de bir hayli sürer acısı parası da cabası :KK43: keşke yaptırmış olan olsa. Bu arada zımpara olayını denemiş ve hastanelik olmuş biriyim. Lütfen denemeyin zerre faydası olmadı aksine benimki enfeksiyon kaptı soluğu hastenede aldım

Kalıcı makyaj kesinlikle yaptırmayın hiçbir işe yaramıyor dahada beter ediyor ben İstanbul da Beşiktaş tattoo da yaptırmıştım izlerin iyice içine etti 1500 tl de paramı hiç etti haram zıkkkım olsun en son çare Cengiz hocaya gittim borç bularak çünkü Öyle kötü bir hal almıştıki ameliyatın üzerinden yaklaşık bir sene geçti keşke çok daha önce gitseymişim diyorum evet ameliyat pahalı ancak böyle yaşamaktansa değer ayrıca plasma pen de yaptımo izleri geçirmiypr düzlüyor ama gidip 1500 tl vermeyin 300-400 tl ye cihazları var onlardan alıp yaptım iyiydi gene hala bir köşede durur arkadaşın yüzünde ben vardı onu felan düzledi

Plasma pen le gectimi izler arkadasiniza yaptiginizda?
ameliyat cok pahali, ayrica kolun alciya alinmasi ve belli bir sure istirahat esilmesi gerekiyor. Ailem bilmedigi icin izleri, yaptirmam mumkun degil. Plasma peni denemeyi dusunuyorum suan ama fiyatlar cok yuksek, plazma pen fiaytlari seanslardan daha ucuz.

Plazma tedavisine basladım. İlk seans yapıldı. Suan kabuklara antıbıyotıklı krem uyguluyorum.15 gün sonra kontrole gidicrm bakalım nasıl olucak.

Nasıl arada fark oluyor mu kime gidiyorsunuz bu süreç girdi araya fiyatı ne kadar tamamen gecirir mi

ben ankarada plexir diye bir tedavi gördüm . sonuç baya iyi, izler silik halde. neredeyse 1 yıl oldu. şimdi dermoroller ile contratubex ve madecassol kullanıyorum tamamen geçsin diye bakalım ne olacak. zaten geçmezse üzerine medikal dövme yaptıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek seans 1500 tl çok fazla... yeni açılan bir güzellik merkezi 10 seansa o fiyatı alıyor genelde. Ben 5 seans plazma pen yaptırdım. Benim izlerim çukurdu. Açıkçası plazma penden sonra derimleaynı hizaya geldi fakat izleri çok da ufaltamıyor bir de rengi nerdeyse beyaz oldu yaptırdığım yerlerin. Geçen hafta bi doktorla görüştüm franksiyonel laser önerdi ancak henüz bulunduğum şehirde bu uygulamayı yapan yok. Plazma pene devam etmeni önermem bazı hastalarda yaraları genişlettiğini gördüm dedi. Ne kadar doğru bilemem pazarlama da olabilir tabi ama plazma pen kesin çözüm değil bundan eminim. Yaz dönemi uygulama yapılmadığı için conturactubex kullanmaya başladım. Franksiyonel laser yaptıran var mı acaba ona göre çevre illere gitmeyi düşünüyorum?

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazamadım. Kolumun durumu aynı. Artik cengize ameliyat olanlar yaklaşık 2 yıl sonra neyse o. Ondan sonra bir gelişme olmaz. Yani 2 yil içinde ameliyat izi ne kadar iyileşti ise orda kalıyor. Benim izler alttan belli oluyor. Heryerde ayni rahatlıkla dolasamiyorum. Ancak ameliyatsız halinden iyi diye düşünüyorum bazen. Ameliyat olan yada olacak olanlara tavsiyem. Mutlaka yaraniza cocugunuz gibi bakın. Krem se krem. Silikonsa silikon tabaka. Paradan kaçmayın. Ancak doktorun önerdiği dışında deri incelten yada soyan kremler kullanmayın. Hepinizi seviyor saygıyla selamlıyorum. Allaha emanet

X