Cok sevindim sizin adınıza :) Sakıncası yoksa dövmenizi bana özelden atabilir misiniz ?Hayır belli olmuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevindim sizin adınıza :) Sakıncası yoksa dövmenizi bana özelden atabilir misiniz ?Hayır belli olmuyor :)
Evet bende duydum ve gecen gun internetten aldim. Suan kullanıyorum. En az 2 ay düzenli olarak kullanın diyor. Ama bir ise yarayacak hissi vermiyor. Gelismeleri tekrar yazarim insallah. Ben daha once ameliyat olmuştum. Önceleri memnun idim. Ancak sonra alttan izler belli olmaya basladi.Bepantol anti scar var reklamlarda çıkıyor yara izini gideriyor başlığı filan var bakın isterseniz benim aklıma o geldi
merhaba canımgeçmiş olsun. regeneration silikon jel tavsiye edebilirim. yanık izlerinde ve ameliyat izlerinde kullanılıyor. bende ameliyatımdan sonra kullanmıştım. dokunun kendi kendini onarımı için. bir incele derim.Merhaba, malum yaz geldi. Sicaklar bunaltmaya basladi. Uzun zamandir giyemedigim fakat hosuma giderek aldigim bir tisörtü ameliyatimdan 10 ay sonra giyme karari aldim. Yaklasik 2 hafta önce „eh! Yeter artik ne olacaksa olsun“ diyerek, disardan gelecek olan tepkilere de kafamda bir kilif uydurarak giydim o tisörtü. Bekledigim gibi olumsuz tepkiler almadim cünkü yanik izlerim ve ameliyat oldum dedim. Aa gecmis olsun gibi yorumlar disinda olumsuz bir sey duymadim. Halen ameliyattan dolayi kirmizilik oldugundan biraz daha belirgin yamalar fakat birkac ay icersinde cok daha az dikkat cekecek. Psikolojik acidan rahatlamis hissediyorum.
İnşallah işe yarar olumlu sonuç alırsan haber ver aklımızda bulunsunEvet bende duydum ve gecen gun internetten aldim. Suan kullanıyorum. En az 2 ay düzenli olarak kullanın diyor. Ama bir ise yarayacak hissi vermiyor. Gelismeleri tekrar yazarim insallah. Ben daha once ameliyat olmuştum. Önceleri memnun idim. Ancak sonra alttan izler belli olmaya basladi.
Canan hanım merhabalar fraksiyonel lazerden nasıl bir sonuç aldnız ince olan izler için sizce faydası olur mu? İşlemdem sonra cilt soyuluyor mu?Ben franksiyonel lazer tedavisi olurken emla isimli uyuşturucu bir krem sürüyorlardı. Sürülen bölge uyuşuyor çok acı hissetmiyprsunuz. Anestezi olayı bilmeyenler için riskli olabilir ama uyuşturucu krem ile daha az acılı olabilir paylaşmak istedim sizle araştırın isterseniz
Ben kazıma yaptım, tavsiye etmiyorum. Başlarda geçiyormuş gibi oluyor fakat skar doku alttan olduğu gibi geri geliyor. Etrafında oluşan kahverengi iz de cabası. Aylardır o kahverengi izlerden kurtulmak için yapmadığım şey kalmadı. Çok şükür biraz azaldı.Merhaba arkadaşlar ,
Bir çok arkadaşımız bu post altına zımparala ile sonuç aldığını belirtmiş.Açıkçası konu altında o kadar çok mesaj var ki , hepsini okuma veya zımparalama konusunda tam olarak sürecin nasıl ilerlediğini anlayamadım. Zimparalama konusunda sonuç almış bir arkadaştan ricam süreci nasıl ilerletiyor, hangi kremleri zımparalama aletini kullanıyor vs hakkında bilgi verirse çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.
Pardon 527. sayfa değil 383. sayfada arkadaşın çalınan fotoğrafı...Merhaba arkadaşlar bu yorumu herkesin okumasını istiyorum. İzmir'de SİBEL EFE adlı bi güzellik merkezi buradaki fotoğrafları kendi tedavi sonucuymuş gibi alıp kullanıyor. Bakın bu yorumu yapan arkadaş Cengiz beye ameliyat olmuş (527. sayfada duruyor yorumları) fakat kadın bunu kendi tedavi sonucu gibi paylaşıp üstüne bir de kendi adını yazmış.
Eki Görüntüle 2298167
Kendi yaptığı işlem ise izleri lazer ile yakmak. İnsanların umudunu sömürüp üstüne bir de 5 6 bin lira gibi ucuk bi mebla istiyor. Yetmezmiş gibi soyma işlemi yaptığı insanlara 'gidin güneşte bronzlaştırın bu izi' gibi akla mantığa sığmayacak bir öneri de bulunuyor. Burada az çok araştırma yapan herkes iz tedavisinde güneş göstermemenin ne kadar önemli olduğunu bilir. Kim bilir bu insanlarda nasıl bir iz bırakacak bu işlem, umrunda bile değil. Herkesi uyarmak istedim. Böyle umut tacirlerine karşı dikkatli olun.
Ben kazıma yaptım, tavsiye etmiyorum. Başlarda geçiyormuş gibi oluyor fakat skar doku alttan olduğu gibi geri geliyor. Etrafında oluşan kahverengi iz de cabası. Aylardır o kahverengi izlerden kurtulmak için yapmadığım şey kalmadı. Çok şükür biraz azaldı.
Yapıp en son halini atan arkadaş var mı ? Çünkü ben de ilk yaptığımda iyi bi sonuç alacağım sandım. Yara önce kabuklaşıyor sonra pembeleşiyor. Pembe olunca tenrengine yakın duruyor iyileşecek sanıyorsun. Ama iyileştikçe tekrar beyazlaşıyor izler. Benim izlerim ince sayılır.Ama yapıp memnun olan arkadaşlar çok.. benim de korktuğum zamanla geri gelmesi sizin izleriniz nasıl çok mu derin ya herşeye bi çözüm buldular da bunlara bulamadılar çözüm gibi görünen şeyler var yama ameliyatı gibi ama hem çok zahmetli hem maliyeti çok yüksek
deri alınan yer maalesef bembeyaz kalıyor... bunun çaresini bulan varsa yardımcı olsun. acaba tıbbi kamuflaj ile kapatılır mı? bu sefer de şort giyemiyoruzKeşke deriyi aldığı yeride gösterseler
merhaba beni de whattsap grubuna alabilir misinizArkadaşlar wathasp gurubu kurulmuştur. Zeynep 2924 arkadaşımıza mesaj atabilirsiniz. Tartışma ve fikir alışverişi Yapıyoruz
1 gram bile faydası yok. Paranızı çöpe atmayın. Yeni yaralar ve izlerde etkisini bilemem ama eski izlerde hic bir faydasi yokBepantol anti scar var reklamlarda çıkıyor yara izini gideriyor başlığı filan var bakın isterseniz benim aklıma o geldi
merhaba kahverengi izlerden biraz olsa da nasıl kurtuldunuz acaba ? bende kol tüylerimi jiletle alırken yanlışlıkla kestim de kahvengi iz ve küçük çizik izi kaldı :/Ben kazıma yaptım, tavsiye etmiyorum. Başlarda geçiyormuş gibi oluyor fakat skar doku alttan olduğu gibi geri geliyor. Etrafında oluşan kahverengi iz de cabası. Aylardır o kahverengi izlerden kurtulmak için yapmadığım şey kalmadı. Çok şükür biraz azaldı.
Güncel fotoğraf paylaşabilir misniz ?
[/QUOTE
Bana da atarmısınız resim mesaj
Resim atarmısınızFotoğraf yükleme şansın var mı, tek iz ameliyatını merak ettim ?
Beni de alır mısınııızmerhaba beni de whattsap grubuna alabilir misiniz
Beni de alır mısınııız